Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Kmetija je bila najbolj gledani resničnosti šov pri nas (BB in Bar 1,2 so imeli manjše gledanosti) :o

Izid mi ni všeč, mam rajš da bi Biljana zmagala k se mi zdi da se je res trudla.
Fajn bi blo, da bi sokrajani skupaj držali, vendar jst v nobenmu primeru nism zadovolna z zmago Daše. :evil:
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:47, skupaj popravljeno 1 krat.
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Maudisa napisal/-a:Spermij marsikdo na tem sveti je dost bolj sposoben in dober v svojem poklicu/športu pa se ne meče tako ven kot ona.
To je stvar vsakega posebej. Daša je večkrat jasno izrazila, da želi postati medijsko prepoznavna. Očitno ji je uspelo. Vsa čast.

anahirbd napisal/-a:mam rajš da bi Biljana zmagala k se mi zdi da se je res trudla.
Sej je to šala, mar ne?
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

A obstaja kje posnetek tega finalnega žaganja. Ker men je čudno da je Biljana prej dol zletela. Če sem prav videl je ona odžagala Dašo- vse tri dile. Pri daši ša je bila tretja odlomljena. Tako, da mi je tle bilo čudno- nisem videl ali se je mogoče Daša kje prijela in je pol dejansko Biljana prej dol zletela. Je kje kak posnetek.

Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Men bi blotud bl všeč če bi Biljana zmagala... Ta Daš mi je bla cel cajt čist antipatična... vsa pametna pa lepa pa nč od tega...
Always look on the bright side of life!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:25, skupaj popravljeno 1 krat.
spermij
Debatorica
Debatorica

Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Stella* »

dean444 napisal/-a:Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.

Ja pomojem bi ji lahko že teh par sekund, kar je gledala k Daši prineslo zmago... ker je kar nekajkrat pogledala tja! Drugač sem pa vedela da ima Daša več prednosti pri dvobojih, kljub temu pa sem upalaaa za Bilajno!

Kje ste pa zdaj tiste k ste ble tko pametne, da bo zmagala Biljana oz. da je že zmagala? :rofl:
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Daša ne bi prilezla nikamor, ce se ne bi cel cajt smukala okoli Biljane. Skoda da ni Bili zmagala. :(
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

jaz sem tudi navijala za Biljano, čeprav sem komaj pred tednom dni pričela gledati kmetijo :lol: in se mi je Daša včeraj zelo zamerila, še posebaj pa njen oče ki je ves čas poudarjal da misli, da bo ona boljša ker je atletinja pa trenira že 10 let pa je zelo dobra pa bla bla bla... jazsem tudi športnica pa treniram že lep čas atletiko pa se niti pol toliko ven ne mečem :x me ne moreš tak no :?
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

hihi meni se pa zdi fajn, da je Daša zmagala. Pa nisem njen fen pa nič, sam tko..ker so mi bili vsi tako antipatični ...način kako je Biljana prišla v finale, kako so Klemna vn vrgli... in sem vesela, da ni bilo vse tako kot so si naštudirali. Na nek način Dašo občudujem... taka samozavest (ki sem se ji jaz samo smejala pa norce iz nje delala) in potem..šok...Ženski rata!!!!
Rabim en tečaj samozaupanja al neki :gruebel:
Pa super se mi je zdelo,da je Klemen dobo avto!!!!!
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Stella* napisal/-a:
dean444 napisal/-a:Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.

Ja pomojem bi ji lahko že teh par sekund, kar je gledala k Daši prineslo zmago... ker je kar nekajkrat pogledala tja! Drugač sem pa vedela da ima Daša več prednosti pri dvobojih, kljub temu pa sem upalaaa za Bilajno!

Kje ste pa zdaj tiste k ste ble tko pametne, da bo zmagala Biljana oz. da je že zmagala? :rofl:

oddaja je bila v živo, tak da se prej niti ni moglo vedeti kdo bo zmagal
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Lil`Bee napisal/-a:hihi meni se pa zdi fajn, da je Daša zmagala. Pa nisem njen fen pa nič, sam tko..ker so mi bili vsi tako antipatični ...način kako je Biljana prišla v finale, kako so Klemna vn vrgli... in sem vesela, da ni bilo vse tako kot so si naštudirali. Na nek način Dašo občudujem... taka samozavest (ki sem se ji jaz samo smejala pa norce iz nje delala) in potem..šok...Ženski rata!!!!
Rabim en tečaj samozaupanja al neki :gruebel:
Pa super se mi je zdelo,da je Klemen dobo avto!!!!!

Na kakšen način pa so vrgli Klemna ven?

Pa ko so včeraj posnetek en predvajali, ko sta se Simon in Jurij borila, pa je Jurij sam sebe obesil na klin torej se je predal, kaj je on potem rekel Špeli in zakaj je to naredil?
spermij
Debatorica
Debatorica

_*Jagoda*_ napisal/-a:Na kakšen način pa so vrgli Klemna ven?

Z zaroto, ker je sposobnejši od drekačev.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

^^Oh še nekdo ki bi Klemna posvojil.

Igra je igra. In aj logično, da ga niso marali. Un njegov psiho pogled, pa kao jz sem najbolj pameten, pa uno obešanje po drevesih. :roll:

Najlažje je se odmaknit pol pa jokat in stokat. Isti je kot Andrej iz bara 1
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori