Nimam pa čisto nič proti lezbijkam ali gayem, vsak sam odloča s kom spi.

samo jst z zensko...to je pa druga zgodba! bi z veseljem preizkusila ce bi imela moznost in ce ne bi bila ze v zvezi
  samo jst z zensko...to je pa druga zgodba! bi z veseljem preizkusila ce bi imela moznost in ce ne bi bila ze v zvezi   sem se pa ze poljubljala z dvema in je bil obcutek kar dober...ceprav se vedno bolj uzivam s tipi...predvsem z mojim
 sem se pa ze poljubljala z dvema in je bil obcutek kar dober...ceprav se vedno bolj uzivam s tipi...predvsem z mojim  
 pol pa je to postala kar navada na žurih  :knuddel:
  pol pa je to postala kar navada na žurih  :knuddel:   trojni kiss z enim fantom je tud že prevečx padu da me je že pošteno zdolgočasil
 trojni kiss z enim fantom je tud že prevečx padu da me je že pošteno zdolgočasil kar se tipov zice, je isto, ne vem zakaj so tipi zadrzani
 kar se tipov zice, je isto, ne vem zakaj so tipi zadrzani   , kar se njih tice, pri zenskah so pa takoj zrajcani?! moji prjatli so ze probali, pa vem, da niti malo niso homoseksualni!!! je bilo pac popestritev zura, pa se zvedeli so marsikaj drug o drugem.
 , kar se njih tice, pri zenskah so pa takoj zrajcani?! moji prjatli so ze probali, pa vem, da niti malo niso homoseksualni!!! je bilo pac popestritev zura, pa se zvedeli so marsikaj drug o drugem.  
 Torej se pri tem vse nekako konča. Ali pač? Upam, da ima kdo kakšen predlog.
 Torej se pri tem vse nekako konča. Ali pač? Upam, da ima kdo kakšen predlog. , ne samo enkrat, in bilo je čudovito, nekaj novega.
 , ne samo enkrat, in bilo je čudovito, nekaj novega.  Vem tudi, da če se še kdaj ponudi priložnost, jo bom sprejela... je pa res, da ravno tako kot pri moških, tudi pri ženskah izbiraš.
  Vem tudi, da če se še kdaj ponudi priložnost, jo bom sprejela... je pa res, da ravno tako kot pri moških, tudi pri ženskah izbiraš.