hi. .mi lahka da ktera kakšn nasvet kako naj obllikujem nohte, oziroma men se nohti itak kr zlomjo.. slabe mam ful pa tut ce s dam utrjevalec gor mi nc kai na pomaga.. prioosim dei povejte mi kak vam uspe met tak lepe nohte
joooj nohti...jaz si jih sploh ne znam uredit pa še ful mam probleme z grizenjem (ti, ti) tko da me je kr mal sram k mam čist čudne...
lepe mam sam takt k si grem narest gelirane, sam pol itak čist živčna postanem k me mal motjo pa jih ne morem dolg časa met gor
Tile so pa moji Prav lepi in popolni SO gelirani, ker imam sama fuul pogrizene nohtke in se mi skoz cepijo in lomijo. S temi pa res nimam nobenega dela, še lak mi ostane cel mesec gor Delajo mi jih pa v EstradiStudio v Domžalah
izbris .. prevelike slike ... naslednja kršitev, izključitev ... bejbika
jst mam eno uprašanje...sicr lih ne sodi v to temo, druge pa nism zasledila...
a mi lahko kera priporoči dobr lak z utrjevanje nohtov...ker zadnje čase se mi ful cepijo pa lomijo
prehrana! jaz odkar sem na dieti pa redno jem muslije in dosti zelenjave imam lepše nohte in niti ene one bele pikice na rza delu. baje je tud dokazano da balastne snovi ful pomagajo. pa fitoval kapsule za lase naj bi tud pomagale nohtom. jaz em jih zaradi las začela jemat in se mi je oboje izboljšalo od utrjevalcev v smislu laka za nohte pa jaz uporabljam sally hansen - diamond strenght pa alessandro laki somi tudi kul. edino manhattan je meni čisto mehke nohte naredil, tako da bi to odsvetovala.
oleander napisal/-a:jst mam eno uprašanje...sicr lih ne sodi v to temo, druge pa nism zasledila... a mi lahko kera priporoči dobr lak z utrjevanje nohtov...ker zadnje čase se mi ful cepijo pa lomijo
sicer imam svoje lepe nohte samo mi se radi zlomijo postrani ko začnejo dobivati dolžino... pa sem imela skori leto gelirane in je blo fajn, samo finančno se na dolgi rok ne obnese razen če imaš soliden redni prihodek....drugače pa po geliranju so moji nohti katastrofalni....
ne samo tvoji, vsi nohti so po geliranju katastrofalni... četudi zrastejo ven potrebujejo strašno nego.. poskusi od Fingersa lak s kalcijem. Meni je pomagal... čeprav nikoli nisem imela gela, pa ne vem, če reši tudi to težavo..