Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a stalky »

s kondomon je ziher, ampak občutek je kot bi sladoled lizal skozi zid.Ampa ziher je s kondomon,zaradi bolezni!! :o
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

sej fora je ta, da bi js začela jemat KT lih zarad tega, ker je bolj ziher pa ker si želim, da bi njemu pršlo vame...me je pa sam zanimal, če je že v prvem mesecu učinkovitost dovoljšnja, da mi ni treba še kondoma uporabljat.

učinkovitost pa zaradi tega, ker parim mojim kolegicam niso KT pasale pa so mele vmesne krvavitve...in če bi se to meni nardilo, nism zihr če sem pol dovolj zaščitenav pa bi zravn pol še uporablala kondom, da bi vidla, kako mi sedejo tabletke. mi je pa predpisala logest...

ja, tut js sm že slišala za nekaj primerov, ko so redno jemale KT pa vseeno zanosile...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ste prepričane, da te ženske niso pozabile vzet kake tabletke / narobe jemale pa nočejo / ne upajo priznat? Nikoli se ne ve :?

Kar se pa tiče kondomov... Jaz bi fanta, ki nebi maral kondoma nekam poslala. Neuporaba pomeni, da mu ni mar za svoje zdravje... Kaj šele za tvoje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Berđa napisal/-a:No tko je punce, veva do so tabletke 99% ampak še vedno je tist 1%.

ja sj. to je ja. ker se vedno bojiš ane ojej ane en procent je pa še ane. in mogoče lih ti tist procent dobiš. :?
drugače je pa res, da nekaterim ful dol padejo če dajo kondom gor. kaj pa če bi ga mu ti dala gor ne on a bi blo kj bolš?
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Moj ima iste probleme, da pač če da kondom gor mu sploh ne pride, pravi da ga med sexom pol vse mine, in do zdej je blo ql ker sem uporabljala KT, ker pa sem zaradi njih mela probleme, sem prenehala jih jemat. In zdej bo potrebno spet na kondome prešaltat, tko da me zanima če mi lahko poveste kateri so najboljši in najbolj tanki a vseeno zanesljivi? Hvala.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Probajta od Durex one kondome brez latexa. Sam so pa zlo dragi, bolj kot navadni.

Drgač so pa zlo vredu (jih midva od nekdaj uporabljava) Müllerjevi kondomi Young Hearts-Feelings! Zlo pocen, udobni in varni!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni so pa grozni od mullerja kondomi.celi taki pocasti so.
so pa res dzabe.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

tinchy18 napisal/-a:Moj ima iste probleme, da pač če da kondom gor mu sploh ne pride, pravi da ga med sexom pol vse mine

moj je meu sam na začetku bleme s tem, ker pač ni biu vajen kondoma..pol pa itaq, nima druge možnosti, mau go potolažš in neha razmišlat 'o kondom,to je taak baubau, mn čutš, res krneki' in pol rata :) sam zdj jih itaq ne rabva več.thnx god :cool:
Uporabniški avatar
Mucitel1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam ko si crkno
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Mucitel1 »

brunett napisal/-a:Hmmm.. če se ne bojiš bolezni bi sploh ne vem zakaj vztrajaš na uporabi kondoma.

Kot prvo, tabletke so 99% zanesljive.
Kot drugo pa, brez kondoma (vsaj meni osebno) je tolk boljš, da če mam resnega tipa sploh ne pomislim da bi kondome uporabljala. In bi rajši tipu rekla da nej pač špricne zuni, v robček al neki.
Kot tretje, mogoč je pa res, da mu skup pade. Mojmu se je tut to dogajal.

Ne vem no, premisli če so kondomi res nujni.

Kaj ce je v onem 1% ? ^^
_t'mala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _t'mala_ »

jst imam eno vprašanje....mi2 sexava s kondomom..uporablava firmo control...kako se ve kake so velikosti a po barvi..mi lahk to kdo pove...al pa za durex..

v kateri trgovin vi največ kupujete kondome...
a so v lekarni kej bolši
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

lej..na tej strani sm našla par podatkov o kondomih, z dolžinami in ostalim..upam, da bo pomagal-->http://www.kondomanija.si/index.php?cPath=36&osCsid=a2c75c4096a6ccc7284d07777d21f2f7
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

Ok, jaz tudi jemljem kontracepcijske, mi spusti noter. In po tem, se mi nič ne vleče ven, ker grem na wc, počakam, da večina steče ven, se lepo obrišem in nimam nadaljnih težav.
Če kateri koli od vaju nima kakšne spolno prenesljive bolezni, ne vem, zakaj strah brez kondoma in spuščanja sperme, če jemlješ tabletke.
Glede kondomov, mene je še po vseh razen Durex, peklo.
_t'mala_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _t'mala_ »

hvala za tole si bom prebrala
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

tud kondom ni 100%. tko da, nevem kaj ti bo pomagalo....
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Em.. mislm, da kondom ni 99% zaščita proti zanositvi ampk tm 97%.. tabletke boljše zaščitijo pred nosečnostjo, če smo že pr tem..
Drgač pa tud jz nevidm smisla, da bi uporabljala oboje..IN sploh ni tok hudo, če pač nisi doma in nimaš tuša da spereš ko mu pride v teb, mej pr seb vedno robčke in je rešen..Ko prideš domov se p normalno stuširaš, sj ne spusti celga litra vate, da bi to iztekal še celo stoletje..
Tud mojmu kondom ni všeč in tud dokaj pokvar zadevo, k natikaš tisto in sva že od samga začetka s tabletkami..Sm razmišljala o tem, da bi tabletke nehala in samo kondome uporabljala pa si ne upam, ker je večja zaščita pr tabletkah kokr pr kondomu..
Odgovori