azuc@r napisal/-a:jct si pa ne upam osvajat samo lepo gledam
a ni to tut na nek način osvajanje?
Ne.
hmmm... se pravi, če ti zvečer sediš v neki gostilni pa lepo gledaš cel večer enega tipa, ga vmes mal požiraš z očmi, mu mogoče kej požmrkneš - kaj je potem to, če ni osvajanje?
Mahagonij napisal/-a:
Mju napisal/-a:drugač pa, da odgovorim - js vztrajam, dokler ne uspe ali pa me ne mine zaljubljenost, lahko tudi 2leti... pač men se zdi neumno da odnehaš po kratkem času, js itak če se za nekoga zares zagrejem ne morem bit z nekom drugim, tko da potem vztrajam
ammm osvajanje-ni lih moja vrlina. nevem če sm na kšni žurki se tko dost okol njega sprehajam da me ja opazi in pol več al manj čakam da pride do mene slaba tehnika ja. in če ni nč se spravm na koga druzga in čakam no,hvalabogu nimam teh problemov,vsaj zdj ne
azuc@r napisal/-a:jct si pa ne upam osvajat samo lepo gledam
a ni to tut na nek način osvajanje?
Ne.
hmmm... se pravi, če ti zvečer sediš v neki gostilni pa lepo gledaš cel večer enega tipa, ga vmes mal požiraš z očmi, mu mogoče kej požmrkneš - kaj je potem to, če ni osvajanje?
To je vabljenje k temu, da pristopi, ne pa osvajanje.
Js pac tko da bi ful nekj osvaja to ne ampak tko bl spogledovanje pol bo pa ze sam do mene prsu ce sm mu tut js vsec. Ce tip ne reagira pol ga pustim in grem dalje.
Nikol pa neb ustrajala, tko kukr je ena napisala da vstraja tut 2 let ce je treba. Mislm to se pa ze mal sramotis...osvajat nekoga 2 let k te tut pogleda ne, to je itq izguba casa in brezveze ker ce te 2 let ne pogleda, te ne bo nikol