IPod
- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Škoda denarja.
Kaj je pa narobe s kakšnim drugim. So firme z cenejšimi in kvalitetnejšimi predvajalniki pa še manj komplikacij boš imela z downloadanjem komadov. Tist njihov software je smešen.
Al si ti še ena izmed tistih ki hočejo biti "moderne". Da če nimaš Ipoda si itak mim.
Kaj je pa narobe s kakšnim drugim. So firme z cenejšimi in kvalitetnejšimi predvajalniki pa še manj komplikacij boš imela z downloadanjem komadov. Tist njihov software je smešen.
Al si ti še ena izmed tistih ki hočejo biti "moderne". Da če nimaš Ipoda si itak mim.

When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Anketa - popularnost Ipod-a
Pozdravljene!
Jaz imam v šoli Predstavitev z naslovom Popularnost iPod-a, pa bi vas prosila, če bi lahko odgovorile na kratko anketo:)
Vnaprej se zahvaljujem!
Lep da želim:)
pa še link: http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurv ... nq9y374957
Jaz imam v šoli Predstavitev z naslovom Popularnost iPod-a, pa bi vas prosila, če bi lahko odgovorile na kratko anketo:)
Vnaprej se zahvaljujem!
Lep da želim:)
pa še link: http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurv ... nq9y374957
- obliterator
- Komunikatorka
- obliterator
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
obliterator napisal/-a:HA HA HA Majc.
Briga mene za Afriko ter njeno prebivalstvo ter za bodoče kupce i-poda.
Gre za koncept da ljudje kupujejo stvari ne glede na kvaliteto, ceno, uporabnost,... AMPAK ker je ta stvar trenutno "cool".
A se razumemo???
to imaš prav. meni se sicer zdi iPod precej kvalitetna in uporabna zadeva, ampak še vedno je pa ogromno ljudi, ki kupujejo apple gadgete zaradi jabučka.
-
- Kofetarica
na izi nea gre kr tak...ker moraš prek itunsov delat vse skupaj...zai pa ti bom probala nekak razložit celi postopek
najprej si moraš itunse naložit gor na računalnik...pol pa ko si jih naložiš se ti muzika, ki jo maš na računalniku samodejno prenese v itunse. če pa se ne, pa mislim da moraš tam kliknit file -> import...pol ko pa maš itunse naložene, priklopiš ipod na računalnik in ti ga avtomatsko zazna...in pol tam na levi strani v itunsih klikneš na ipod pol pa tam gori music...pol pa izbereš pač kero playlisto boš mela pol pa samo klikneš tam spodaj samo ''sync'' klikneš in to je to...vem da sem malo zakomplicirano napisala amapak upam da ti bo kaj pomagalo.
najprej si moraš itunse naložit gor na računalnik...pol pa ko si jih naložiš se ti muzika, ki jo maš na računalniku samodejno prenese v itunse. če pa se ne, pa mislim da moraš tam kliknit file -> import...pol ko pa maš itunse naložene, priklopiš ipod na računalnik in ti ga avtomatsko zazna...in pol tam na levi strani v itunsih klikneš na ipod pol pa tam gori music...pol pa izbereš pač kero playlisto boš mela pol pa samo klikneš tam spodaj samo ''sync'' klikneš in to je to...vem da sem malo zakomplicirano napisala amapak upam da ti bo kaj pomagalo.