Transformer napisal/-a:no ? a je za vas ful pomembno da ste za novo leto s fantom/punco ali ste raj v drugi družbi? namreč v celju bo nek party in punca že cela nora da bo tam plesalain se napila, js pa nism glih tak tip da bi se mel fajn na nekem tehno partyu

bi pa rad bil z njo ker boma takrat imela tudi obletnico tko da kaj nardit?
pa se za sebe povejte kako mislite prezivet nov let.
Tako obletnice kot novega leta ne obravnavam, da bi ta dan/noč nujno morala preživeti z ljubljeno osebo. Moram priznati, da se je moje dojemanje tega v enem letu kar spremenilo, ker skupaj s fantom nisem preživela ne lanskega novega leta, ne najine prve obletnice. Vse je le nekako simbolično in to kot vemo - za resno zvezo itak nima smisla. Kaj ti pomaga, če je novo leto, obletnica čudovita, vsi ostali dnevi z ljubljeno osebo pa ne? Seveda je lepo, če novo leto preživiš s partnerjem (kot sem že prej napisala, bi bilo zame idealno, če bi skupaj prespala silvestrovo

) in nasplošno je idealno, če imaš hkrati zraven prijatelje... Ampak če to dvoje skupaj ne sklapa... So what? Pred teboj je še ogromno novoletnih praznovanj in ogromno drugih dni, ko boš lahko nadoknadil "zamujeno"...
No, mogoče se bo to moje mišljenje spet spremenilo, ampak tokrat bom popolnoma zadovoljna, da novo leto preživim s kolegico v drugi državi, fant pa s svojimi kolegi v tretji državi

(ko je bilo tako lansko leto, sem bila celo noč precej zamorjena, povrhu vsega sem pa še zbolela

).
Transformer, če ti veliko pomeni, da si tako na obletnico kot na silvestrovanje s svojo punco... Bodi z njo, ne glede na to, kje je to. Bi jo pa lahko vseeno malo povprašal kakšen je njen pogled na to novo leto... In sem dobila občutek, da niti ne upošteva tvojih želja prav pretirano?