Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
mash@ napisal/-a:ja bom upam da uspela dobit sama uporabna darila kar pa je dostikrat težko. Sploh za kakšne dedke in babice?! what, i don't know yet.
hm... jaz in moja mala sestrica sma enkrat novembra šle k dedku in sem mu rekla, da ju bom skupaj slikala (najmlajša vnukica

enako bi se dalo narediti tudi skupinsko sliko cele familije. ziher se kakšna najde, ponavadi iz večjih praznovanj.
sem pa dobila idejo tudi za fanta. ampak ne bom pisala, mogoče prebere, potem pa ne bo presenečenje.

bolj me skrbi za njegove domače. po darilca za njih bova šla najbrž čez vikend. v trgovinah pa pričakujem grooooozno gužvo

gregalina napisal/-a:Js pa že mam za vse darila, samo za svojega fanta še neNimam blage veze, ka mu kupt. Dans bom šla malo po Mb, pa če mi bo kaj padlo v oči, bom kupla.
Kaj tehnicnega... Moski majo to radi. Kaksno zabavno zadevo s USB prikljuckom ... kaksne copate, hladilnik, ventilator, grelnik za kavo, rokavice... itd.
You want me to be something I can never ever be.
Js pa sploh nč ne kupujem za božička. Ker se mi res zdi brezveze, pa prav smešno mi je, kak so zdej vse trgovine polne in folk je čist zmešan. No če bi npr. mela fanta, pol bi mu že kej kupla, ampak drugmu pa nobenmu še nikdar nč nism. Niti od nobenga nč ne dobim, razn od staršev. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Končno grem tudi jaz jutri kupovat za Božička. Me je prav sram, da nisem še nič kupila.
Ampak kaj, ko ni bilo časa.
Še idej nimam sploh.
Je pa res, da sem za lubija naročila en parfumček. Samo ne vem, če ga bom pred Božičem že dobila domov. Ampak saj mu tako ne mislim le tega kupit, tako, da ni problema.

Je pa res, da sem za lubija naročila en parfumček. Samo ne vem, če ga bom pred Božičem že dobila domov. Ampak saj mu tako ne mislim le tega kupit, tako, da ni problema.

oh ja.. zadnc sm bla z bratom v sportni trgovini pa je vidu eno kapo.. pa prav.."uuuuuu kiraa kapa, to moram kupit" .. in sm sla jst cez par dni vzet njemu na ny.. ful je biu vesel ko je vidu da sm mu kupila. pokazala sm mu jo da nebi sel slucajno isto sebi kupit 
mama je danes vidla en prfum, ki ji je vsec. tko da ji bom kupila.
za oceta pa se nimam ideje

mama je danes vidla en prfum, ki ji je vsec. tko da ji bom kupila.
za oceta pa se nimam ideje

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
- Kofetarica