Ljubezen in veroizpoved
mariah napisal/-a:kamis napisal/-a:Pa še tko,lahko govorite da so muslimani kot fantje ali možje al pa karkol uredu,pa niso.Pač majo neko svojo zgodovino.Nisem še vidla tipa muslimana k bi svoji punci dovolu da gre sama ven.majo svoje fore,pa čeprov zgledajo še tok uredu pa use,sej ne rečem sej so kul kot kolegi bodo use zate nardil,samo punca pa nebi bla nobenmu.
moj tip je musliman in v vseh letih ko sva skupaj, mi ni nikoli prepovedal it kamor sama hočem! sama sem hodila žurat s kolegicami, cele noči ble zunaj, tudi sedaj mi dovoli, da grem sama žurat. niti enkrat mi ni rekel, da ne smem, celo spodbuja me, naj se več družim z ostalimi. tolko glede tega. za druge muslimane pa ne vem, vem samo za svojega in za tiste, ki jih poznam in nism še od nobene punce čula, da bi ji njen dragi karkoli prepovedal.
se pa strinjam da je vera lahko velik ovira- moji so njega popolnoma sprejeli, njegovi mene ne. glede otrok se tudi lahko zakomplicira, saj moj pravi, da če bi kdaj imela sina, da bi pač bil vzgojen v muslimanski veri.
razlike so ogromne, a če sta dva za skupaj in se znata prilagajat en drugemu, potem lahko uspe. bo pa vse čas pokazal
Sej ne rečem,svaka čast da maš tko uredu tipa.Samo vem da mam okol sebe veliko poznancev ki so muslumani,pa vidm kakšne delajo pa kaj delajo s svojimi puncami.Sej vem da sm napisala k da so usi isti pa je jasno da niso.Ampak to kar si mi povedala je res prvi primer muslimana k ti pusti vn pa tko.
mislim Nia da ti v resnici misluiš precej drugače.V večini tem na tako tematiko si dala vedet vsem skupaj, kako sovražiš vse, pa ni važno kdo, ka, zakaj so.
in spet imaš neke neutemeljene, o katerih tudi pomisliš ne kaj in kako.
Ka misliš d abo deček govoril v prvem razredu ko pride v oš?Kaj so ga učili starši, ki ne znajo, oziroma govorijo slabo slovensko?Seveda njihov materni jezik in v tem ni nobene napake.seveda jim potem lahko tudi naglas ostane, saj naglasa NE moreš spremenit.Tudi tvoj naglas ni pravi slovenski kolikor poznam narečja.Potem te lahko proglasimo za nevemkajvse al kako?
men je bolj nagravžno to, da marsikater človek iz krajev kjer imajo kašna ornk narečja sploh NE zna govort pravilno slovensko in govori samo v narečju.To je še bolj žalostno, da slovenec ne zna slovensko
in pokaži mi samo enega ki je končal osemletko pa ne zna slovensko govort?mislm, da znajo kar vsi
posmehovanje je pa zarad primitivcev ki so jim tastari napumpali možgane in jim znesli vse rit.Bi rada tebe videla kako bi se počutila ko bi iz svoje dežele pribežala nekam drugam zaradi tuje krivde-vojne, bi ostala brez vsega in potem se bi ti še posmehovali, te zajebavali in žalili tako kot ti njih.dej mal premisli kaj govoriš, ker tole Nia, sori, je pa višek.
Aha, pa rada bi vidla kako nobene angleške besede ne uporabiš v stavku.Kul nikol ne rečeš a ne?

