Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
BIBI21 marsikaj je težko pustit za sabo in začet znova, ampak zaradi sebe in svoje lastne sreče bi to lahko naredile.
Kaj pa, če bi se po 15 letih tako kot moja mama ločile od svojega prvega in edinega fanta? Potem bi se najverjetneje ubile od vse žalosti.
Jaz sama vem, da je težko, ampak ne preostane nič drugega.
Spoštujte same sebe in ne jočite več za nekom ki si tega absulotno ne zasluži.
Namesto, da se sprašujete "Kaj pa če bi ostala še skup..?" se naslednjič, ko boste mislile nanj in se jokale vprašajte in si odgovorite "Misli on name? Ne!" "Je on kdaj jokal za mano? Ne!"
Kjer je volja tam je pot..
Kaj pa, če bi se po 15 letih tako kot moja mama ločile od svojega prvega in edinega fanta? Potem bi se najverjetneje ubile od vse žalosti.
Jaz sama vem, da je težko, ampak ne preostane nič drugega.
Spoštujte same sebe in ne jočite več za nekom ki si tega absulotno ne zasluži.
Namesto, da se sprašujete "Kaj pa če bi ostala še skup..?" se naslednjič, ko boste mislile nanj in se jokale vprašajte in si odgovorite "Misli on name? Ne!" "Je on kdaj jokal za mano? Ne!"
Kjer je volja tam je pot..
Claudyka, sj maš vse prav in lepo si to napisala. samo to nekomu razložit, je pa druga zgodba. ma trenutno ena moja prijateljica takšne težave in se sprašuje, če je on sploh vreden tega, da sta skupaj in da razmišljata o skupni prihodnosti.
in ko mene vpraša za nasvet, ji potem tako težko kaj svetujem, saj karkoli rečem, lahko ona to narobe razume in predpostavlja ... ne vem kaj naj sploh rečem in se takim temam rajši izmikam.
če pa sebe gledam, vem da sm storila prav in mi ni nobene stvari, ki se trenutno dogajajo žal ( pa bo še zelo napeto in hudo ), ampak sm storila pravilno in se prav odločila, ker vem da on mene ni bil vreden in da mi bo mnogo lepše brez njega, čeprav lahko pridejo trenutki ko bo hudo.
in ko mene vpraša za nasvet, ji potem tako težko kaj svetujem, saj karkoli rečem, lahko ona to narobe razume in predpostavlja ... ne vem kaj naj sploh rečem in se takim temam rajši izmikam.
če pa sebe gledam, vem da sm storila prav in mi ni nobene stvari, ki se trenutno dogajajo žal ( pa bo še zelo napeto in hudo ), ampak sm storila pravilno in se prav odločila, ker vem da on mene ni bil vreden in da mi bo mnogo lepše brez njega, čeprav lahko pridejo trenutki ko bo hudo.
no angel napisal/-a:Hja, to je pa to, ko že misliš, da si končno prebolel, pol se pa kakšna taka stvar nardi in te spet stisne.
Js se zdej sprašujem, a ga bom sploh lahk kdaj v življenju pogledla, brez da bi mi blo hudo ob tem ... al pa ga vidla s kero drugo in ostala ob tem ravnodušna ... Mislim, da bo še kr velik časa minilo.
To je to, to se tudi jaz sprašujem. Zaenkrat mi je uspelo le pri dvema. Ampak občutek še vedno ostaja čuden.
Trenutno pa se nisva slišava več ko en teden....pa mi ne hodi po misli ideja, da bi rada bila z njim par, ampak ga pa vseeno ful pogrešam, njegovo družbo. To se mi prej ni nikoli dogajalo in si enostavno nevem razlagati. Ko sva nazadnje bla skupaj, nisem čutila nič...ko pa se zaj že dolga nisva slišala, pa sem ful žalostna.
Hmmmm, js sm (tut uradno, karkol to že je
) prebolela use za nazaj in nimam več nobenih "starih grehou" (kar ne pomen, da ne bi mela usakmu kekcu posebi kej "lepga" za povedat).
Lahko čekiram njihove strani, komot poslušam skupne komade, tut fotke brez težau pogledam, clo (morebitne) nove bejbe me ne ganejo.
To vela za use, razn za enga
.
Moj prvi biuši na trenutke še vedno buri duhove
, ne na tak način (in tko na čustveni rauni) kt učasih, ampak kadar pomislm na mojo naslednico (druga po vrst, prva je odletela tko hit k je prletela) mi rahlo slabo rata. In zanč ju najdm na fakin majspejsu. In jo vidm. Neka bejba pač. Ampak men je blo bad. Razmišlala sm še par dni o tem. Ne vem, zakaj je temu tko. Mam super dečkota, najraj ga mam, on mene še bol, dotične reve nočm nazaj, a me zgor omenjene zadeve še kr vedno ganejo.
Blaaaah. Kr neki.

