lp
purple_rain napisal/-a:Mi2 sva narazen skor 2000km.. ampak k sreči mamo zdej te nizkocenovne prevozike in se da, sem ga obiskala spet ta teden za njegov rojstni dan.
Je pa res, so mi dogodki preteklega tedna dali vedet, da ni in verjetno ne bo vedno vse tako pravljično, kot bi hotela, ko se vidiva...sej mamo vsi kdaj slab dan/teden - škoda, da ravno takrat - ampak se še vseeno vse da, če se hoče, če se potrudita..
Aja, spoznala sva se pa na netu, res dolg čvekala po več ur na dan(kljub 9 urni razliki med najinima krajema), potem se pa tud zares srečala..
no angel napisal/-a:Mene pa zanima, tisti ki mate fante/punce iz drugih držav pa to, kak ste se spoznali? Ker kok se men zdi, večina takih zvez nastane tak - greš na morje al pa na kako potovanje, tam spoznaš nekoga iz bog ve kod, sta skup 1 tedn, 2, mogoč kakšn mesec, in pol že kr verjameš kak je to ljubezen tvojga življenja, da je vredno čakanja, mu/ji zaupaš in vse ... Men je to mal smešno. Sej verjamem da je možno da se na tak način ful zaljubiš, ampak za sebe vem, da v takem primeru ne bi mogla zaupat. Ker nikol ne bi mogla vedet, kaj pa on počne tam 1000km stran. Sej vem, če te nekdo hoče varat, te lahk vara tud če je tvoj sosed, sam vseen, ponavadi na tak način človeka ne morš tak zlo dobr spoznat, da bi pa kr vedu, da je vredn zaupanja. Tisto dopisovanje pol prek interneta je pa tak-tak - nikol ne morš vedet, da je vse pristno.