1.sori, je pač ogabno ćče otroka zapustiš in vržeš iz hiše, ker ima za fanta muslimana (npr). Je ogabno ja, da to narediš SVOJEMU OTROKU!!
2.verska nestrpnost?Hja, nisem nagnejna h nobeni veri, samo nočem se pa mešat v nobeno vero in delat tako kot vera narekuje, naprimer če bi bila poročena z muslimanom, da bi se pokrila.ne!kaj je tukej nestrpnega in narobe?
3.ozri se okoli, pa boš videla kako je.mene nihče ne moti, nekatere pa vse zelo očitno.In tudi očitno je da je preveč slovencev prevelikih nacionalistov, sploh glede balkanskih ljudstev.
4.Pri američanih se vedno ustavi z blabla, a ne.Ker pač čefur je čefur, američan je pa zakon al kako?
zlo dobro argument si dala.krasno.
5.Da me kdo toži?zaradi česa, aja ker cerkev prekriva svoja dejanja in ker ne smejo pridt v javnost,tko nekak kot evangeliji, katerih pol manjka in so prirejeni.Kar je res je res!
6.ne motijo me nacionalisti in primitvci.nisem nestrpna do ljudi ki spoštujejo soljudi in ki ne obsojajo nekoga ker malce slabše govori slovensko.to je nestrpnost.jst za razliko spoštujem ljudi.
7.sori, jst pač ne rabm mtke ki se mi odpove zaradi tega ker nekoga ljubim ki ni čisto po njegovih merilih.Ti pa lahko za svojo po tleh laziš.To pač zame ni starš!
8.seveda ker slovenc ne zna govort slovensko

mal je hujš kot če tujc ne zna.
9.na živce ji gredo vsi od gradbincev do slehernega ki ne zna govort popolno slovensko
10.spet amerika in tvoji argumenti.
11.ja naj gredo v zbombardirane hiše.aplaudiram, bravo.nimajo za kruh, pol bodo pa bajte obnavlal.samo tist jo loh ki si je nakradel denarja,.
12.jaja britanci bodo kar lepo govoril vsi se bodo naučil, blablabla, kot sama praviš.
dej dej, ne kvasi neumnosti!
13.odločiti se in prebežati ni eno in isto.
in če se pri izpitu za državljanstvo odločijo da dobro govoriš slo, potem nima noben kej za brbljat!Seveda sprejemajo tud norme, a jih ne?
14.alergična na jug?a tako zgleda?alergična sem na sever ki sovraži jug.
15.mednardni jezik ja ali ne, vsak jezik ima pravico da se govori.Povsod.
16.a da ne?ohja, jst pa mislm da jih ti ne.
proti slovencem splošno ne, proti nacionalistom ki jih pri nas ne manjka, pa veliko ja.
17.jst nebi pisala, ker pač nisem taka.ampak njih razumem.
18. kar večina ljudi ki so prebežali jih ma ja.jst jih kar nekej poznam, ki so ostali brez vsega.
19.No torej, kaj je narobe z musko?a če tehnažo nabijajo je pa kul?
jolandabuh, ti res ne razumeš ljudi ki spoštujejo ljudi iz balkanskih držav ali kako?razumeš pa Nio, torej to pove vse,.