Čist bom ponorela, zdaj so že to nadaljevanko prestavili. Že itak čakam na nadaljevanje PB, Greek, Kyle XY, Ugly Betty.
Pa vse se je tak napeto končalo
Ja najbolš, da gremo še enkrat od prve sezone naprej vse serije gledat, pa bomo pomoje lih izenačle konc starih epizod z gledanjem novih. Kr neki je tale stavka no
densy napisal/-a:scenaristi se neki grejo pa stavkajo sam posnamejo nej pa je to to. pa še nek sm brala (kkšna nova.. ) da eva longoria nebi več igrala
A dej, zakaj naj ne bi več igrala? Men je ona najboljša gospodinja. Se mi zdi, da bojo brez nje čist zgubile čar.
Men bi blo pa vsake škoda... ne vem, vsaka mi je ful zakon lih zato k so si tko različne, pa grem stavt da je ni na svetu ki se ne bi vsaj v eni najdla...
densy napisal/-a:scenaristi se neki grejo pa stavkajo sam posnamejo nej pa je to to. pa še nek sm brala (kkšna nova.. ) da eva longoria nebi več igrala
A dej, zakaj naj ne bi več igrala? Men je ona najboljša gospodinja. Se mi zdi, da bojo brez nje čist zgubile čar.
kao bi se rada posvetila fimom pa neki z možem načrtujeta otroka. pa noče tko k so ostale noseče igrale, tut ona igrt. pa pol k se bo rodiu hoče bit skos z možem pa otrokom, pa kuhat blablabla