Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Ta način igre je bil kr nekaj.

Biljana je mela 5 glasov za direkt v finale.

Ljubimka 4 glasove da gre direktno domov.

Klemen pa je imel 5 glasov da gre direktno domov in 4 da gre v finale.

In kje je tu POP-u logika da mora dam Klemen. Po moji logiki bi kvečjemu dam šla Ljubimka, saj se Klemnovi glasovi izničijo in ostane le 1 da gre direkt domov, vsaj meni bi to bilo logično.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Sej oni hinavci sam na to cilajo, da bo Biljana zmagovalka, da bojo tut oni mel kej od tisga denarja (zihr jih bo Bili kam peljala). Tak, kot je že Klemen reku.

Adrijana je ena velika debela prasica, ki sam na svojo debelo rit gleda. Njeno zavijanje z očmi mi je že pošteno šlo včeri na k****! Skor da ji niso oke ven padle :roll:

Jurij si misli da je največji car :roll: Sploh se ne zna obnašat. Na koncu je pa Klemena pogledu v oči in se mu nasmejal...prasec!!

Miha..tak so govoril, kak je Klemen nasiln..ja ka pa tole teslo? On bi še bil zmožn kerga zaštihat. Pa sigurna sem, da je Miha poškodoval kravo.

Najbolš bi blo, da bi dvoboj zmagala Ljubinka, sam to se ne bo zgodil. Če bojo pa Biljana in Daša v finalu, pa upam, da Daša zmaga - samo zato, da bojo oni hinavci zraven najebal, ko ne bojo tizga gnara vidl.
Če Daša zmaga, bo itak vse odpikala.

Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Mene je nabolj zmotla izjava Biljane že neki časa nazaj, ko je Daša neki govorila u smislu, da nisi taprav Slovenc, če ne greš enkrat na Triglav in je Biljana izjavla: "Ja sej js tud nočem bit, vi kr pejte!"
MRŠ :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

gregalina napisal/-a:Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!

glej, vsak je napisal svoje ime in potem so pokazali. Verjamem, da so se že vse prej zmenili, ampak Matija je bil pač zadnji na vrsti in je odločil. Lahk bi bil Miha in bi potem bila na njega huda? Zgleda, da bi bila, ker si za Klemna navija.
Meni se tudi KLemen zdi ok človek, ki bi si zaslužil zmago, ampak vseeno bolj privoščim zmago Biljani, ker se je res izkazala, saj ni vedela nič o kmetiji.

Picaboo napisal/-a:Mene je nabolj zmotla izjava Biljane že neki časa nazaj, ko je Daša neki govorila u smislu, da nisi taprav Slovenc, če ne greš enkrat na Triglav in je Biljana izjavla: "Ja sej js tud nočem bit, vi kr pejte!"
MRŠ :evil:

potem tudi jaz nisem taprava Slovenka, ker se mi na Triglav ne ljubi iti.
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Thrashy »

Picaboo se totalno strinjam s tabo!!! In taki naj bi bili potencialni kandidati za zmago na slovenskem showu, kt si reku MRŠ!
Edinga v redu človeka Klemna so pa zjebal........tko pač je dons, nimaš kej!
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

gregalina napisal/-a:Sej oni hinavci sam na to cilajo, da bo Biljana zmagovalka, da bojo tut oni mel kej od tisga denarja (zihr jih bo Bili kam peljala). Tak, kot je že Klemen reku.

Adrijana je ena velika debela prasica, ki sam na svojo debelo rit gleda. Njeno zavijanje z očmi mi je že pošteno šlo včeri na k****! Skor da ji niso oke ven padle :roll:

Jurij si misli da je največji car :roll: Sploh se ne zna obnašat. Na koncu je pa Klemena pogledu v oči in se mu nasmejal...prasec!!

Miha..tak so govoril, kak je Klemen nasiln..ja ka pa tole teslo? On bi še bil zmožn kerga zaštihat. Pa sigurna sem, da je Miha poškodoval kravo.

Najbolš bi blo, da bi dvoboj zmagala Ljubinka, sam to se ne bo zgodil. Če bojo pa Biljana in Daša v finalu, pa upam, da Daša zmaga - samo zato, da bojo oni hinavci zraven najebal, ko ne bojo tizga gnara vidl.
Če Daša zmaga, bo itak vse odpikala.

Pa kaj je včeri Matija zahinavu? Da je dal odločiln glas, da gre Klemen domu? Preklet *****!

Haha, dobro si to napisala.

Adrijana: bajsa debela, je tak fukjena, da tega še svet ni videl. Stara krava vglavnem. Pa še glupa kot noč.

Jurij: o moj bog :roll: Če bi lahko, bi ga dvakrat okol buče vsekala. Lahko bi se pridružil mormonom.

Daša: malo preveč samozavestna. Mi gre na živce. Sicer pa tudi precej butasta.

Biljana: njena mati bi se za na TV lahko vsaj 5 slovenskih besed naučila. Mi je pa všeč preobrazba iz fine čefurke v pravo kmetico.

Miha: primitivec.

Dejan: še večji primitivec.

Magda: tečna stara baba, ki bi včasih sicer imela kaj pametnega za povedat, sam je retorično omejena, pa se ne zna izrazit.

Ljubinka: naj zmaga, čeprav ne gojim posebnih simpatij do nje.

Matija: se ne čudim, da je še vedno samski. Le katera bi prenašala takega osla.

Klemen: butast. Ponavjal je prvi letnik gimnazije. Ima vse možnosti, da nekoč postane psihopat.

Špela, Katja: nič posebnega.

Vglavnem vse skupaj velika bedarija. :lol:
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Thrashy »

in ka pol če je ponavlov človk pru letnik gimnazije, sorry , se ne zavzemam za nobenga k se mi zdi itak bolano vse skup, sam priznej da je ta mal nevmesna!
lol, kr nekj....
xNinnelex
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a xNinnelex »

¤MajC¤ napisal/-a:jaz sm ceri v metroju vidla jurija, pa sploh ni tolk vlki kot sem si predstavljala :D smo se nekaj pogovarjali, tak da vem kje ga na ptuju najdem če želim :) nottt :D

Hm kaj Jurij je iz Ptuja? :D :D nevem...še nikol ga nisem pri nas tu vidla :razz:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ma ja, to sem domnevala, glede na to da sta nabavlala pijaco za nek lokal na ptuju, sma kao vabljene s kolegico:)
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

Dobro sej jst tut ne maram Adrijane , ampak vseeno ni jo treba zdej ozmerjat s prasico debelo oz. bajso..
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 2:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Lastovica napisal/-a:Klemen: butast. Ponavjal je prvi letnik gimnazije. Ima vse možnosti, da nekoč postane psihopat.

Ja in kaj pol, če je ponavljal prvi letnik gimnazije? A to pol pomen, da je butast? :roll: hm, najbrž ni, ker pol tud na gimnazijo ne bi pršu, se ti ne zdi?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Če je pr 24 pred diplomo pa da ga sam še en izpit manka. Mislm, da ne more bit lih neumen.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ah vi se kar razburjajte, Klemen je šel domov tko kot je prav. Sj lahko pol glasujete zanj pa bo avto dubu. hvala bogu, da kmetija ni šov, kjer glasuje folk, ker bi pol spet zmagu tisti, ki se folku najbolj smili
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori