... le zakaj 

mAjChYkaaa napisal/-a:No, jaz se bila na moških. Se mi je dopadl, vendar se je za moje pojme predolg vlekl. Najboljši je itak tamlad Cavazza=) Ne sam zato, ker je lep, ampak ker je res tudi odličen igralec.
V bližnji prihodnosti grem pa pogledat še ženske
.
.
. Ce sta povedala 1 smesn stavk je blo velik. Hvalabogu sta Lado&Zrnec nakonc mal popravla vtis.
?
..aNia*. napisal/-a:Traxie: da to ni bla neka dramska igra bi lahko ti to že vedela prej..glede na to, koliko je blo govora o tem..pa da je tema sex, sex, sex pa še enkrat sex je blo pa men tud nekak logično že iz plakata..razen če samo meni kondom čez črko Š nekaj pove.

Traxie napisal/-a:..aNia*. napisal/-a:Traxie: da to ni bla neka dramska igra bi lahko ti to že vedela prej..glede na to, koliko je blo govora o tem..pa da je tema sex, sex, sex pa še enkrat sex je blo pa men tud nekak logično že iz plakata..razen če samo meni kondom čez črko Š nekaj pove.
Pac se nism pozanimala preden sem sla gledat. Si ti vedno preberes napovednik filma preden gres v kino? Jst si pac ne. In me potem nekatere stvari razocarajo. Plakata se ne spomnim...Da je tema bolj na sex sem sicer vedla, ampak nekje je pac mera dobrega okusa (vsaj zame). In tisto Javsnikovo nabijanje o tem kako so si oni kot otroci meril svoje "batine", ker se niso mel s cim drugim igrat mi pac ni blo smesno. Sej mam pravico do svojga mnenja ane?