Lahko čekiram njihove strani, komot poslušam skupne komade, tut fotke brez težau pogledam, clo (morebitne) nove bejbe me ne ganejo.
To vela za use, razn za enga

Moj prvi biuši na trenutke še vedno buri duhove

Blaaaah. Kr neki.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Delilah* napisal/-a:js bi ga pa rada vidla s to ta novo punco, kr bi mogoč takrat prej dojela..zaj je pa bol tak, kr vem da sta skup pa vse, sam vidla ju še pa nism..mah ja čudna sm sej vem
no ja...sama po sebi vem, da nisem ravno dojela, ko sem ga videla z njo, je bilo pristno...vendar čez čas sem spet mislila, da to ni to. Je bilo vse skupaj težko. Bolje je vse prepustiti času in naključju.
no super..dans me je pelav domov in me je spet čist zmešal..kako sovražim to, da me lahko v trenutku prebere in vrti okrog prsta..pa še telefon mi je dav, da sm ja vidla da ma svojo na ozadju
mi je kr žal, da me nima več na ignorju...cjoo ti moški, kdo bi jih razumev 

Don't like her. Don't pick her. Don't be with her.
meni je vse skupaj že (rahlo?
) smešno ... danes me kliče bivši (vidla se nisva kake tri tedne), če greva jutri na pijačo. jaz (budalo!) v fazi razmišljanja (pač veseli december in to ...), ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
sej ne vem, kdo je tu (bolj?) nor. on, ki ima na cajte take "briljantne" ideje ali jaz, ki se še vedno pustim furat naokoli, ko kaki vozek

sej ne vem, kdo je tu (bolj?) nor. on, ki ima na cajte take "briljantne" ideje ali jaz, ki se še vedno pustim furat naokoli, ko kaki vozek

If people can't accept your imperfections, that's their fault.
motorola napisal/-a:meni je vse skupaj že (rahlo?) smešno ... danes me kliče bivši (vidla se nisva kake tri tedne), če greva jutri na pijačo. jaz (budalo!) v fazi razmišljanja (pač veseli december in to ...), ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
![]()
he, zakaj že? zato da ti jo pokaže al kaj?

to infinity and beyond!
Ojej motorola, tole je pa že res preseglo vse meje! Ampak da si drzne!! Upam da si ga sam poslala nekam.
Js se pa že počas sprašujem, kaj zaboga sm tk slabga nardila v življenju, da se mi takle vrača. Ker tole res no ... js fuuul nimam sreče v ljubezni, pa ne bi rekla da bi bla 1x razočarana, al pa okej, 2x, se pač zgodi, sam da pa prav zmeri ista zgodba ... Mogoč nam pa enim res ni usojena ljubezen.

Js se pa že počas sprašujem, kaj zaboga sm tk slabga nardila v življenju, da se mi takle vrača. Ker tole res no ... js fuuul nimam sreče v ljubezni, pa ne bi rekla da bi bla 1x razočarana, al pa okej, 2x, se pač zgodi, sam da pa prav zmeri ista zgodba ... Mogoč nam pa enim res ni usojena ljubezen.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
[quote="motorola"]meni je vse skupaj že (rahlo?
) smešno ... danes me kliče bivši (vidla se nisva kake tri tedne), če greva jutri na pijačo. jaz (budalo!) v fazi razmišljanja (pač veseli december in to ...), ko mi vmes pribije, če bi me motlo, če pride zraven tudi njegova punca ...
[/quote]
sorry ampak kje si tazga bedaka pobrala
Kr kri mi je zavrela ob takih grrrr descih. Sj nimam tapravga izraza. Btw kdo je kerga pustu? Itak je v vsakem primeru nč druzga kot otročje
ker se vid da bi šel sam zard tega na kavo
rec mu da žal ne morš ker je tvoj novi na potovanju pa bi rad obvezno bil zraven

sorry ampak kje si tazga bedaka pobrala

rec mu da žal ne morš ker je tvoj novi na potovanju pa bi rad obvezno bil zraven

Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!