jaz sem do zdaj vedno bila s prijateljicami, čeprav sem imela fanta...letos pa sem se odločila da dam prednost njemu in komaj čakam na najino romantično novo leto...
Letos bom prestop v novo leto preživela z ljubljeno osebo, torej s fantom. Rezervirala sva si sobo v nekem penzionu na Gorenjskem, in sicer za 2 dni. Tak da bova all alone without disturbances, juhej!
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Tut jz upam, da nama bo končn uspel prežvet novo leto skupi, nekje daleč od doma Se menva že kr dolg časa, zdej se bo pa potrebno spravt v agncijo pa stvar rezervirat. Komi čakam!
midva greva pa na smučanje in sicer 29.12 do 2.1. tko da komi čakam, novo leto bo preživela kr v apartmaju pa si bova sama večerjico nardila pa upam da bo še snegc padu da bo res v nulo romantičn.... komi čakam
pa itak lahko s partnerjem IN s prijatelji.... romantiko pa bi jz rajši prihranla za kak drug dan v letu, ker novo leto je pa za žuuuuuuur!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cho napisal/-a:pa itak lahko s partnerjem IN s prijatelji.... romantiko pa bi jz rajši prihranla za kak drug dan v letu, ker novo leto je pa za žuuuuuuur!!!!!!!!!!!!!!!!!!
se strinjam s tabo mi2 sva vsako leto skup ampak s frendi
Z ljubljeno oseboooooooooooooo... joj..letos tko komiii čakam, njega pa .. ma nevem, da sva sam objeta alpa da se gledava tri ure drug drugga u eni kučici pohn snega..iooo...