za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

freaky napisal/-a:Mogoče jim pa ta prelomnica čist nč ne pomen, so popolnoma ravnodušni do novega leta, zato se jim pač zdi, da je to en čist navadn dan in grejo vsak zase žurat. To še ni pokazatelj, kako dobra zveza je.

Jz pa ne razumem zakaj bi mel kdo zeljo zurat brez fanta/punce. Ce se zurat ne mors skup pol pa neki ni kul za moje pojme.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jest pa res ne razumem zakaj bi mogu lih tist dan, k so povsod žurke bit doma s partnerjem. sj sta loh nasledn dan, pa takrt zganata romantiko. midva vem, da bova na žurki, tm opolnoči si bova čestitala, drgač je pa to pč en navadn dan, k gre vs folk vn, to je pa to.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

LovelyM napisal/-a:Jz pa ne razumem zakaj bi mel kdo zeljo zurat brez fanta/punce. Ce se zurat ne mors skup pol pa neki ni kul za moje pojme.

Vsake tolk časa pa le zapaše jt žurat brez fanta/punce. Men osebno za novo leto ne bi bilo kul, če bi bla brez fanta, ampak nekaterim pa res to čist nč ne pomeni in grejo raj žurat posebi. Pa se mata lahko kljub temu rada.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

LovelyM napisal/-a:
Jz pa ne razumem zakaj bi mel kdo zeljo zurat brez fanta/punce. Ce se zurat ne mors skup pol pa neki ni kul za moje pojme.

ker imam žensko družbo, pa bi čudno izpadlo, če bi vse prišle same, jst bi pa tipa s seboj privlekla in se cel večer z njim ukvarjala, da mu ne bi bilo bedno med samimi babami. seveda lahko žurava tudi skupaj, ampak takrat pač v drugačni zasedbi.
DolphiN
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a DolphiN »

Jz bom šla za nou Let u Kran pač maL žurat an z Frendi.. bomo pa Tipi pa punce tko daa... Halo folk nou llet .. waLdaa se ga gre pit.. :D Tko da iskoriste ta LEt bo norOOOO:D :bia: :bia: :bia: :bia: :bia: :bia: :bia:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Jaz si res ne predstavljam, da bi novo leto preživela brez mojga. Pač mi je to special praznik in bi bila zato rada obdana z ljudmi, ki mi največ pomenijo in to je moj lubi..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

Transformer napisal/-a:no ? a je za vas ful pomembno da ste za novo leto s fantom/punco ali ste raj v drugi družbi? namreč v celju bo nek party in punca že cela nora da bo tam plesalain se napila, js pa nism glih tak tip da bi se mel fajn na nekem tehno partyu :? bi pa rad bil z njo ker boma takrat imela tudi obletnico tko da kaj nardit?

pa se za sebe povejte kako mislite prezivet nov let.

Sej mnde odapade!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Transformer napisal/-a:no ? a je za vas ful pomembno da ste za novo leto s fantom/punco ali ste raj v drugi družbi? namreč v celju bo nek party in punca že cela nora da bo tam plesalain se napila, js pa nism glih tak tip da bi se mel fajn na nekem tehno partyu :? bi pa rad bil z njo ker boma takrat imela tudi obletnico tko da kaj nardit?

Tako obletnice kot novega leta ne obravnavam, da bi ta dan/noč nujno morala preživeti z ljubljeno osebo. Moram priznati, da se je moje dojemanje tega v enem letu kar spremenilo, ker skupaj s fantom nisem preživela ne lanskega novega leta, ne najine prve obletnice. Vse je le nekako simbolično in to kot vemo - za resno zvezo itak nima smisla. Kaj ti pomaga, če je novo leto, obletnica čudovita, vsi ostali dnevi z ljubljeno osebo pa ne? Seveda je lepo, če novo leto preživiš s partnerjem (kot sem že prej napisala, bi bilo zame idealno, če bi skupaj prespala silvestrovo :D ) in nasplošno je idealno, če imaš hkrati zraven prijatelje... Ampak če to dvoje skupaj ne sklapa... So what? Pred teboj je še ogromno novoletnih praznovanj in ogromno drugih dni, ko boš lahko nadoknadil "zamujeno"...

No, mogoče se bo to moje mišljenje spet spremenilo, ampak tokrat bom popolnoma zadovoljna, da novo leto preživim s kolegico v drugi državi, fant pa s svojimi kolegi v tretji državi :D (ko je bilo tako lansko leto, sem bila celo noč precej zamorjena, povrhu vsega sem pa še zbolela :roll: ).

