Ne razumem zakaj si je dala povečat. že tko in tko je bla ful luškana, pač vrjetno jo je kej motilo ap to..Sam zdej je pa res redko kdo še brez kakega umetnega dodatka,popravka škodaa..
Drgač je pa tut men nadaljevanka ful uredu. Jo rada gledam. Morm še kej tole pogledat k pravte da so neki deli pač o njihovem življenju al kaj...pa kake komade.. ful mi je lep prvi naslovni komad..lep lep..
Ka je pa s tem da naj bi mele Vico, Lujan pa Celina neko skupino? Tut u času snemanja? Pa baje da se tut vrtijo umes njihovi komadi
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jst jo tut skos gledam-sm čist not padla. Men je pa Alfonso TOOk hud da adijo pamet. me učasih prou mot k so drugi prizori pa njega ne kaže pa men tut telenovele sploh drugač ne potegnejo ta mi je pa res kul!
Sama od začetka nisem gledala, zdaj pa že kake 3 tedne ne zamudim Če ne gledam zvečer (če sem slučajno na predavanjih), potem gledam ponovitev naslednje jutro Zelo fajn nadaljevanka
To je Lupita, ane? Ne vem, prej je bla tko bolj ... deklica Drugač je pa luštna še vedno, sam v tej majčki se mi zdi, da mal čudn izpade povečava.
Na slikci je pa še roberta zravn ne...Jebemu kok sta lepi...ufff jst bi mela tud tako polt.Sam Lupita ma pa res tu mač grozn povečane joške,sam k vidm kok jih ma narazn.
Drgač pa te nadaljevanke se ne zamudi,je res d-best.
Če ma kere še kakšne slikce igralcov pa tko bi ful rada vidla.Aja kaj pa glede te Alme Rey a je ona izmišlena oseba v nadaljevanki al res obstaja,ker se mi zdi tko dokaj resnična tale nadaljevanka na trenutke.
uff.. ta miguel je res tok dobr, da adijo. sm tud sama čist padla notr. na youtube je pa poln romanticnih filmckov mie in miguela ter roberte in diega.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
To je Lupita, ane? Ne vem, prej je bla tko bolj ... deklica Drugač je pa luštna še vedno, sam v tej majčki se mi zdi, da mal čudn izpade povečava.
Na slikci je pa še roberta zravn ne...Jebemu kok sta lepi...ufff jst bi mela tud tako polt.Sam Lupita ma pa res tu mač grozn povečane joške,sam k vidm kok jih ma narazn. Drgač pa te nadaljevanke se ne zamudi,je res d-best. Če ma kere še kakšne slikce igralcov pa tko bi ful rada vidla.Aja kaj pa glede te Alme Rey a je ona izmišlena oseba v nadaljevanki al res obstaja,ker se mi zdi tko dokaj resnična tale nadaljevanka na trenutke.
Alma Rey ne obstaja. Obstaja pa Ninel Conde (oz. v telenoveli Alma Rey)
ki je tudi pevka v živo in je dokaj znana.
Sam njen zadnji cd La rebelde je bil pa posnet leta 2005
damyanchyka ful je vzdušje, ko slišiš publiko kako vzklika ter ko sliši da je sploh fitbek (ali kk se napiše)
Jst res upam, da bi prišli v Slovenijo tako kot je Poncho izjavil v enmu od intervujev. In tudi na velikih straneh piše da bodo med evropsko turnejo obiskali tudi državo Eslovenia - to smo pa mi.
V Srbijo pa pridejo 100% sam še ni datum znan.
Jst hočm it na njihov koncertt