poznam eno družino, k je mtka čist prtegnena vegeterjanka in gresta pol hčerka in fotr vsak tedn na skrivaj na zrezek.

)
Zdej nekak ze prenesem, ce nekdo je meso pred mano, ucasih pa tega nisem mogla, ker sem bla neki bolna in me je vonj mesa res zelo zmotlo. Tud takrat nisem nc rekla. Mislim vonja rib in lignjev se zmer ne prenesem. Takrat ponavadi kasneje pojem kosilo al pa prej, ker mi drugace kr slabo rata in se svojega ne morem potem pojest.
in ja, dokler bodo nekateri pametovali pa težili v smislu če smo vegiji normalni, da ne razumejo kako lahko ne jemo meso in da smo itak vsi bolani(če pa ne, pa itak kmal bomo), do takrat si bom js jemala pravico da bom vsem zagrizenim mesojedcem težila kako so lahk tk bolani da jedo trupla
sicer pa po mojem mnenju komentarji, da ljudje že od nekdaj jedo meso, niso na mestu, ker se razmer, ki so vladale pred 1500 leti in mišlenja, ki so ga imeli pred 300 leti, ne moremo primerjati z današnjimi časi. se pa pridružujem mnenju tistih, ki ne razumejo vegijev v usnjenih čevljih..

sixty napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Mogoče kdo od vas, ki ste vegeterijanci (in bolj seznanjeni s to hrano) ve kje v SLO lahko kupiš sojine jogurte? Pa ne mislim tistih desertov, pač pa prov jogurt.
moja mama jih ze vs cas u sparu kupuje. usaj zdi se mi tko

cukr8 napisal/-a:To sem jaz že pred kakimi 10 leti kupovala... V raznih trgovinicah z bio živili... Pa v Jablani v pokriti tržnici BTC... Videla sem jih tudi v Intersparu, Mercatorju, verjetno tudi Leclercu...