moj prvi avto je bila toyota starlet..najbolši avto ever, čeprov je bila stara in nič opreme, nisem imela nikol nobenih težav, pol jo je pa ati prodau :( in mi kupu opel corso :evil: mislm glup avto do konca..mela sm ga samo en mesc in sm ga ravno dons prodala, ker mi je popiu preveč živcev. mislm mašina 1.2, nikamor ni šov, piu je pa 10 litrov, vse je blo neki narobe, pr mehaniku zmetala čist preveč denarja. zdaj študiram kaj naj si kupim..na razpolago imam 2000 evrov in nimam pojma. nekak študiram fiat punto..za ta denar še največ opreme dobiš pa da je mejh avto (obvezno) ma grem jutr mal okol pogledat pa bomo vidl.
tanika* napisal/-a:moj prvi avto je bila toyota starlet..najbolši avto ever, čeprov je bila stara in nič opreme, nisem imela nikol nobenih težav, pol jo je pa ati prodau in mi kupu opel corso mislm glup avto do konca..mela sm ga samo en mesc in sm ga ravno dons prodala, ker mi je popiu preveč živcev. mislm mašina 1.2, nikamor ni šov, piu je pa 10 litrov, vse je blo neki narobe, pr mehaniku zmetala čist preveč denarja. zdaj študiram kaj naj si kupim..na razpolago imam 2000 evrov in nimam pojma. nekak študiram fiat punto..za ta denar še največ opreme dobiš pa da je mejh avto (obvezno) ma grem jutr mal okol pogledat pa bomo vidl.
tanika* napisal/-a:na razpolago imam 2000 evrov in nimam pojma. nekak študiram fiat punto..za ta denar še največ opreme dobiš pa da je mejh avto (obvezno) ma grem jutr mal okol pogledat pa bomo vidl.
jaz imam fiat punteka ravn tega cenovnega ranga.. in me je ravno danes na cedilu pustil - crknu je (al akumulator, baterija sej ne vem kaj) in posledicno ne morm domov drgac pa nism nikol (do dans) mela problemov z njim. še nikol ni crknu. ne vem kaj ga je ravn zdej, ravn dans neki piknal
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Nimam svojega avta, vozim pa občasno očetovega (12 let stara Opel Astra). Svojega si bom verjetno kupila ko dobim službo (to bo še trajalo, glede na to da sem študentka).
mi mamo doma sam en avto --> renault scenic...in js zdej tega morm vozit, pa čeprav sm bla u avtošoli navajena na peugeot 206... no pa šparam dnar d si kupim enga tega