Aloha napisal/-a:Zdrava nosečnica si loh tut ob predpostauki, da mal ahtaš kaj ješ. Zame to ni nobena dieta ampak zakaj bi si nalagala še tok in tok dodatnih kil na račun piškotou in podobnga, k to ne koristjo nobenmu, ne men, ne malemu. Če se bom redila od takih stvari, od kerih se redim zdej, pol se ne bojim za otroka. In pa ja, tut js grešim. Žou.
seveda si lahko zdrava tudi tako.sej sem že povedala da ne govorim tukej da boš na dan zbasal pol štcune v usta.gre se pač za zadeve ki ti zapašejo in če ti zloo zapašejo,ti pač zapašejo.tole o dietah je druga.ni noben mislu pomoje a tukej kšno, sam poznam recimo tus jst žensko ki ej emd nosečnostjo držala res ornk dieto in ni nč jedla razen tiste shujševalne šejke je pila

yazmeen, čokolade sploh ne maram, tako da je ne bom jedla

sej ni nujno da ti sam sladkarije pašejo.recimo moja mami, kot sm že povedala, ma rada sladkarije, ampak med nosečnostjo je la obsedena z limonami.pa jih je pojedla enormne količine.mislm, da govorimo na splošno in ne samo o redilni hrani.Hotela sem pač povedat da si takrat pač tak, in da se čeprav se lahko ful trudiš kšni zadevi zelo težko odpoveš.
razmazena_maca...A boljšega argumenta nisi našla?