Fashion House(Modna hiša)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

na isti fazon je nareto kot merloce place...valda da je pocukrano, kera luba nadaljevanka pa se dans ni pocukrana (pa da se govori se o manekenkah)..

FreakyGirl7 ma prav..valda da je povprecno zivljenje teh americanov, ki so v modnem svetu (pa se po vrhu tega LA) PRAV TAKSNO!

Pa to itak nima veze..zanima me ce ktero zanima kak bo kaj vnaprej...kr se bo zdaj sele pravo zacelo.. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

LA ima 3,8 milijonov prebivalcev (wikipedia). mogoče se najde kakšna manekenka, ki ji res kariera z neba pade, ampak povprečje je pa precej drugačno.
đizs no, nič čudnega, da folk bluzi o selitvi v LA, če si pa takole njihovo povprečje predstavljate. dejte se zresnit. potem pa razne nine osenar razočarane nazaj hodijo, ko ugotovijo, da jim nihče ne bo vile na beverly hillsu šenkal, milijonarji te pa tudi ne snubijo kar na vsakem koraku.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Daj ti se raje poslusaj no....3,8 milj prebivalcev pa se NAJDE KAKŠNA MANEKENKA :D :D

Pa ne klati gluposti glede LA, ker ni tu kaj si mi predstavljamo ampak ce si ze iskala informacije kolk prebivalstva ma LA potem bi si lahko se kaj vec prebrala o samem LA:

Los Angeles is one of the world's most prominent centers of culture, technology, and international trade. It is home to world-renowned institutions covering a broad range of professional and cultural fields. The city and its immediate vicinity lead the world in producing popular entertainment — such as motion picture, television, and recorded music— which forms the base of Los Angeles' international fame and global status.

Ljudje iz LA:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pe ... os_Angeles

Zdaj pa raje ne prihajaj na to temo, ker vsak ki je omenjen med temi ljudmi ma taksno bogastvo, ki ga ne bos ti nikoli niti okusila niti videla..tako da tema je FASHION HOUSE in konc!
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

aja pa glede nine osenar in milionerji te ne snubijo na vsakem vogalu..kaj ti se zavedas da mi govorimo o NADALJEVANKI in normalno, da ne bos gledla v neki nadaljevanki kak otroci hodijo v solo, mama v sluzbo, potem pa domov pridejo se najejo, ata in mama pred tv, otroci pa pisat naloge...to je NADALJEVANKA :D
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

Men je ful dobra nadaljevanka modna hiša res usak dan gledam !
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

*__taMala__* napisal/-a:Men je ful dobra nadaljevanka modna hiša res usak dan gledam !

jaz tud :D
*__taMala__*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *__taMala__* »

DOra. napisal/-a:
*__taMala__* napisal/-a:Men je ful dobra nadaljevanka modna hiša res usak dan gledam !

jaz tud :D

no lepo to :)
Uporabniški avatar
Felicia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Felicia »

To tut jst gledaam=D

Luke Gianni :hearts:

Živcira pa me una K... stara - Maria :twisted:
..::Enostavno Ga Obožujem::..
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

FreakyGirl7 napisal/-a:sicer se strinjam jullia_ s tem, da američani imajo enako življenje kot evpropejci... samo kot vrjetno nisi še dojela se to dogaja v LA (tam pa res živijo same znane osebnosti, manekenke,igralci,pevci,režiserji ..itd.)

:lol:

ma samo v nadaljevankah.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js tut to gledam. sicer se mi zdi neumna samo je ravno tak cas, da mi pase pocit pa pac to gledam...

michelle mi je luskana pa una njena cimra, pa Luke ITAK, in william ni slb :wink: - ta njegova mt k je unicla poroko me pa ful na paris hilton spominja
Zivljenje je piskotek!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja men je tud svetovna serija, si jo bom dol potegnila! :) uf ja...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Odgovori