Desperate housewives (Razočarane gospodinje)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Jap Dylan je nekam s solo sla. Js upam, da je s Carlosom res use okej. Za Victorja mi je pa kul, da ga ni vec, ker mi je bil cist mimo :D

Hm... Glede Toma... Kaj pa vem. Cist mozn, da tud njega ni vec, ker ze prej ga je matrala tista alergija za macke, ce se je pa se use skup podiral pa to, da se mu ni stanje se poslabsalo zarad tega... :nixweiss: Vsekakor po mojem nisem usi spodi umrl. Res upam, da je Tom med zivimi!

Ja mene je tud skrbel za Susan! Hvala bogu je use okej. Mislte da bo Mike res su na zdravljenje?

Bomo morale kr pocakat na 17. :?
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Mož je pomojem res Victor. Prijatelj pa Tom ali Carlos, saj druge varjante ni.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

No vidš, jst pa na Carlosa tud pomisnla nism. Možno, da je on ja. Ker je prijatelj od vseh. Joj no, še dva tedna :?
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Kera debata :D
Js pa nekak dvomm, da bi Carlos umru. Ne vem no, najbrž ni zastojn pokazal hiše, kjer so bli Tom pa otroc, zravnane z zemlo. :nixweiss: Tm grem staut, da je kšn umru, če na drgač, bo pa u ruševinah.
Aja, pa itak je zrežiran tko, da ne kažejo kr neki za brezveze- če pogledate, kako je Lynette prosila uno Mcclusky, da jih uzame v klet pa to-mogl so narest en velik dogodek iz tega, drgač bi blo brezveze. Pomoje je Tom nasrku, Carlosa je mensezdi sam klofnl po glavi.
Una lubica od ginekologa je bla huda - kako jo je u luft potegnl, k je vn stopla :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

tom itak ni umru, ker bi drgač umrla 2 moža. a ni to logično. po mojem ne bojo ubil enga od glavnih igralcev (carlosa) ampak pač eno postransko prijateljico, ki je skor ziher Ida. ne gruntat o Tomu in otrocih, k bi to kej napovedal, kukr so moža. tko da po mojih izračunih je ido pač zadela kap medtem ko je šel tornado čez njih in to je to :D
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

jaz mislim da umre tom, ker to da eni umre mož in ostalim prjatu je mišleno pomoje oboje za isto osebo(ker navsezadnje je bil tom tut prijatelj od vseh a ne?)..in tudi če ste opazile se na začetku (ko se one ločijo po tisti novici da gaby odhaja) petelin na strehi(al kjer koli že je) obrne v smeri lynette.. to je pomoje že nakazano da bo nekaj v zvezi z lynette.. poglejte si ta del še enkrat bolj podrobno

lp
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

poletje06 napisal/-a:jaz mislim da umre tom, ker to da eni umre mož in ostalim prjatu je mišleno pomoje oboje za isto osebo(ker navsezadnje je bil tom tut prijatelj od vseh a ne?)..in tudi če ste opazile se na začetku (ko se one ločijo po tisti novici da gaby odhaja) petelin na strehi(al kjer koli že je) obrne v smeri lynette.. to je pomoje že nakazano da bo nekaj v zvezi z lynette.. poglejte si ta del še enkrat bolj podrobno

lp

Tole s petelinom sem pa pogruntala ja :? Sam pol dejansk umreta dva moza? Victor po mojem ne more bit vec ziv po temle.
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

uf, točno..tu je še victor..vidš, tega sm pa čist spregledala..najbrž zato ker mi je tko antipatičen in ga nuben sploh ne bi pogrešu u nanizanki :)no victor je najbrž tut umru ja, glede na to d je pou ugraje dubu med rebra.. no anyway, počakmo do naslednga dela..

lp
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Mož je Victor ja ... Tom kot frend ne more bit, ker je hkrati mož. Za Victorja smo lahko sigurni da umre, Mary Alice pa omenja samo enga moža, ne dveh. Zdej prjatu bi načeloma lahko biu Carlos, ampak v to nekak dvomim. Pomojem, da je to una stara z mačkom. Družina pa upam, da je zbežala iz kleti, ker to bi blo pa res KRUTO. Iz protesta pol neham gledat, naj pustijo Lynett pr miru! :x
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Pomoje je mož in prijatelj tud ena in ista oseba... Če pa ni pa tok bolš... :D Ker če Tom al pa Carlos umre bo men čist mem ker sta mi oba ful kul... Susan je pa živ dokaz, da tisto kr si najbl želimo v življenju ni zmer najbolš za nas... Pa tko sm bla vesela ko sta z Mikom končno skupej pršla...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja sam ko pa bo zdej naprej to zgledal, če je čist vse zbit.. :? sj je ulca taka, k da bi bla 3. svetovna..
***Urskyca***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ***Urskyca*** »

OJ!

Js sicer ne gledam po naprej sezon po internetu, sam spremljam ta forum pa prbližno vem kaj se dogaja... Pa me zanima iz kje vi te epizode dubite? A kje prek interneta al iz E-mule- ta pa teh podobnih?

Pa še če veste, a se je Linette postrigla zdej k je brez las zarad kemoterapije al je tut u resnici kej bolana?
Rory
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rory »

Tale del je pa biu :eek:
Glede Lynette, lahko da se je joka, ker se je njena bajta sesula. Malo prehudo se mi zdi, da bi kar vsi umrli.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uf jez sm tudi učerej zvečer pogledal ta zadnji del. Kot večina tudi jaz upam, da ni umrl Tom al pa Carlos.

Še mal modne kritike: Gaby je bla oblečena u rdeče športne hlače+sivo lepo majčko+čevlje na petko :eek: . Meni vse to ne gre skp, sam vsak del posebej pa mi je bil ful ušeč. Ma ona je itak tko lepa, da na njej vse lepo zgleda, še vreča za smeti :D.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

moi T napisal/-a:Še mal modne kritike: Gaby je bla oblečena u rdeče športne hlače+sivo lepo majčko+čevlje na petko :eek: . Meni vse to ne gre skp, sam vsak del posebej pa mi je bil ful ušeč. Ma ona je itak tko lepa, da na njej vse lepo zgleda, še vreča za smeti :D.

Men je bla pa carsko oblecena :D Pa sej se to tko nosi-pac pajkice, daljsa majcka in petke...
Odgovori