marypa napisal/-a:Lado Bizovičar sploh ni lep. niti lušn ne nič. Mogoče je bil nekoč hecen, zdaj je pa malo določasen ratal.. oz ti presede, kot Mario.
Tale ti raje zamenjaj z mi, ker ma usak svoj okus
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Men je tip zmer k ga vidim bolj antipatičen... Drugač mi je bil pa včasih ful všeč tko, sam zdej mi je pa že mal začel res presedat. Poznam pa njegovega očeta - faca res
glas pa ma ja . pa od njega se še nekako pričakuje, da ima dober glas, glede na to, da je pevec. bolj me je presenetil zrnec.
bouhica napisal/-a:
marypa napisal/-a:Lado Bizovičar sploh ni lep. niti lušn ne nič. Mogoče je bil nekoč hecen, zdaj je pa malo določasen ratal.. oz ti presede, kot Mario.
preberi njen zadnji stavek, da ne bo spet prepiranja...
Na našem maturantskem plesu je tud bil. Pokazal se je za 10 minut, pa še takrat je med drugim vprašal:"Kdo so predniki seslacev?" Booooring! Mislim, da bi lahko bil mal bolj originalen. Mene je tam čist razočaral.
preberi njen zadnji stavek, da ne bo spet prepiranja...
To je naknadno dodala, sej pise spodi. Tega prej ni blo
inaa joj glih sarkazem je neki takega na njem, da mi je tipo car Ne vem, ampaj sarkasticen folk mi je ful usec.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Men je Lado ful faca, sam luštn mi pa ni niti mal. Drugač pa, a tista njegova skupina O.S.T. še obstaja? So mel kr fajne pesmi, še posebej se spomnem tiste Lepa si - ful je bla dobra.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
L°AbeiLLe napisal/-a:Na našem maturantskem plesu je tud bil. Pokazal se je za 10 minut, pa še takrat je med drugim vprašal:"Kdo so predniki seslacev?" Booooring! Mislim, da bi lahko bil mal bolj originalen. Mene je tam čist razočaral.
hehe našega je vodil celo noč in moram rečt da boljšega niso mogli najdt
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.