ja saj to da si slaven ma tut slabe strani, saj vsi skoz pričakujejo od tebe, da boš popoln, pol pa greš enkrat v trgovino brez meake upa pa si že v vseh časopisih.
kimmy02 napisal/-a:ja saj to da si slaven ma tut slabe strani, saj vsi skoz pričakujejo od tebe, da boš popoln, pol pa greš enkrat v trgovino brez meake upa pa si že v vseh časopisih.
omg js sm se ene parkrat kr ustrasla pa d noute misnli ne govorim zj kak so ljudje grdi ampak omg kake spremembe no zj smo ze lohk bol samozavesni k niso vsi na slikah tk popolni kt se nam zdi....so krvavi pod kozo tk k mi
omg js sm se ene parkrat kr ustrasla pa d noute misnli ne govorim zj kak so ljudje grdi ampak omg kake spremembe no zj smo ze lohk bol samozavesni k niso vsi na slikah tk popolni kt se nam zdi....so krvavi pod kozo tk k mi
jas sem se tud vstrašla kaj si nor...popek ma kr drug...
marija se gremo kar vse slikat...kak razlika , kriza! no glede britney...naj bo kakšna hoče,saj že je.. oz je človek v večini primerih tisto kar hoče bit,oz noče popraut "slabega"-sama si je kriva!
Točno tako - tudi t.i. zvezde imajo pravico do zasebnega življenja, do ljubezni, družine...brez obtoževanja medijev. Sicer pa ni lepše ženske od nosečnice - ne vem no, nekak se mi zdi, da prav sijejo...