the big red machine napisal/-a:Joooj kaka izjava, ubogi Drekonsi, še vsako mesto oz.vsaka vas ki sovraži LJ jih bo vedno čakala ne samo Viole. In tudi povsod so že dobili pošteno po p***i
Viole pa ne?
sem bla zraven ko sta dve viole prav lepo pokasirale, ker sta ble toook pametne
Sicer pa primitizem iz ene in druge strani.da se tepeš zarad fuzbala in ker sem jaz iz lj ti pa iz mb
Smešno!In zarad tega potem konec koncev oseba še umre.Ajmene, kar ponosno bodite na svoje violice ja, jst mam raj pičkice okoli sebe kot pa morilce
In se strinjam s kr.eno.Ni nujno, da je vsak morilec na -ič.Jih je pa več opaziti, ker pač mladini ki pač pade v tako družbo, družba to narekuje.

. Drgač pa niso u nevarnosti samo fanti, ampak smo tudi ženske. Jez sm še kot najstnica tudi dobila eno klofuto od varnostnika, sam zato ker sm protestirala, ker me notr ni hotel spustit! Tko da... ja, mene je tudi strah! Preveč je postalo ˝modno˝ ubijat!

Ko bi se ljudje mal zavedal, da se ne da vse rešit s prepiri in umori, in da se da normalno pogovarjat al pa se prepirat samo na verbalen način ... bi blo fino ja. Ampak neee, pejmo do prvega, k se bo slučajno zaletu v nas in ga ubijmo,. Dejmo ga, dejmooooooo ...