in spet imaš neke neutemeljene, o katerih tudi pomisliš ne kaj in kako.
Ka misliš d abo deček govoril v prvem razredu ko pride v oš?Kaj so ga učili starši, ki ne znajo, oziroma govorijo slabo slovensko?Seveda njihov materni jezik in v tem ni nobene napake.seveda jim potem lahko tudi naglas ostane, saj naglasa NE moreš spremenit.Tudi tvoj naglas ni pravi slovenski kolikor poznam narečja.Potem te lahko proglasimo za nevemkajvse al kako?
men je bolj nagravžno to, da marsikater človek iz krajev kjer imajo kašna ornk narečja sploh NE zna govort pravilno slovensko in govori samo v narečju.To je še bolj žalostno, da slovenec ne zna slovensko

in pokaži mi samo enega ki je končal osemletko pa ne zna slovensko govort?mislm, da znajo kar vsi

posmehovanje je pa zarad primitivcev ki so jim tastari napumpali možgane in jim znesli vse rit.Bi rada tebe videla kako bi se počutila ko bi iz svoje dežele pribežala nekam drugam zaradi tuje krivde-vojne, bi ostala brez vsega in potem se bi ti še posmehovali, te zajebavali in žalili tako kot ti njih.dej mal premisli kaj govoriš, ker tole Nia, sori, je pa višek.
Aha, pa rada bi vidla kako nobene angleške besede ne uporabiš v stavku.Kul nikol ne rečeš a ne?

*purple* napisal/-a:jst pa takih ljudi, ki iz takega bedasto neumnega razloga nacionalističnosti, zapustijo svoje otroke, sploh NE spoštujem.To je največja bedarija (poleg raznih umorov, nasilja itd.) kar jo lahko starđ svojemu otroku naredi.In če se meni mat odpove zarad tega, ji sam plunem v fris in je nikoli več ne pogledam.Seveda se ji tudi jaz odpovem, kjer piše da bi bila moja mati, nebi več pisalo.Ker če je pa nekdo tega zmožen, potem je zame res en bednik!
jst sm napisala, da razumem in spoštujem njihova mnenja oz. kar se tiče njihovih principov, k najbrž niso na zelniku zrastla, tko kt pr nekaterih k vedo, kok bi super in prov ravnal v taki situaciji...

