Meni je pa Jenah ful dobra. Res, prav taka posebna je, v živo je kr neki, sam na fotkah pa prav uauuuuuuuuu! Saleisha in Chantal sta mi tudi ful fajn, Bianca pa sploh ne. Tako da, sam Bianca ne, pa sem vesela
pa joj, sem vedla, da se bo to moglo zgodit, ker ji govor in hoja ne greta, samo men je mela še vedno heather najboljše fotke in mi je bla zdaleč najbolj luptna.
saleisho bi kr užgala, tok je že zoprna s to kvazi simpatičnostjo. chantal se mi je celo malo prikupla, bianca je bila mogoče za odtenek manj zoprna. samo še vedno od preostalih najbolj privoščim zmago jeni, ki mi je po fotkah takoj za heather.
No, men je zelo žal, da je šla ona ven. Se strinjam z bubbles o njej.
Mi je pa vseeno, katera zmaga, samo da ne bo to Bianca. Pravzaprav sta mi blondinki še najbolj všeč.
Meni je tud fajn, da je končno šla ven. Taka bitch kot je, res ne more bit ANTM.
Pomoje bosta v finalu Saleisha in Chantal, obe sta mi zlo fajn in mi je skoraj vseeno katera zmaga.
Rory, js se tut s tabo strinjam,da bosta te 2.Obe2 sta ful lušni,simpatični,ful dobre fotke delata...They've got what it takes to be America's next top model
Men pa Chantal sploh ni ušeč ... sej je lušna, ampak ni pa prou nč spešl. Bianca je že mela nek attitude, ampak je bla pa totalno posebna, ampak to je men ušeč ...
Chantal mi je pa čist girl next door!
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.