*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat
*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
mamo tko pr slovi cankarja, pa rece slovarca: ja, in bolj so u pomembne pečene pi*ke, opa, pardon-mislim piške!
(vsi v smeh)
ona: ja, tezko je s temi šumniki!
mamo tko pr slovi cankarja, pa rece slovarca: ja, in bolj so u pomembne pečene pi*ke, opa, pardon-mislim piške!
(vsi v smeh)
ona: ja, tezko je s temi šumniki!
sm že dala tole pod šale, sam glede na to da ni zmišljena stvar, dam še tuki:
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
*purple* napisal/-a:dons mamo kolektivno zabavo, pa se grem sam zastonj mal najest napit in nabovlat, potem pa domov pančat
*purple* napisal/-a:Nevem, jst nikol ne delam nekega direndaja glede mojega rojstnega dne, saj mi je zadnje na svetu da častim celi četi folka, ki pride samo takrat ko je treba kakšnega na tuj račun spit.Takih niti ne vabim niti ne povoham.
Nekateri temu pravijo dvojna merila
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Nekateri temu pravijo dvojna merila
med izkoriščanjem firme ki ima miljarde miljone in med izkoriščanjem kolegov je veeeeelika razlika jeminčica, to bi pa že lahko vedela drgač pa če so to dvojna merila pa prav, še vedno mislim enako