mi pa njihova dejanja niso še zdaleč niso všeč, kot sm tud že napisala

Ne skrbi za jutri, kajti jutrišnji dan bo imel svojo lastno skrb; dnevu zadostuje njegova lastna teža...
kamis napisal/-a:mariah napisal/-a:kamis napisal/-a:Pa še tko,lahko govorite da so muslimani kot fantje ali možje al pa karkol uredu,pa niso.Pač majo neko svojo zgodovino.Nisem še vidla tipa muslimana k bi svoji punci dovolu da gre sama ven.majo svoje fore,pa čeprov zgledajo še tok uredu pa use,sej ne rečem sej so kul kot kolegi bodo use zate nardil,samo punca pa nebi bla nobenmu.
moj tip je musliman in v vseh letih ko sva skupaj, mi ni nikoli prepovedal it kamor sama hočem! sama sem hodila žurat s kolegicami, cele noči ble zunaj, tudi sedaj mi dovoli, da grem sama žurat. niti enkrat mi ni rekel, da ne smem, celo spodbuja me, naj se več družim z ostalimi. tolko glede tega. za druge muslimane pa ne vem, vem samo za svojega in za tiste, ki jih poznam in nism še od nobene punce čula, da bi ji njen dragi karkoli prepovedal.
se pa strinjam da je vera lahko velik ovira- moji so njega popolnoma sprejeli, njegovi mene ne. glede otrok se tudi lahko zakomplicira, saj moj pravi, da če bi kdaj imela sina, da bi pač bil vzgojen v muslimanski veri.
razlike so ogromne, a če sta dva za skupaj in se znata prilagajat en drugemu, potem lahko uspe. bo pa vse čas pokazal
Sej ne rečem,svaka čast da maš tko uredu tipa.Samo vem da mam okol sebe veliko poznancev ki so muslumani,pa vidm kakšne delajo pa kaj delajo s svojimi puncami.Sej vem da sm napisala k da so usi isti pa je jasno da niso.Ampak to kar si mi povedala je res prvi primer muslimana k ti pusti vn pa tko.
Kamis,to je tvoj prvi primer,da slisis da te musliman pusti vn pa to??? Kje pa ti zivis?
My dream is to fly over the rainbow so high
ciela napisal/-a:*purple* napisal/-a:jst pa takih ljudi, ki iz takega bedasto neumnega razloga nacionalističnosti, zapustijo svoje otroke, sploh NE spoštujem.To je največja bedarija (poleg raznih umorov, nasilja itd.) kar jo lahko starđ svojemu otroku naredi.In če se meni mat odpove zarad tega, ji sam plunem v fris in je nikoli več ne pogledam.Seveda se ji tudi jaz odpovem, kjer piše da bi bila moja mati, nebi več pisalo.Ker če je pa nekdo tega zmožen, potem je zame res en bednik!
jst sm napisala, da razumem in spoštujem njihova mnenja oz. kar se tiče njihovih principov, k najbrž niso na zelniku zrastla, tko kt pr nekaterih k vedo, kok bi super in prov ravnal v taki situaciji...![]()
mi pa njihova dejanja niso še zdaleč niso všeč, kot sm tud že napisalajih pa v takih dejanjih ne podpiram.
no, jst sm pa napisala da jih ne.Ker prva stvar ki bi jo starš mogu PRIVOŠČIT otroku, je to da bo srečen!In če mu odrekaš ljubezen zaradi razlogov ala NIa, potem zame to ni dober starš ne nč.To je zame strahota od starša!in spet smo tukaj.niso vsi ljudje isti.Če ti je nekdo drug enkej naredu ne moreš rečt in posplošit da ti bo tud tist, če je take narodnosti in vere.
ja očitno da mečeš vse v isti koš, če sklepaš po dveh sošolcih, ki jih pač starši drugače niso znal navadt kot tko kot so jih.Mislm nevem, jst sm mela pa lih obratn primer in sem se z muslimani v razredu zelo zelo dobro razumela, s slovenčki vsemi prepotentnimi ki so boga za jajca prjemal, pa ne.Tud pri bivših če gleda, je bil tip ki je bil musliman največja zmaga (seveda ne od sedanjega, od bivših pa, pa so bili vsi ostali slovenci).in tudi potem ne sklepam po tem, da so vsi slovenci slabi, ne sklepa po Bushu ki mori folk naokoli, da so vsi američani slabi, ne sklepam po Miloševiču in njegovih genocidih, da so vsi srbi slabi, ker ne posplošujem, in ker vem da en posameznik niso vsi.in čas je da tudi ti to dojameš.
gostinstvo?mislm da sm dlje delal v gostinstvu pa ti lohk povem, da so najbolj moreči švabi.Kri bi vsak dan darovala, če bi v hotelsko restavracijo hodil južnjaki namest švabov.In spet, če so je en/dva(trije za šankom moril, to en pomeni, da ti bodo vsi.
In govor karčeš na glas, ampak zavedaj se da ne izpadeš kul izpadeš zelo primitivna!
gostinstvo?mislm da sm dlje delal v gostinstvu pa ti lohk povem, da so najbolj moreči švabi.Kri bi vsak dan darovala, če bi v hotelsko restavracijo hodil južnjaki namest švabov.In spet, če so je en/dva(trije za šankom moril, to en pomeni, da ti bodo vsi.
In govor karčeš na glas, ampak zavedaj se da ne izpadeš kul izpadeš zelo primitivna!
arnela napisal/-a:Kamis,to je tvoj prvi primer,da slisis da te musliman pusti vn pa to??? Kje pa ti zivis?
Mislim lej nč slabga nism napisala,tko da ti res ni treba bit osorna.
Use tipe k jih poznam k so muslimani majo punce.Resne punce s katerimi se bodo poročili in imelai otroke.Usak tedn zravn poseksa še popolnoma neznano punco zato da mu je seks s svojo punco k jo ma že tri leta bolj zanimiv(jasno vara jo).Ženske ne smejo hodt vn.Sm srečala zanč enga znanca pa mi je reku da je prvič po treh letih pustu da gre njegova punca s kolegicam vn,pa je biu čist živčen.Pa je govoru nikol več je ne pustim vn.Take muslimane poznam,tud mojo kolegico k je bežala od doma zarad muslimana ker so bli doma pravoslavci je tip varu.Take pač jst poznam,res nism spoznala še nobenga k nebi pustu svojo punco samo vn.Ja drgač pa žvim v Sloveniji,pa res ni ti treba bit nesramna ker nism nč slabga hotla nobenmu.
Kamis,nisem misla biti osorna,ampak si glih tk napisala,da sem se ti enostavno mogla obrnat s takmu vprasanju... Ne zameri.
Js mam pa npr.full muslimanov okol sebe in sploh nisem navajena takega odnosa sploh v Slovenije ne, se v Bosni(ko so bol verni kot mi tukaj) nimajo takega odnosna. Zato mi je bilo to full full cudno...
Js mam pa npr.full muslimanov okol sebe in sploh nisem navajena takega odnosa sploh v Slovenije ne, se v Bosni(ko so bol verni kot mi tukaj) nimajo takega odnosna. Zato mi je bilo to full full cudno...
arnela napisal/-a:Kamis,nisem misla biti osorna,ampak si glih tk napisala,da sem se ti enostavno mogla obrnat s takmu vprasanju... Ne zameri.
Sej kul,najbrž se ti je tko zdel k da bi rekla da usi bosanci varajo pa ne pustijo svojih punc ven.
Ok ti morm pač rečt da mam okol sebe znance k so res razred zase,ampak pač samo take poznam.In njihovo početje se mi res gnus,boge njihove punce.
kamis napisal/-a:arnela napisal/-a:Kamis,nisem misla biti osorna,ampak si glih tk napisala,da sem se ti enostavno mogla obrnat s takmu vprasanju... Ne zameri.
Sej kul,najbrž se ti je tko zdel k da bi rekla da usi bosanci varajo pa ne pustijo svojih punc ven.
Ok ti morm pač rečt da mam okol sebe znance k so res razred zase,ampak pač samo take poznam.In njihovo početje se mi res gnus,boge njihove punce.
Ti morem povedat,da se tud men gnusi taksno pocetje... Mi je zal da poznas samo take.
Bosanci smo prav super narod