Transformer, če ti veliko pomeni, da si tako na obletnico kot na silvestrovanje s svojo punco... Bodi z njo, ne glede na to, kje je to. Bi jo pa lahko vseeno malo povprašal kakšen je njen pogled na to novo leto... In sem dobila občutek, da niti ne upošteva tvojih želja prav pretirano?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

iluzija napisal/-a:

Tako obletnice kot novega leta ne obravnavam, da bi ta dan/noč nujno morala preživeti z ljubljeno osebo. Moram priznati, da se je moje dojemanje tega v enem letu kar spremenilo, ker skupaj s fantom nisem preživela ne lanskega novega leta, ne najine prve obletnice. Vse je le nekako simbolično in to kot vemo - za resno zvezo itak nima smisla. Kaj ti pomaga, če je novo leto, obletnica čudovita, vsi ostali dnevi z ljubljeno osebo pa ne?

ne razumem zakaj vsi potegujete iz teh obletnic te sklepe, da more bit skos lepo in ne sam tist dan itd..Kdo je pa reku da skos ni lepo?no, skos pač ne more bit ker prihaja tud do sporov in tko, ampak vseeno, nekaterim pač obletnice pomenijo mal več kot samo en navaden dan.jst vem da bi mojmu precej zamerla in bi sploh razmislna kaj in kako za naprej če na obletnico nebi želel bit z mano, ali pa za novo leto/božič/moj njegov rojstni dan.Nekaterim nam take stvari pač ful pomenijo in se e gre, da se maš sam tist dan čudovito, gre se zato da si pač ob pomembnih dneh s tebi pomembnimi ljudmi.In tukej sigurno štejem mojega fanta, če pa dec nebi hotu z mano preživljat teh dni, potem pa spokaj kufre in pojdi.

transformer, pomoje je najboljš da se z njo pogovoriš kaj sploh hoče?glede na to, da sta v resni zvezi, se je kdaj treba tud prilagodit, sploh pri kakšnih stvareh ki partnerju ful pomenijo.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple* napisal/-a:ne razumem zakaj vsi potegujete iz teh obletnic te sklepe, da more bit skos lepo in ne sam tist dan itd..Kdo je pa reku da skos ni lepo?

Nisem rekla, da mi obletnica ne pomeni nič... Samo na to sem sčasoma začela gledat na malo drugačen način... Za obletnico nisem dobila nobene vrtnice, sem jo pa zato čez dva meseca in to kar tako... Nepričakovano. Ni lepše, da te najdražja oseba preseneti nepričakovano? Za obletnico pa je nekje v naših glavah zasidrano, da mora biti nadvse popolno tisti dan pa tako naprej... Pa še enkrat poudarjam, da meni obletnice vseeno veliko pomenijo! Ne kot dan, ampak kot nekaj, zaradi česar lahko pokažem, da je najina ljubezen trajna.
Za tisto, da bi kdo rekel, da ni vedno lepo... Sem pa navedla samo v primeru, če ne bi bilo vedno lepo. Kaj ti takrat en dan na leto pomaga?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej jst tud ne zahtevam za obletnico nobenga darila, jst pač samo želim da sva na tisti dan skupaj, ker zame je to pač spešl dan.mene bi extremno prizadelo, da bi on šel raje na najino obletnico nekam žurat s kolegi.To pač ni to.(razumem edino če ma službo in podobne pomembne nujne opravke).No, dobro da mam takega fanteta ki misli isto kot jaz :D
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

(Žal :? ) imam jaz takega, ki mu še rojstni dan ne pomeni nič :D (je on razlog, da sem začela na drug način dojemat vse to).
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja vidiš ljudje smo si pač različni :D tebe je naučil dojemat to drugače, jaz bi ga pa nekam poslala .eni pač dajo več na ene stvari, drugi na druge.In če ista oba partnerja enako usmerjena glede takih zadev se lahko slej kot prej kej skrha.eni pač se lahko prilagodijo temu, drugi ne.
zame so še vedno take zadeve nek ritual in hočem take praznike preživet z nijm.V kolikor njemu nebi bilo mar za take zadeve, tudi meni nebi bilo več mar za najino zvezo.
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

najbolje, da nekako uskladita. najprej z njo, potem idita čez novo leto z fredni, nato pa idita spet nekam na samo, tako bosta uskladila vse na en mah...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*purple* napisal/-a:mene bi extremno prizadelo, da bi on šel raje na najino obletnico nekam žurat s kolegi.

midva sva morala to letos razčistit ja. njemu raznorazni prazniki pomenijo ful manj kot meni, ampak je razumel in se sprijaznil z mojo družbo :)
Odgovori