Brez ali s kondomom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Samo s sedanjim fantom, pa se to mam zdej KT.
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

0.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Z enim (zdajšnim lubijem) ob uporabi KT.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sascha80 »

samo s sedanjim fantom - je sicer prvi, ki mu pustim, da lahko brez... seveda pa uporabljam KT.
s prejšnjim fantom pa so bli kondom in KT obvezni, pa še tko me je blo včasih strah, da bi šlo kdaj kej narobe....
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

mene samo zanima, če se je katera odločila, da bo pred uporabo kt, sebe in partnerja dala na testiranje?

ker ne vidim smisla, če se govori o nekem zaupanju, ko pa itak ne veš koliko enonočnih verzij je imel on ... ter tudi če je imel resne veze, je očitno tud z njimi sexal brez kondoma...
... kaj naj potem pomeni trenutna resna zveza in kao zaupanje na podlagi tega...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jaz vem, da če bi imela tipa, da bi se odločila za to, ker zj tolk stvari razsaja
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
[marissa]
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a [marissa] »

Meni se zdi brez potrebe testirati, če nimaš nobenih razlogov, znakov SPB oz. katere druge bolezni. Tako kot pri raku - a se kdo testira, če so mu se rakave celice razmnožile, če ne opazi kakšne spremembe na sebi?
Jst bi se šla testirati še v primeru, če bi že imela one-night-stand s tipom, ki bi ga prvič in zadnjič videla in o njem vedela nič. Raje bi se probale ne zaplesti v to :D
Napako delajo tisti, ki imajo kakšne simptome in jih ne upoštevajo dosti resno.
Jst ne vidim smisla v testiranju, ko se gre sam zato, da ne bi jst kaj staknila, ampak takrat ko misliš, da nekaj ni v redu, da je možnost, da imaš SPB oz. ko bi mi partner zaupal, da je nekaj narobe in da pač ne moreva (več) seksati normalno.
Tega naj se ne bi sramovali in skrivali, temveč povedali - partner partnerju, kar se mi zdi najbolj pošteno in je velik dokaz zaupanja.
Vsaj moj mi je zaupal, česa se je bal in ker v bistvu ni bilo nič takega, sva to hitro rešila. :D Ampak mi je povedal!

ker ne vidim smisla, če se govori o nekem zaupanju, ko pa itak ne veš koliko enonočnih verzij je imel on ... ter tudi če je imel resne veze, je očitno tud z njimi sexal brez kondoma...
... kaj naj potem pomeni trenutna resna zveza in kao zaupanje na podlagi tega...

Upam, da ti je moj odgovor kaj pomagal oz. pomenil :)

Res pa je, da nikoli ne moreš vedeti sigurno. To je pač dejstvo, s katerim se moramo vsi sprijazniti in to pač poskusiti preprečiti, kakor vemo in zanmo :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

^^ prijateljica je spoznala tipa s katerim sta se krasno ujela ... prvo sta seveda sexala s kondomom, potem ko pa je začelo razvijati v bolj resno smer, ji je fant predlagal da pač preklopi na kt.
Verjetno bi velika večina punc to storila ... saj tip ni imel nobenih znakov spolne bolezni (kot da komu to na čelu piše :roll: )
... ampak ona je rekla, da bo preklopila na kt, če se bosta testirala.
Konec je tak, da nista skupaj ... saj on ni hotel nikakor iti na testiranje.

marsikaj bi se dalo iz tega naučiti ...
1. nobenemu ne piše na čelu ali ima kakšno prenosljivo bolezen ali ne
2. ne poznaš njegove zgodovine in vse punc s katerimi je bil
3. prav tako ne poznaš žensk in njihove zgodovine s katerimi je bil tvoj sedanji partner
4. zakaj je tako grozno iti na testiranje?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

puma napisal/-a:^^ prijateljica je spoznala tipa s katerim sta se krasno ujela ... prvo sta seveda sexala s kondomom, potem ko pa je začelo razvijati v bolj resno smer, ji je fant predlagal da pač preklopi na kt.
Verjetno bi velika večina punc to storila ... saj tip ni imel nobenih znakov spolne bolezni (kot da komu to na čelu piše :roll: )
... ampak ona je rekla, da bo preklopila na kt, če se bosta testirala.
Konec je tak, da nista skupaj ... saj on ni hotel nikakor iti na testiranje.

marsikaj bi se dalo iz tega naučiti ...
1. nobenemu ne piše na čelu ali ima kakšno prenosljivo bolezen ali ne
2. ne poznaš njegove zgodovine in vse punc s katerimi je bil
3. prav tako ne poznaš žensk in njihove zgodovine s katerimi je bil tvoj sedanji partner
4. zakaj je tako grozno iti na testiranje?

Tut jst ne razumem. Sploh, če je s tvoje strani čista vest. Pa da nč nisi prikriu. Sicr nism še nikul razmišlala u tej smeri, da bi dala svojga fanta testirat. Ne vem zakaj, sam pač nism. Sicr mam pruga spolnga partnerja, sam se je tut ta "namatrou" pa mu nekak zaupam. Poznam njegovo preteklost. Res pa je, da je velik ljudi k prikrivajo,lažejo..