Ja to govorim izključno za muslimane ki jih poznam.
Drgač pa ja bosanci ste itak zakon.Pravoslavci nimam nč proti njim.Res ne.Ker mislm da sm do zdej mela sam enga tipa k je biu slovenček.Drgač pa sami južni.I love it
Pa je moj dragi tud pravoslavc,pa mi je najbolš k reče a si bla U Trojanah,pol ga pa popravlam v smehu da se reče NA Trojanah
se pol sam smejiva skupi še pou ure

Drgač pa ja bosanci ste itak zakon.Pravoslavci nimam nč proti njim.Res ne.Ker mislm da sm do zdej mela sam enga tipa k je biu slovenček.Drgač pa sami južni.I love it

Pa je moj dragi tud pravoslavc,pa mi je najbolš k reče a si bla U Trojanah,pol ga pa popravlam v smehu da se reče NA Trojanah

em. ja..
ne razumem teh trojan ampak dobr. roko na srce, te stvari k ste napisale so res dost tipične za muslimane, sploh če so tud v svoji familiji vzgojeni v takem duhu.. znajo, kar se naučijo, tko kot usi. moj je po na pol musliman sam ni zrastu v takem okolju in tud ni veren, in ni sploh zasledit da bi bil kej muslimanski. to mi gre najbolj na jetra- da se starši odločajo kaj bo njihov otrok in ga obrezujejo in krstijo in ne pustijo nobene možnosti izbire. ena sama manipulacija in zato ne maram kej preveč vere in vernih ljudi.