tehnike poljubljanja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
sugar_Neza
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a sugar_Neza »

hehe izvlečeta kondom- legenda :wink:
ja jst sm tud mnenja, spontano kukr paše, sam neki punce kdr je tipa na študiju al pa na faksu al ker kol so vaši tipi kšna šica razjezila- takat se ne poljubljite z njim!, govorim iz lstnih izkušn k me je tok uklou d me je 3 tedne bolel pa še kri je tekla, joj... au u glavnem
drgač pa ja use razn une glupe tehnike res gluppee jezik vn pa not, pa tiste d ti hoče z negovmu jezikam tvoje zobe umivat pa use take najbl glupe ja
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Šit .. Jaz pa sploh ne vem, kaj je tam zgoraj sugar_Neza natipkala. En kup enih U-jev, O-jev in podobnih črk. Mislem kva? :eek: Daj prevedi to v angleščino, če ne znaš pisati v kolikor toliko razumljivi slovenščini. Ja, tudi osnovnošolci pridejo na ta forum.
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objava Napisal/-a angeLcek. »

haha :D
enkrt se mi je zgodilo, da je tip kr stegnu jezik vn med poljubljanjem, pa ga drzau pri miru.. mislm.. in kaj naj js zdej? :eek: :D
drugace pa mi ni usec uno ko eni sam krozijo okol jezika.. js mam raje lepo pocasi pa da se jezika 'bozata'..
Do zdej sta bla sam dva taka, ki sta za moje pojme obvladala situacijo! :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

angeLcek. napisal/-a:enkrt se mi je zgodilo, da je tip kr stegnu jezik vn med poljubljanjem, pa ga drzau pri miru.. mislm.. in kaj naj js zdej? :eek: :D

Prosi za sodelovanje. ;)
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

4 strani postov o "tehniki"
sploh nism vedla da pridejo tehnike
usak ma pač svoj način, enim je ušeč drugim ne :D

se pa je zgodil enkrat da sm enga tko mau za hec mau urgriznla u spodno ustnco pa zelo nežno, pa je prec on naredu isto
pa je blo prou smešn :lol:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

norolescentka napisal/-a:Najbolj običajna tehnika poljubljanja:

1. globoko pogledaš partnerja v oči
2. zapreš oči
3. približata se z obrazi
4.poljubita se na ustnice, medtem usta razpreta
5. usta zlepita skupaj
6. iztegneta jezike
7. z jeziki krožita drug drugemu po ustni votlini
8. z jeziki se tudi dotikata
9. nadaljujeta s sesanjem ustnic drug drugemu
10.večkrat ponovita ves postopek
.
.
.
.
.
.12360. izvlečeta kondom :D :D :D

ja no, to je tehnika a ne?? :yau:

Bljah. Izbljuvam njegov jezik v prvih petih sekundah :)
približata se odpreta ustnice in se z ustnicami lepo "masirata" :) ne pa sam zlepita :D sem pa tja se z jezikom dotakneta lepo...
Najbl ogabno je MENI OSEBNO :D da je kr direkt napad z jeziki po celi ustni votlini. Jz se raje poljubljam z ustnicami :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Eni tipi so prav grozni. En mi je enkrat porinu jezik v grlo, drugi mi je poslinil pol obraza, en mi je skoz ustnico grizu, ne vem, a je mislu, da je to kao ful hudo. Uglavnem eni sploh nimajo nobenega filinga.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Hehe. Ta je pa bil STRASTEN. :D
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

uf jaz sem že tud naletela na take.Eden je vsakič mi porino jezik skoraj da do mandlov.Pa prvič še misliš,da mu je spodletelo,sam drugič pa trejič..pa še kr isto.Mislim,da ne rabim omenjat,da me je po hitrem postopku minlo do njega :D Največja fora pa je bla,ko je eden med poljubom odprl usta pa vse tak ko je značilno za francoza,sam jezika ni uporabil.Prav glupo sem se počutla.Na koncu ko sem se vedno umaknila,pa je še pribil: Kaj ti ni všeč? Jaoo .. pa ne bi rekla,da bi bla neka neizkušena ..
Uporabniški avatar
koala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a koala »

Mene je en enkrat čist pogrizt hotu. Bohpumagej, grozn. Pa razni poljubi na nos al pa kej tazga mi tud niso všeč. Pa ne maram da se mi skoz dotika obraza al pa da kr takoj navalijo šlatat vse povrst.
Po drugi strani pa eni prav znajo z občutkom, to je pa fino :) Pa da mu diši iz ust je tud zaželjeno.
If you wouldn’t wear your dog … please don’t wear any fur.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Eni tipi so res obup od obupa, pa lih taki misljo, da se najhujš poljubljajo ... yeah, guess again :D
Drgač pa ne vem, men najbolj pašejo taki nežni fancoski poljubi, z nežnim prepletanjem jezičkov, mehke & sočne ustnice ... mmm :twisted: In pol pride po možnosti na vrsto nekdo, k pred tem spije tri pire in riga med poljubljanjem ... ah ja :D
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Jao, jst res ne bom nikol pozabla nekega koncerta, ko je do mene uletu tip, mi najprej ponudu pir, ki pa sem ga odklonila. In človk tko like 10 cm manjši od mene,pa je pol še kr stov pred mano in nenkat začne žvalit mojo brado. Mislm juuk! Sej bol sm se sam mal nazaj naglna, tipo sej neki spogledvov še, po p končn šov. Drgač mi je pa najbolj, če jezika krožita. Srala sm pa tud z enmu tipom, k je prov nasilno porivov tip v moja usta, pa neb rekla, d ma mejhn jezik. In nism mogla ne krožt ne nč?! :?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
cher1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cher1 »

Osebno sem zelo izbirčna kar se tiče ljubkovanja z ustnicami... veliko ljudi preveč hiti, recept za uspešen poljub pa je nežno spoznavanje ustnic in notranjosti ustne votline druge osebe ne razumite me narobe, vročekrvno francosko poljubljanje je eno izmed mojih najljubših, vendar veliko moških tega ne obvlada tako, kot bi morali, zato moramo ženske vzeti zadeev v svoje roke recept za dobro poljubljanje (že na začetku spoznavanja) ?? lahko delim svoja opažanja z vami- če sprostiš vse svoje zavore in svojim okončinam in mišicam (predvsem v jeziku) pustiš, da delajo karkoli norega in nepredvidljivega jim pade na pamet uspeh nebi smel izostati kot namig: vrhnji del našega jezika je najbolj občutljiv... ...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Najbolj mi je šlo na živce, ko je en tip z jezikom zelo nasilno in z vso hitrostjo krožil globoko po moji ustni votlini... Sem dobila asociacijo z ventilatorjem. :D Drugače pa mi je všeč, če se najprej lepo nežno dotaknejo ustnice... Potem pa z jezikom ne preveč globoko... Tudi če je bolj strastno, mi ni všeč, če gre jezik predaleč notri. :) Pa ful uživam, če me tip vmes včasih ugrizne v spodnjo ustnico... To mi je res najboljši občutek. :schaf:
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

dobro, da bi bila posebna tehnika, to ne... ampak pazim, da prej ne jem cebule in da imam dober zadah... :)
Odgovori