Moški striptiz
Midva sva bla u petek na tem sejmu v Celju in je biu pol en črnc, pa Total knockout pa še en Marcello mislim, da. Nč extra, edino ko je črnc nastopu je blo dobro, ker je biu sam po sebi faca. Ful hecne frise napravlu pa res je biu en klovn no.
Za nasmejat je blo. 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mene moški striptiz ne vzburja preveč, je pa zanimivo, če je vse skupaj izpeljano bolj za hec kot zares...
pa razlika je tudi, če je javni striptiz, al pa zasebni, ki ga izvede fant.
Javni me sploh ne impresionirajo, oz. vs eskup tak gejevsko izpade.
pa razlika je tudi, če je javni striptiz, al pa zasebni, ki ga izvede fant.
Javni me sploh ne impresionirajo, oz. vs eskup tak gejevsko izpade.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
kamis napisal/-a:ei moški striptiz je pa res sam za zajebancijo.Mene to niti mau ne prvlač,une umetne mišice pa kr neki.Je stokrat bl rajcajoč gledat žensko k se zvija,pa nism niti slučajno lezbijka!!!!
A to pomeni, da si prikrita lezbijka, ali pa morda čutiš spolno nagnjenje do žensk, pa ti podzavest narekuje, da si razumsko tega ne želiš priznati, ker je to neke zvrsti tabu v družbenem sistemu? Če te zvijajoča slačipunca rajca=vzburja, to pomeni, da se tekom gledanja v tebi porajajo določena čustva. Vzbudi nastop slačipunce v tebi taka čustva do same plesalke, ali sproži v tebi asociacije in predstave o tem, kako je pred teboj nekdo drug?
Ah, dej ne filozofiri tok. Upam si trdit, da ns je kr neki takih, k nm je ženska u tem "fohu" lepša kt moški. Pač, men so uni zdepilirani plešoči možiclji smešni, zlo. In zato mam prikrita lezbična nagnjenja? Juhu, končno sm se najdla
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Boris napisal/-a:kamis napisal/-a:ei moški striptiz je pa res sam za zajebancijo.Mene to niti mau ne prvlač,une umetne mišice pa kr neki.Je stokrat bl rajcajoč gledat žensko k se zvija,pa nism niti slučajno lezbijka!!!!
A to pomeni, da si prikrita lezbijka, ali pa morda čutiš spolno nagnjenje do žensk, pa ti podzavest narekuje, da si razumsko tega ne želiš priznati, ker je to neke zvrsti tabu v družbenem sistemu? Če te zvijajoča slačipunca rajca=vzburja, to pomeni, da se tekom gledanja v tebi porajajo določena čustva. Vzbudi nastop slačipunce v tebi taka čustva do same plesalke, ali sproži v tebi asociacije in predstave o tem, kako je pred teboj nekdo drug?
He he he kako ga pa ti filozofiraš nooo...Lej da mi pleše tip se lohk sam smejem,k zgleda res pedrsko.Ženske pa pač znajo narest iz svojga plesa neko erotiko.Pa ženske me ne privlačjo,ker se že dost dobr poznam in sm že kr dost sprobala in sm ugotovila da rabm za svoje življene(spolno,čustveno) tipa k ma tiča.
Tud meni je moski striptiz prej smesen, kot pa privlacen. Enkrat sem bila, na mojo zalost, v lokalu, kjer je imel nastop ta Ricky (se mi zdi, da mu je tak "ime"). In vse o cem sem razmisljala med tistim nastopom je bilo, kaj je narobe z zenskami, ki so noro vrescale...
In upam, da ne bo kak moj fant kdaj pomislil, da bi mi to utegnilo biti zanimivo, ker bi se vrjetno slabo koncalo - zarad mojega smeha...
In upam, da ne bo kak moj fant kdaj pomislil, da bi mi to utegnilo biti zanimivo, ker bi se vrjetno slabo koncalo - zarad mojega smeha...

[quote="Anelise"]s prjatlcami smo ble lani za 8.marec v MB v KMŠju..tip je bil visok 160cm, v tigrasti obleki in s platform čevlji visokimi ziher 10 cm..nagravžno!!!
Pol je pršu k naši mizi, kjer smo se mi režale pa reku frendici "prosim,prosim,prid na oder" (he begged
) po 5minutah (sam zato,da smo spile do konca) smo utekle na pivo drgam
hahaha, mene so tudi na eni dekliščini prosili, da zapustim prizorišče, ker sem se do solz nasmejala stiperju v tigrastih tangicah, pa une copate je mel obute, a veste, tigraste šape
...pa prav tao je bil širši kot daljši...
aja, a nevesta mu tud ni hotla dinarjev dat, ker je rekla, da je bil zanič..

hahaha, mene so tudi na eni dekliščini prosili, da zapustim prizorišče, ker sem se do solz nasmejala stiperju v tigrastih tangicah, pa une copate je mel obute, a veste, tigraste šape

Felicity napisal/-a:Anelise napisal/-a:s prjatlcami smo ble lani za 8.marec v MB v KMŠju..tip je bil visok 160cm, v tigrasti obleki in s platform čevlji visokimi ziher 10 cm..nagravžno!!!Pol je pršu k naši mizi, kjer smo se mi režale pa reku frendici "prosim,prosim,prid na oder" (he begged
) po 5minutah (sam zato,da smo spile do konca) smo utekle na pivo drgam
![]()
hahaha, mene so tudi na eni dekliščini prosili, da zapustim prizorišče, ker sem se do solz nasmejala stiperju v tigrastih tangicah, pa une copate je mel obute, a veste, tigraste šape...pa prav tao je bil širši kot daljši...
ne vem,da jih ni sram

js sem učeri bla na striptizu in sem se mela fenomenalno.tipčki so bli italijani in kr lušni, telesca pa za dol past
.eden me je celo povabu na plesišče in z sem ga z oljem mazala, jamiii kake mišice
, pa v naročje me je vzel in sva tko mal plesala,pa tko lepo je dišal
....nikoli si nisem mislila da bom šla kdaj tko na oder k striptizerju, vedno sem govorila da js pa ni šans, sem ful sramežljiva.učeri pa k je do mene pršu,se tko lepo posmejčku, sem mogla it
.zanimiva izkušnja 

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.