Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst se tolažim s tem, da bo po novem letu boljše :(
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

*Laura* napisal/-a:zdaj ko se je začel december in je vse tako lepo in oh in sploh... mi misli spet bezijo k njemu... :cry:
naj se ze neha to točenje solz za prazen nič... :(

mnja, z mano je enako. ko že mislim, da je vse okej, me nekaj spet spomni nanj in sem na začetku. čeprav sem trenutno v neki fazi jeze in se delam močno, me bo slej ko prej spet zlomlo.

na živce mi gre, da sem postala na nek način odvisna od njegove bližine, njegovih dotikov, načina govora oz. vsega, kar je povezano z njim. sama sebi se zdim tupa, ampak pomagat si pa ne znam.

grem si hitro nekaj zaželet za miklavža, mogoče mi bo pa res izbrisal spomin, samo močno si je treba (za)želeti, mar ne? :?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

motorola napisal/-a:
*Laura* napisal/-a:zdaj ko se je začel december in je vse tako lepo in oh in sploh... mi misli spet bezijo k njemu... :cry:
naj se ze neha to točenje solz za prazen nič... :(

mnja, z mano je enako. ko že mislim, da je vse okej, me nekaj spet spomni nanj in sem na začetku. čeprav sem trenutno v neki fazi jeze in se delam močno, me bo slej ko prej spet zlomlo.

na živce mi gre, da sem postala na nek način odvisna od njegove bližine, njegovih dotikov, načina govora oz. vsega, kar je povezano z njim. sama sebi se zdim tupa, ampak pomagat si pa ne znam.

grem si hitro nekaj zaželet za miklavža, mogoče mi bo pa res izbrisal spomin, samo močno si je treba (za)želeti, mar ne? :?

z mano je čisto isto! dotik, bližina... prav pomirjalo me je, ko sem ga slišala in čutila dihati zraven mene... :cry:
miklavž? hm... dobra ideja... glede na to, da smo letos bile ZELO pridne, bi se nas lahko usmili in nam izpolnil to željo... čeprav je meni to povezano z njim izpolnil božiček lansko leto, čeprav z zamudo... zdaj pa je spet vse na istem...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

punce, dajte se v takih trenutkih spomnit, zakaj so vaši bivši postali bivši. verjetno ne zato ker so bili tako super, ane? v mislih imejte, da vas nekje čaka nekaj 100% boljšega in 100% lepšega. usojeno vam je biti srečne, samo če se mučite z razmišljanjem o tem, kako bi bilo fajn čutiti njegov dotik, njegov objem, pač to ne morete biti :?
to infinity and beyond!
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja, BIBI21, samsko življenje je zakon :D meni se vedno bolj dozdeva, da je bil najin konec ena boljših stvari, ki se mi je zgodila zadnje mesece. pač nisva bila za skupaj. jaz sem šla naprej, veselim se dneva, ko bom spoznala svojega princa (mal preveč pocukrano, saj vem :P), ampak preden se to zgodi pa hočem biti še malo samska. zato da lahko delam kar mi paše, da sem lahko jaz jaz in samo jaz, da se ne rabim nobenemu prilagajat in da se ne rabim non stop obremenjevat s čudnim obnašanjem določenega osebka nasprotnega spola. me likes :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

punchka napisal/-a:ja, BIBI21, samsko življenje je zakon :D meni se vedno bolj dozdeva, da je bil najin konec ena boljših stvari, ki se mi je zgodila zadnje mesece. pač nisva bila za skupaj. jaz sem šla naprej, veselim se dneva, ko bom spoznala svojega princa (mal preveč pocukrano, saj vem :P), ampak preden se to zgodi pa hočem biti še malo samska. zato da lahko delam kar mi paše, da sem lahko jaz jaz in samo jaz, da se ne rabim nobenemu prilagajat in da se ne rabim non stop obremenjevat s čudnim obnašanjem določenega osebka nasprotnega spola. me likes :)

men je blo tud prve 4 mesce to všeč :) poln folka spoznaš itd... pol mij pa počas ratal dolgčas :oops:
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

punchka napisal/-a:punce, dajte se v takih trenutkih spomnit, zakaj so vaši bivši postali bivši. verjetno ne zato ker so bili tako super, ane? v mislih imejte, da vas nekje čaka nekaj 100% boljšega in 100% lepšega. usojeno vam je biti srečne, samo če se mučite z razmišljanjem o tem, kako bi bilo fajn čutiti njegov dotik, njegov objem, pač to ne morete biti :?

zato, ker nisva smela bit skup... :cry:
ja, čakanje na kaj lepšega in boljšega... je... kriza...
punco ma... :cry:
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

punce, vem kako vam je... jaz sem svojega preteklega fanta prebolevala kar eno leto...
noči sem prejokala, hodila sem naokrog brez volje...njega pa sem vedno videla srečnega, vsakič z drugo punco in sem se zamislila: pa ni vrag da se ne bom pobrala in pokazala sebi in celemu svetu, da sem močna oseba, da lahko prebrodim to, da si celo lahko najdem nekoga boljšega!!! in sem...
zdaj se včasih srečava na kavici in se pogovarjava kot stara prijatelja, on mi govori o svojem dekletu, jaz njemu o svojem fantu...ko mu sedim nasproti vidim, da sem popolnoma spremenila svoje mnenje glede njega...v mojih očeh ni več popoln, zdaj je le še fant, do katerega sem nekaj čutila in moj prijatelj...

