anahirbd napisal/-a:Ja to se govori , ampak nič še ni 100%
jst ne vrjamem dokler 100% ne napišejo datuma za evropsko turnejo. Če bi prišli, bi pomojem maja, ali v začetku junija.
Me pa zanima, če bi bil koncert, bi se ga udeležile?
to sploh ni prašanje....taprva bi bla tam...upam da boo....držim pesti...gdai pa bo uradno če pridejo?
Nekje v januarju / februarju naj bi bli znani datumi za Evropsko turnejo?
Čeprov jst sm čist vsak dan bolj prepričana da pridejo ker čist v vsakemu intervjuju rečejo da bodo obiskali evropske države npr: Croatia, Serbia, Eslovenia..
uh jst tut spremljam . mah ful so hudi vsi, Roberta (Dulce) mi je tak cukrček, ful lušna, od tipov pa Diego (Christopher). Pa hudo je k se tko v šolskem okolju dogaja. Mal drgač kot druge limonade.
No če pa pridejo v Eslovenio jih grem pa gledat, sam d ne bojo kšne astronomske cene kart.
Sam fak oni majo nore koncerte..pa da bi sm pršli, pa neb blo velik folka Spet en tak utis o Sloveniji..bi pa šla če bi bla kulturna cena, pa če bi kdo hotu z mano..zadnje dni sam to poslušam..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Ja kr kul so.dons delam do osmih,ob sedmih je lokal totalno spucan pogledam rebelde k je konc spucam še čist do konca in ob osmih grem domov.Jao tega sploh ne morm več zamudit
anahirbd napisal/-a:Ja to se govori , ampak nič še ni 100%
jst ne vrjamem dokler 100% ne napišejo datuma za evropsko turnejo. Če bi prišli, bi pomojem maja, ali v začetku junija.
Me pa zanima, če bi bil koncert, bi se ga udeležile?
to sploh ni prašanje....taprva bi bla tam...upam da boo....držim pesti...gdai pa bo uradno če pridejo?
Nekje v januarju / februarju naj bi bli znani datumi za Evropsko turnejo? Čeprov jst sm čist vsak dan bolj prepričana da pridejo ker čist v vsakemu intervjuju rečejo da bodo obiskali evropske države npr: Croatia, Serbia, Eslovenia..
In jst bom prva tam, ne pa ti
greš stavt? ja upam da pridejo u lj al pa kje bliz lj k drgač nimam dost šans da grem....ja sei tud u bravotu je neki pisal da je kao poncho omenu da pridejo u slovenioo
Ja, Poncho je prvi to omenil potem so pa še drugje po spletu začeli pisat o tem.
Zdj nazadnje je pa Ucker (Diego) omenil Eslovenio, tako da tut nekaj more bit na tem.
No, sam drugač ti pa ne priporočam brati Bravota (vsaj kar pišejo o RBD), ker večinoma uporabijo stare podatke ali izmišljene
tudi jst sem zasledila, da baje pridejo RBD v Slovenijo (na forumu od telenovel)-žal pa datum ni še znan, pa tudi ne vemo ali bo to koncert ali samo obisk....