No prav...vam pošiljam tri obširne zgodbice...pri meni so ful zapalile...in ni minilo dosti časa, ko sva to uresničila....
Pa poročajte, kako bo pri vas...obilo uspeha in užitkov
Pristopil si k meni, me dvignil iz naslonjača in me prižel k sebi. Najine ustnice so se zlepile v eno, jezika sta se prepletala kot za stavo in poljubljala sva se kot zamaknjena najstnika. Naval poželenja med nama je naraščal s tako močjo, da sva med vročimi poljubi zmetala s sebe vso obleko in se predala drug drugemu. S svojimi močnimi rokami si me dvignil s tal in me potisnil ob steno pisarne. Z nogama sem se te oprijela okoli pasu, roke sem ti položila na ramena in držala hrbet ravno ob steni. tvoj trdo stoječ penis je poiskal vlažno pot v mojo vagino in začel prodirati vame.
Čutila sem tvoje noro poželenje, ko si svoj penis pričel zabijati vame s tako močjo kot bi zabijal klin v steno. Naval strasti naju je potegnil za sabo, divja vznemirjenost naju je dušila do take skrajnosti, da nisva med nabijanjem bila sposobna počakati niti minuto več, ko naju je že odneslo v orgazmično naslado.
Bil je to nepričakovano dolg in močan orgazem, ki se mi je iz vagine razširil od palcev na nogi do zadnjega lasu na glavi. Že dolgo mi ni prišlo tako hitro, že dolgo nisem bila tako hitro potešena!
S svojo medenico si podrsaval ob mojo, dvigal si jo in spuščal in krožil z njo po moji.
Najino dihanje je postajalo vse hitrejše in glasnejše. Zatem si se mi spustil v mednožje in mi pričel z jezikom in ustnicami nežno dražiti klitoris. Lizal si mi vsako stran posebej, od spodaj navzgor, nato pa svoj jezik izmenično potiskal v mojo vagino, spreminjal pri tem globino vdora in tako noro povečeval mojo spolno draž. Začela sem spuščati glasne grlene zvoke in ko si mi začel lizati še perinej, sem začela od skrajnega užitka kričati. Čutila sem, kako mi muca moči in kako divje mi je začela utripati.
Erotičnega pritiska nisem več zdržala, zato sem te odrinila s sebe in te prevalila na hrbet. tvoj penis se je bohotil ves pokončen in zavidljivo trd. Z muco sem se napičila nanj, ko si tudi ti pričel vpiti od naslade. Divje sem te jezdila in se s hitrimi krožnimi gibi nabijala nate. Še, še in še! Izgubljala sva se en v drugem, odnašalo naju je v onostranstvo. V navalu divjega ritma sta se iz najinih suhih grl spustila nekontrolirana krika. Skupni orgazem naju je izstrelil v neznano.
Polegel si me na hrbet, skrčila sem kolena na svoji dojki, se prijela za stegna in ti stopala uprla v telo.
tvoj penis je že ves bahavo stal, ko si me kleče pričel z njim udarjati po muci. Takoj mi je začela rositi. Udarjal si in udarjal in s prsti preverjal mojo vlažnost. Ko si hitro ugotovil, da mi muca že cedi, si pogumno pričel prodirati vame, prodiral si in prodiral, hitro in lahkotno si ga pomikal vanjo in iz nje, noter in ven. Kar težko sem že požirala slino in tiho ječala od erotičnega lagodja. Ko je moje ječanje postalo glasnejše, si mi s trdim penisom začel mešati po vagini. To te je še bolj vzburilo, hitel si mešati in mešati, nato pa pritiskati in silovito porivati vanjo. ritem in moč nabijanja sta divje in hitro naraščala, porival si me in porival, vedno močneje, vedno hitreje, iz muce mi je vedno bolj cedilo. Vagina se mi je pričela noro krčiti in tvoj nabit penis stiskati kot bi ga molzla. "Stiskaj ga, stiskaj pohotnica!" si grleno vpil in še bolj nabijal vame. Kar prehitro sta najini vročični telesi podlegli sladkim trzljajem ekstaze in najini kriki naslade in v nebo vpijočega orgazma so napolnili celo stanovanje.