Kmetija
Ta način igre je bil kr nekaj.
Biljana je mela 5 glasov za direkt v finale.
Ljubimka 4 glasove da gre direktno domov.
Klemen pa je imel 5 glasov da gre direktno domov in 4 da gre v finale.
In kje je tu POP-u logika da mora dam Klemen. Po moji logiki bi kvečjemu dam šla Ljubimka, saj se Klemnovi glasovi izničijo in ostane le 1 da gre direkt domov, vsaj meni bi to bilo logično.
Biljana je mela 5 glasov za direkt v finale.
Ljubimka 4 glasove da gre direktno domov.
Klemen pa je imel 5 glasov da gre direktno domov in 4 da gre v finale.
In kje je tu POP-u logika da mora dam Klemen. Po moji logiki bi kvečjemu dam šla Ljubimka, saj se Klemnovi glasovi izničijo in ostane le 1 da gre direkt domov, vsaj meni bi to bilo logično.
Sej oni hinavci sam na to cilajo, da bo Biljana zmagovalka, da bojo tut oni mel kej od tisga denarja (zihr jih bo Bili kam peljala). Tak, kot je že Klemen reku.
Adrijana je ena velika debela prasica, ki sam na svojo debelo rit gleda. Njeno zavijanje z očmi mi je že pošteno šlo včeri na k****! Skor da ji niso oke ven padle
Jurij si misli da je največji car
Sploh se ne zna obnašat. Na koncu je pa Klemena pogledu v oči in se mu nasmejal...prasec!!
Miha..tak so govoril, kak je Klemen nasiln..ja ka pa tole teslo? On bi še bil zmožn kerga zaštihat. Pa sigurna sem, da je Miha poškodoval kravo.
Najbolš bi blo, da bi dvoboj zmagala Ljubinka, sam to se ne bo zgodil. Če bojo pa Biljana in Daša v finalu, pa upam, da Daša zmaga - samo zato, da bojo oni hinavci zraven najebal, ko ne bojo tizga gnara vidl.
Če Daša zmaga, bo itak vse odpikala.
Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!
Adrijana je ena velika debela prasica, ki sam na svojo debelo rit gleda. Njeno zavijanje z očmi mi je že pošteno šlo včeri na k****! Skor da ji niso oke ven padle

Jurij si misli da je največji car

Miha..tak so govoril, kak je Klemen nasiln..ja ka pa tole teslo? On bi še bil zmožn kerga zaštihat. Pa sigurna sem, da je Miha poškodoval kravo.
Najbolš bi blo, da bi dvoboj zmagala Ljubinka, sam to se ne bo zgodil. Če bojo pa Biljana in Daša v finalu, pa upam, da Daša zmaga - samo zato, da bojo oni hinavci zraven najebal, ko ne bojo tizga gnara vidl.
Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!
gregalina napisal/-a:Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!
glej, vsak je napisal svoje ime in potem so pokazali. Verjamem, da so se že vse prej zmenili, ampak Matija je bil pač zadnji na vrsti in je odločil. Lahk bi bil Miha in bi potem bila na njega huda? Zgleda, da bi bila, ker si za Klemna navija.
Meni se tudi KLemen zdi ok človek, ki bi si zaslužil zmago, ampak vseeno bolj privoščim zmago Biljani, ker se je res izkazala, saj ni vedela nič o kmetiji.
Picaboo napisal/-a:Mene je nabolj zmotla izjava Biljane že neki časa nazaj, ko je Daša neki govorila u smislu, da nisi taprav Slovenc, če ne greš enkrat na Triglav in je Biljana izjavla: "Ja sej js tud nočem bit, vi kr pejte!"
MRŠ
potem tudi jaz nisem taprava Slovenka, ker se mi na Triglav ne ljubi iti.
gregalina napisal/-a:Sej oni hinavci sam na to cilajo, da bo Biljana zmagovalka, da bojo tut oni mel kej od tisga denarja (zihr jih bo Bili kam peljala). Tak, kot je že Klemen reku.
Adrijana je ena velika debela prasica, ki sam na svojo debelo rit gleda. Njeno zavijanje z očmi mi je že pošteno šlo včeri na k****! Skor da ji niso oke ven padle![]()
Jurij si misli da je največji carSploh se ne zna obnašat. Na koncu je pa Klemena pogledu v oči in se mu nasmejal...prasec!!
Haha, dobro si to napisala.
Adrijana: bajsa debela, je tak fukjena, da tega še svet ni videl. Stara krava vglavnem. Pa še glupa kot noč.
Jurij: o moj bog

Daša: malo preveč samozavestna. Mi gre na živce. Sicer pa tudi precej butasta.
Biljana: njena mati bi se za na TV lahko vsaj 5 slovenskih besed naučila. Mi je pa všeč preobrazba iz fine čefurke v pravo kmetico.
Miha: primitivec.
Dejan: še večji primitivec.
Magda: tečna stara baba, ki bi včasih sicer imela kaj pametnega za povedat, sam je retorično omejena, pa se ne zna izrazit.
Ljubinka: naj zmaga, čeprav ne gojim posebnih simpatij do nje.
Matija: se ne čudim, da je še vedno samski. Le katera bi prenašala takega osla.
Klemen: butast. Ponavjal je prvi letnik gimnazije. Ima vse možnosti, da nekoč postane psihopat.
Špela, Katja: nič posebnega.
Vglavnem vse skupaj velika bedarija.

- ***PINKYCA***
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ah vi se kar razburjajte, Klemen je šel domov tko kot je prav. Sj lahko pol glasujete zanj pa bo avto dubu. hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon