Picaboo napisal/-a:Če je človk tko pametn k ti, pol res nima težav
Se boljs...zmisljujes si lahko kero srednjo oz. faks hoces. Ce pa nisi izbircen glede gimnazije se da pa s precej slabim uspehom na kako vpisat.
Lastovica napisal/-a:3. Tudi če Klemen zdaj dela faks, to še ne pomeni, da je pameten. Povprečen IQ je 110
Pri IQ testu dobis stevilko tako, da pogledajo kje na gaussovi krivulji si po tockah. Center krivulje je IQ 100, in ker je krivulja simetricna je center tudi povprecje. Torej je povprecen IQ vedno 100.
Vrtijo reklamo za te dvoboje ko bodo ta teden, finalna oddaja še NI posneta.
Joj, kolk je meni fajno, ker se pop tv tko norca dela iz naivnih gledalcev, ki potem jokcajo in stokcajo. Taka so pravila igre in jebat ga, tlele je v igri veliko keša, tko da hvalabogu ne zmaga največji revček bogi.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
~NIA~ napisal/-a:aja, sorry (jst pa moje površno branje) sm prebrala da se bosta v finalu pomerili daša in biljana in da gre daša domov.. se opravičujem kr sm spregledala ta tedn.. sm mislna da govoriš za finale.. jao, sorry..
veš, da sem posumila, da si to mislila. no, še dobro, da se nismo prav razumeli, ker bi bila že takrat razočarana. v finalu sem želela videti klemna in biljano (še prej pa špelo). in ker je v finalu daša, še toliko bolj privoščim zmago biljani.
kaj se bo pa ta teden dogajalo? sploh bo kakšna oddaja do sobote?
Dašo bi mogl diskvalificirat, ker je v dvoboju grizla, tepla...Ljubinko. To res ni blo fer. Žal PopTv ne postavla za vse enaka pravila. Nekateri majo privilegije
na to sem tudi jaz pomislila. ni se mi zdelo fer, da jo je grizla. jaz bi ji na ljubinkinem mestu vrnila, pa če bi me zaradi tega diskvalificirali. tak ali tak bi šla ven. tukaj se je pokazala dašina "tekmovalnost". mislim, kot otrok v vrtcu - gristi
ma vrašanje. daša je ful tekmovalna, pa tut močna je dost, kukr se men zdi, pa še glede na to da je trenirala tek... bomo vidl, kok sta se zdej v dobrem mescu kej natrenirale