Kmetija je bila najbolj gledani resničnosti šov pri nas (BB in Bar 1,2 so imeli manjše gledanosti)
Izid mi ni všeč, mam rajš da bi Biljana zmagala k se mi zdi da se je res trudla.
Fajn bi blo, da bi sokrajani skupaj držali, vendar jst v nobenmu primeru nism zadovolna z zmago Daše.
A obstaja kje posnetek tega finalnega žaganja. Ker men je čudno da je Biljana prej dol zletela. Če sem prav videl je ona odžagala Dašo- vse tri dile. Pri daši ša je bila tretja odlomljena. Tako, da mi je tle bilo čudno- nisem videl ali se je mogoče Daša kje prijela in je pol dejansko Biljana prej dol zletela. Je kje kak posnetek.
Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.
dean444 napisal/-a:Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.
Ja pomojem bi ji lahko že teh par sekund, kar je gledala k Daši prineslo zmago... ker je kar nekajkrat pogledala tja! Drugač sem pa vedela da ima Daša več prednosti pri dvobojih, kljub temu pa sem upalaaa za Bilajno!
Kje ste pa zdaj tiste k ste ble tko pametne, da bo zmagala Biljana oz. da je že zmagala?
jaz sem tudi navijala za Biljano, čeprav sem komaj pred tednom dni pričela gledati kmetijo in se mi je Daša včeraj zelo zamerila, še posebaj pa njen oče ki je ves čas poudarjal da misli, da bo ona boljša ker je atletinja pa trenira že 10 let pa je zelo dobra pa bla bla bla... jazsem tudi športnica pa treniram že lep čas atletiko pa se niti pol toliko ven ne mečem me ne moreš tak no
hihi meni se pa zdi fajn, da je Daša zmagala. Pa nisem njen fen pa nič, sam tko..ker so mi bili vsi tako antipatični ...način kako je Biljana prišla v finale, kako so Klemna vn vrgli... in sem vesela, da ni bilo vse tako kot so si naštudirali. Na nek način Dašo občudujem... taka samozavest (ki sem se ji jaz samo smejala pa norce iz nje delala) in potem..šok...Ženski rata!!!!
Rabim en tečaj samozaupanja al neki Pa super se mi je zdelo,da je Klemen dobo avto!!!!!
dean444 napisal/-a:Sicer pa je Biljana pri žagi zajebala, ker je prevečkrat gledala kok daleč je Daša z žago. In tam je zgubila teh nekaj sekund.
Ja pomojem bi ji lahko že teh par sekund, kar je gledala k Daši prineslo zmago... ker je kar nekajkrat pogledala tja! Drugač sem pa vedela da ima Daša več prednosti pri dvobojih, kljub temu pa sem upalaaa za Bilajno!
Kje ste pa zdaj tiste k ste ble tko pametne, da bo zmagala Biljana oz. da je že zmagala?
oddaja je bila v živo, tak da se prej niti ni moglo vedeti kdo bo zmagal
Lil`Bee napisal/-a:hihi meni se pa zdi fajn, da je Daša zmagala. Pa nisem njen fen pa nič, sam tko..ker so mi bili vsi tako antipatični ...način kako je Biljana prišla v finale, kako so Klemna vn vrgli... in sem vesela, da ni bilo vse tako kot so si naštudirali. Na nek način Dašo občudujem... taka samozavest (ki sem se ji jaz samo smejala pa norce iz nje delala) in potem..šok...Ženski rata!!!! Rabim en tečaj samozaupanja al neki Pa super se mi je zdelo,da je Klemen dobo avto!!!!!
Na kakšen način pa so vrgli Klemna ven?
Pa ko so včeraj posnetek en predvajali, ko sta se Simon in Jurij borila, pa je Jurij sam sebe obesil na klin torej se je predal, kaj je on potem rekel Špeli in zakaj je to naredil?