Toše Proeski
-
- Kofetarica
- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Kraj: Grosuplje
Zelo lepa gesta, da ste organizirale večer, kjer ste se spomnile na tega res velikega človeka. Na take in podobne načine bo Toše živel naprej. Upam, da se bom naslednjega srečanja lahko udeležila tudi jaz.
Prebrala sem intervju z Liljano, tistega, ki ga je imela za hrvašlo televizijo sem si tudi ogledala. Saj mediji res veliko stvari obrnejo itd. samo se mi vseno njena izpoved zdi nekako resnična in iskrena. Toliko časa je preživela z njim in tudi on jo je cenil, kar je razvidno iz zadnjega intervjuja, ki ga je imel za makedonsko televizijo.
Ta veza z Adrijano mi je malo nenavadna, saj ne verjamem glede na to, da naj bi toliko časa živela skupaj, da se ni nič razvedelo.... danes ne moreš ničesar skriti.
In tudi poroka pri 31. - 32. letih mi je bolj logična, kot pa zdaj posebaj če pogledamo, da se je pripravljal na veliko svetovno turnejo.
No pa sej sploh ni važno, oni vejo resnico on je pa svojo vezel s seboj.
Vendar nekako ne morem mimo tega, da vsak išče se zadnjih 5 minut slave in s tem kvari spomin na njega in odvračajo pozornost od tega kar je res pomembno. Izgubili smo izrednega človeka in spominjati se bi ga morali po njegovih delih....
Prebrala sem intervju z Liljano, tistega, ki ga je imela za hrvašlo televizijo sem si tudi ogledala. Saj mediji res veliko stvari obrnejo itd. samo se mi vseno njena izpoved zdi nekako resnična in iskrena. Toliko časa je preživela z njim in tudi on jo je cenil, kar je razvidno iz zadnjega intervjuja, ki ga je imel za makedonsko televizijo.
Ta veza z Adrijano mi je malo nenavadna, saj ne verjamem glede na to, da naj bi toliko časa živela skupaj, da se ni nič razvedelo.... danes ne moreš ničesar skriti.
In tudi poroka pri 31. - 32. letih mi je bolj logična, kot pa zdaj posebaj če pogledamo, da se je pripravljal na veliko svetovno turnejo.
No pa sej sploh ni važno, oni vejo resnico on je pa svojo vezel s seboj.
Vendar nekako ne morem mimo tega, da vsak išče se zadnjih 5 minut slave in s tem kvari spomin na njega in odvračajo pozornost od tega kar je res pomembno. Izgubili smo izrednega človeka in spominjati se bi ga morali po njegovih delih....
-
- Komunikatorka
- Kraj: somewhere over the rainbow
IZABELA napisal/-a:V soboto je bilo super, gledali smo koncerte Beograd 14.2. 2007 ter Skopje 5.10.2007... Definitivno še ponovimo! Razmislte o novem datumu ... Pred novim letom? ( bolj težko). Po novem letu? Na njegov rojstni dan? Ajmo, predlogi ....
res mi je zou d nism mogla pridt..ampak upam d bo nasledn termin tak d bom lahko prsla

pjevaj među anđelima kad nemozes vise nama..
4ever in my <3 toshe*
4ever in my <3 toshe*
- sugar_Neza
- Komunikatorka
POZDRAVLJENI!
Živjo!
Sem nova na tem forumu. Upam, da se vam lahko pridružim?
Sem nova na tem forumu. Upam, da se vam lahko pridružim?
-
- Kofetarica
Joj, kakšen glas... Res Naty takšnega ne bo več
Čudovito je odpel kar solze so mi tekle pa kako je on to odpel s srcem in kakšen nasmeh na koncu, prou vidi se da je s srcem in dušo užival v petju

Čudovito je odpel kar solze so mi tekle pa kako je on to odpel s srcem in kakšen nasmeh na koncu, prou vidi se da je s srcem in dušo užival v petju

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- sugar_Neza
- Komunikatorka
js strinjam se, in sm 100% Toše ne bo v pozabi, vsak človek k je vidu njega na slik, slišu nejgoo pesm je nek u seb vedu: ja to je to, neki čuduvitega, lepga neki edinstvenga....
živi angel u glavnem ki nas je na žalost zapustu, in mnoge izmed nas ga ne bomo nikol prebolele....., spomin nanga nam bo ostou u najlepšem spominu, upravičeno...
ja še z moje strani ena dobrosdošlca, moj mnenje je bolje pozno kot nikoli an....
živi angel u glavnem ki nas je na žalost zapustu, in mnoge izmed nas ga ne bomo nikol prebolele....., spomin nanga nam bo ostou u najlepšem spominu, upravičeno...
ja še z moje strani ena dobrosdošlca, moj mnenje je bolje pozno kot nikoli an....