Študij: Zdravstvena fakulteta
kaj se tega tiče, smo si bili enotni, da je brezveze imeti prakso v domu in pika. tisti, ki pa so iz drugih srednjih šol, pa naj imajo toliko več `predpriprav`, nek tečaj majo, ne vem kako točno se mu reče;). v bolnici še nisem začela s prakso, tako da ti govorim za 1.letnik, kjer je praksa izključno v domu, ostalo pa kaj so povedali ostali študentje.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst mam eno vprašanje
Tiste ki ste bile na tem faxu oz še hodite...kako je s podpisi v indexih? Frekvenca in to. Ker jst nekatere podpise imam, nekatere pa ne. A potem profesorji kej težijo na izpit, ali te podpisi niti niso tako pomembni?

Tiste ki ste bile na tem faxu oz še hodite...kako je s podpisi v indexih? Frekvenca in to. Ker jst nekatere podpise imam, nekatere pa ne. A potem profesorji kej težijo na izpit, ali te podpisi niti niso tako pomembni?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Sugar_baby napisal/-a:Jst mam eno vprašanje![]()
si redno al izredno?
jst sm izredno pa od nas zahtevajo le podpis vaj... frekvence pa to pa ne. drgač redno pa ja, naj bi imel vse podpise, če hočeš it pisat izpit. kr če nimaš, je kokr da ne bi vsega opravu, kar zahtevajo, za polaganje izpita.
mislim da je tako... sori če se motm.

Ne skrbi za jutri, kajti jutrišnji dan bo imel svojo lastno skrb; dnevu zadostuje njegova lastna teža...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Jst sm redno.
Sm mal spraševala za druge faxe pa so rekl, da glede podpisov za predavanja niti ne težijo tolko. Kokr keri.
Mislm sej večino podpisov imam, samo na vsa predavanja nism skos hodila tko da mi manjka frekvenca za mikrobiologijo pa prehrano. Pa upam da mi ne bodo kej sikal. Drugače na vaje pa redno hodim.
Sm mal spraševala za druge faxe pa so rekl, da glede podpisov za predavanja niti ne težijo tolko. Kokr keri.
Mislm sej večino podpisov imam, samo na vsa predavanja nism skos hodila tko da mi manjka frekvenca za mikrobiologijo pa prehrano. Pa upam da mi ne bodo kej sikal. Drugače na vaje pa redno hodim.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!