tokio hotel

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Same dobre kritike čez ta komad... sem si ga morala še jst pogledat :D
In ja, res je lep, ni kej! Čist hudo besedilo :) Če bi pel za kšno žensko ne bi blo tok hudo, ker bi delovalo preveč zlajano in pocukrano... ampak tko ko za brata poje je pa čist drgač... tko se te mal dotakne :)

Ful mi je bil lep tisti del, ko s prstom na njega pokaže in reče: "Du bist alles was ich bin und alles was durch meine Adern fließt"...
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Če se ne motim je Bill še en komad napisal za Toma in sicer komad "Heilig". Enkrat sem brala na njihovem forumu da naj bi ta komad govoril o njih dveh! Jst sm v bistvu že takoj ko sem slišala ta komad posumila da govori o njiju, ampak nisem bla sigurna... pa sej če poslušate komad je čist jasno za koga gre :D Vsebinsko je dost podoben temu "In die Nacht"...
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Tale komad In die Nacht je ful podobn stilu od Šank Rock :D
Madisson
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Madisson »

trisha napisal/-a:In die Nacht.

Edino kar lahko rečem za ta komad --> :flehan: :flehan: :flehan: Jst sm se skor zjokala zraven!
Kako lepo besedilo!!!
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Infinity »

Mene se je tale komad tud čist dotaknil! Sploh zdej ko vem da je komad namenil svojemu bratu...

Pa preberte si še komentarje spodi pod posnetkom (na youtube) k so ful hudi!
katalen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katalen »

Infinity napisal/-a:Mene se je tale komad tud čist dotaknil!

Po moje da čist vsak, ki vsaj mal razume nemšk, ne more rečt da ga ta komad pusti "hladnega"... Sej tud če gledate posnetek, se vidi čist na koncu, da je bil tud Bill malce "flashed"... ko gre proti mikrofonu in se kar malce zamisli...
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chavah »

Jst pa ene moje kolegice se ful dogovarjamo da bi šle marca na njihov koncert ko bojo spet meli turnejo po Nemčiji.

Jst jih že ful dolg časa poslušam in bi ful rada že enkrat šla na njihov koncert...

Slika... Slika
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trisha »

Ta komad In die Nacht že kr na pamet znam k sm ga zadne čase nonstop poslušala. :oops:
Ja jst si tut želim it enkrat na njihov koncert. Pomoje mora bit v živo vse še 100x boljš. :wink: . Sicer se že ful dolg neki Slovenijo omenja sam res ne verjamm če bo kj iz tega :/
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

Chavah napisal/-a:Jst pa ene moje kolegice se ful dogovarjamo da bi šle marca na njihov koncert ko bojo spet meli turnejo po Nemčiji.

Jst jih že ful dolg časa poslušam in bi ful rada že enkrat šla na njihov koncert...

Slika... Slika

ne bo ti treba tok daleč baje da je uradno da pridejio 28.3 u slovenijo u tivoli...cena kart 32 evrou
Uporabniški avatar
trisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a trisha »

:eek: o pa res! glih kar sm prečekirala na njihovi uradni strani :jump: :jump: :jump:
boste šle?
Uporabniški avatar
star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a star* »

definitivno grem! :D
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

Jst tud grem!!!Slika

Sicer sem že bla na enem njihovem koncertu v Nemčiji, ampak vseeno tega v Sloveniji ne morem prepustit! Pa še čist blizu mojga doma bo koncert... živim namreč ene 200 m od Hale Tivoli :D

Slika
ghotic_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ghotic_girl »

Valda da grem!!!!!!! :cool: Če sem lahko v Nemčijo in Avstrijo hodila da jih vidim, potem pa res ni panike da jih tud tuki ne bi! Btw. a mogoče kdo ve kdaj bojo karte na razprodajo??? Sicer je koncert šele marca, ampak bi rada že zdej vedla, ker za njihove koncerte je značilno, da grejo karte v parih dneh... po večjih mestih celo v 24 urah.
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

^^ vstopnice bodo v predprodaji že v ponedeljek 24.12.
Cena je pa 30 €.
Infinity
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Infinity »

Prav zanima me če bodo tud tuki fanice 3 dni pred koncertom kampirale pred halo :lach: Za Nemčijo in druge države vem, da nardijo kilometrsko kolono že 1 teden prej... samo da bojo v prvi vrsti :D
Odgovori