IJO napisal/-a:Kaj je takega na njem (fantu), kar te vedno znova spomni, da je pravi zate? me dobro fuka, me tolaži in uzpodbuja, me zafrkava da se potem stepeva in sprostiva negativno energijo, ..
No, samo da je pravi...
IJO napisal/-a:Kako si vaju predstavljaš čez 5 let? v skupnem stanovanju z jogijem na tleh, ker ne bova mela kesa bo jogij , toaster ,wc skoljka in umivalk vse kr bova v hisi imela, aja pa ksna merkator vrecka s starim kruhom in kovcek sz oblekami
Moj sodelovc je reku, da če nova sodnica ne bo z mano zadovoljna (v šali je to reku, da se razume), da jo bo parkrat zaštihu. In pol reče, da mu bomo sodl, jst bom pisala na obravnavi in se bo zagovarju, da se je sodnica slučajn spotaknla in padla na nož ... 20x
zadnjič sma ble s kolegico zvečer v mestu. In hodima po mestu pa so bli sami bolj starejši v mestu, nobenega najinega vrstnika.
Pa jaz tak rečem (op. nisem vedla da zadnji del kmetije ta teden, sem mislila da je že prejšnji vikend):,, Ziher so vsi doma ker je zadnji del kemije!. *Ravno prej sva se pogovarjali o kemiji, ker smo pisali test.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
profesor: "ni dobro končati prej, ane fantje???"
mi se začnemo smejat..
profesor: " jah predstavitve seminarske naloge... na kaj ste pa vi pomislili?!?" LOL
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away.
mirella napisal/-a:profesor: "ni dobro končati prej, ane fantje???" mi se začnemo smejat.. profesor: " jah predstavitve seminarske naloge... na kaj ste pa vi pomislili?!?" LOL
podobne fore ma vedno tud naš profesor. enako pa njegov asistent.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.