Mogoče, če bi me tip to prosu recimo, da bi bla vrjento užaljena..Čš kaj se pa greš? A mi ne zaupaš?... Ne znam presodt..JA in NE ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

ne morm verjet, ampak tokrat se strinjam s pumo :D (ko si drugace vedno najina mnenja nasprotujejo, a ne da? lol)

Testiranje ni noben bawbaw - za svoje napake pa mora itak vsak sam odgovarjat...Zase lahk trdim, da ne bi bla uzaljena, ce bi m fant predlagal testiranje - ce bi bla recimo okuzena, se da to pozdravit (razen izjem). Vedno boljse, da vse kaj se s tvojim telesom dogaja, kot pa zivis v prepricanju, ces, da je vse ok (pa mogoce po svoji preteklosti ne mors bit ziher da je).
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
[marissa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Jst bi tudi šla, brez problema.
Veliko se jih tudi ne radi testirajo iz strahu, da pa mogoče res kaj nimajo, mogoče tudi iz sramu...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ja no sej to mate prou. Sej jst bi se šla tut testirat. Pač se ne bojim preteklosti. Sam ne vem zakaj bi pomisla na to pač. Kaj zdej to, kaj je to potrebno, kaj morm dokazat..

Sicr je pa to odgovorno, da greš pa pač to opravš ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sAdie napisal/-a:ne morm verjet, ampak tokrat se strinjam s pumo :D (ko si drugace vedno najina mnenja nasprotujejo, a ne da? lol)

hehe :D

kar se pa testiranja tiče ... tisti tipi, ki so proti temu oz se ne gredo testirat, bi rekla, da očitno al niso tako iskreni kar se preteklosti tiče, ali pa da so velikokrat sexali brez zaščite, pa jih je strah, da bi kaj imeli ...
... potem pa bereš razne izjave, češ moj tip skrbi za moje zdravje :roll: ... kaj ko bi za začetek to poskrbele raje same in še preden se odločimo za kt, bi lepo dale testirat sebe in tipa.
Uporabniški avatar
[marissa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Če te ima fant res rad, mu najbrž ni vseeno za tvoje zdravje. Ali se motim?
Podajam mnenje glede svojih izkušenj oz. izkušenj prijateljice.
Imam prijateljico, ki je bila vedno vestna, pazila nase, se tudi parkrat testirala. No, pa je spoznala fanta, na videz popolni fant, iskren, lušten... In ona, kakršna pač je, ga je prepričala v testiranje. Oba negativna. Super in fajn. Enkrat so pač fantje imeli neko zabavo, kjer jo je -no comment- prevaral. Vedel je, da se je okužil (on namreč ni imel prikritih znakov), kar ji je sicer, ko je bilo prepozno, priznal, ampak ji, takrat ko bi moral, ni nič rekel, ker ga je bilo bolj strah, da zve za prevaro in da bi zaradi tega končala zvezo, kot za njegovo bolezen, ki jo je prenesel nanjo. On je pa seveda popapal svoje antibiotike tako kot treba in je ok. Halo?! Kakšen moški?! Pa danes mislim, da smo več ali manj VSI kokr tok seznanjeni s SPB in posledicami in da je jasno, kaj pretehta tu in da ni potrebe po skrivanju česa takega. Očitno jo ni imel dosti rad, ne kot osebo ne kot partnerko, da ji ni tega povedal in ji privoščil zdravja. In ker pač ona ni vedela, da je okužena, saj pri klamidiji velikokrat, ni pa nujno, lahko ni znakov, se seveda ni antibiotično zdravila. Ker ni imela znakom, je tudi mislil, da je ni nalezil. In sedaj je posledično neplodna; rodila je imela vneta, zdaj so totalno neuporabna. Stara je pa 23 let. Sploh si ne morem predstavljati, kakšen je občutek, ko veš, da nikoli ne boš mogel imeti svojega otroka... Povrh vsega jo je pa še pustil zaradi tega.

No, k vem, da boste nekateri napisali: če te ima fant res rad, te ne bo prevaral. To je popolnoma res, v to se ne bi spuščala, ker nimam argumentov, ampak mislim, da ti tudi česa takega ne bo prikril.

Mogoče je to bolj redek primer, ampak se dogaja in nikoli se ne ve, kaj se jutri lahko komu zgodi...

In samo to sem želela povdariti puma, ko si pač napisala, "da pol pa prebiraš razne izjave češ moj fant skrbi za moje zdravje :roll: " Mislim, da bi bila situacija čisto druga, če bi ji on za to povedal.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^
na podlagi takšnega dejanja (kjer je tip vedel, da se je okužil) resnično misliš, da bi ji povedal, če bi bila druga situacija?
ob tem se sprašujem kakšna druga situacija ... saj tale tip se je v ključnem dejanju pokazal kot dno dna ... njegovo dejanje je povedalo vse ... zato se ne bi slepila s tem, da bi on v kakšni drugi situaciji reagiral drugače...
Odgovori