Kmetija
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
Ja po moje se bodo sedaj znebili Klemna. sam res fuknjeno da eni loleki odloča o usodi finalistov, sploh zato ker so sami že bili izločeni in je večina bila izločena s strani lKlemna ali pa so ga sovražili. Očitno je to igra POP tv, ki se želi znebiti Klemna. Tista fora z kravo pa se mi zdi da je bolj igra Mihe in da je dejansko on poškodoval kravo in glede na videno - njegovo nasilje je to čist možno.
tor napisal/-a:Jurij, Miha in Adrijana so pa primeri ljudi, ki nimajo vesti in poštenega odnosa do soljudi.
on je prvi seljak...tak pac je

Adrijana pa zafustrirana baba...ne morm drugace rect. Nekdo mi je en x rekel, da so debelusni ljudje bolj hudobni - pa nisn verjela - ampak ona je pa uber primer hudobije...
I love SISLEY& RW
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
tor napisal/-a:Tule se kaže grda plat človeka.
Tako, kot se oni spravljajo nad Klemena, ni normalno.
Klemen kot pošten, iskren, delaven fant je sedaj najbolj očrnjen.
To je opazila še Biljana, ki je pravtako še v igri.
Jurij, Miha in Adrijana so pa primeri ljudi, ki nimajo vesti in poštenega odnosa do soljudi.
tor se čist strinjam s tabo. Dans k sm gledala sm kr norela zraven

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Meni so pa ful všeč teli fantje. In jasno je, da bo Klemen spoku kufre in šu domov ker ga nihče ne mara. Tlele pač ne odloča to, kdo se gledalcem najbolj smili. Direkt v finale o pa poje šla Biljana. In potem bo Daša v dvoboju namahala Ljubinko in barbiki bosta v finalu. Vsaj meni se to zdi najbolj verjetno.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- jolandabuh
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
Mogoče je pa gonja proti Klemno le del scenarija. A si predstavljate kolk zaslužjo, če 100.000 ljudi glasuje ze enga pipca? Če bi blo vse lepo in prou, se noben ne bi zanimal.
Drugače pa obnašanje vrnjenih tekmovalcev odraža tipeč značaj - foušijo. Človek razume tekmovalnost, dokler si v igri, to zdej je pa samo še zloba.
Knedl je pa uiber zafrustriran in očitno je da svoje frustracije utaplja v hrani.
Drugače pa obnašanje vrnjenih tekmovalcev odraža tipeč značaj - foušijo. Človek razume tekmovalnost, dokler si v igri, to zdej je pa samo še zloba.
Knedl je pa uiber zafrustriran in očitno je da svoje frustracije utaplja v hrani.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
- metuljčica*
- Cosmofrik