tako da punce, zgrabite se v roke in izkoristite svojo zdravo pamet, dvignite glavo, obujte najljubše čevlje in oblecite tiste hlače v katerih imate tako sexy rit :D in se podajte v svet...če ne, boste zamudile življenje, ki ga imate še pred sabo...

pa lep pozdrav :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

BIBI21 napisal/-a:točno tako in se popolnoma strinjam z mojo predhodnico Aphrodite ...

meni je bivši svoje dni zelo veliko pomenil, zarad njega sm se dosti stvarem odpovedala, kr sem vedla, da njemu ne paše in tega nisem delala več in nikamor šla ... in tako sm se odpovedala maturantskemu življenju, morju in še veliko takšnih stvari je bilo ... in kaj imam sedaj od tega? da mi je žal, da je lahko tok me osamotil in nikamor nisem smela iti, pa še laže sedaj ko nisva več skupaj, da mu jst ne dam mira, da sm ga hotla in mu lagala zaradi moje nosečnosti ... :stupid:

se pa trenutno obeta zelo težko obdobje zame in če dam še vse to lepo skozi in preživim, potem sm na konju in se mam namen boriti do konca in kraja, bo pa zelo napeto :D

Zakaj imam jaz občutek, da vidva več kod 15 let res nista stara,ker kar ti govoriš je totalno ne sprejemljivo za odrasel par....
Sploh si pa že celotno zgodbo vajine zveze povedala na forumu. En drugega blatita ali ne moreta mirno zaključiti in iti vsak svojo pot, čemu si mečeta polena pod noge???Je to zej moderno ali sta resnično še zelo mlada??
Življenje je res kratko in da se bi sekiral in obremnejeval s takimi stvarmi kot se ti mi pa tut ni jasno niti malo.

Pa še nekaj me je zmotilo jaz prve 3 mesece tut pomislila nisem na drugega moškega ko sva šla z bivšim po 5 letih narazen...ti pa že veselo lahko flirtaš. Ali je bila to sploh ljubezen?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Nina, jst sm šla tud po skor štirih letih narazn s tipom, pa sm bla kmal kmal z drugim. Sicer sam tko mal za "zabavo", ampak bla pa sm z drugim in ob tem nism mela nobene slabe vesti, ker vem, kakšen prasec je bil in kaj mi je delu. pa sm si pač dala duška v samskem življenju.
Ampak res pa je, da zdj, k sm šla z njim narazn, pa niti pomislm ne na to, da bi bla z drugim. zaenkrat še ne.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jagodka85 napisal/-a:Nina, jst sm šla tud po skor štirih letih narazn s tipom, pa sm bla kmal kmal z drugim. Sicer sam tko mal za "zabavo", ampak bla pa sm z drugim in ob tem nism mela nobene slabe vesti, ker vem, kakšen prasec je bil in kaj mi je delu. pa sm si pač dala duška v samskem življenju.
Ampak res pa je, da zdj, k sm šla z njim narazn, pa niti pomislm ne na to, da bi bla z drugim. zaenkrat še ne.

A pa sta imel tudi tako bolano obnšanje preko javnega foroma, ko je ona njemo določene stvari kar tukaj sporočala?!
Ne vem no zveza se tiče dveh useb ne pa cosmoforumo, sploh se mi zdi pa bolano,da preko foruma se podjebavaš s svojim bivšim fantom...res OTROČJE!!!!

Pa dobr ti si že v zvezi sprejela to dejstvo in si spregledala določene stvari(si ga pozabila v času ko si bila še z njim)
Kar za njo ne morem reči glede na to da je na veliko jokcala, sedaj je pa tak prasec da večjega ni!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Hehe, ne, nisva mela takih for, ker sm dobla net ravno po tistem, ko sva končala oz. isti vikend :P
Ma ne vem no, vsak ma pač svoje fore, sej jst bi tud svojga bivšga zdle lh tok zmlela prek foruma, da sam joj, pa se mi ne da. Tko da jo na nek način štekam ja. Sam jst mu bom to lepo osebno povedala oz. po telefonu, ker ga res ne rabm več vidt, pa itak ne bo nč zalegl, ker dnarja, k mi ga je dolžan, vidla več ne bom, razn če vzamem tle pištolo pa mu grem grozit, kar bo pa slabš zame in ne za njega. Ok, dost o tem, k bom še bolj živčna ratala :evil:
V glavnem, moj point vsega je to, da se vsak sooča z nastalimi situacijami kokr ve in zna.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

*_nincy_* napisal/-a:
Pa še nekaj me je zmotilo jaz prve 3 mesece tut pomislila nisem na drugega moškega ko sva šla z bivšim po 5 letih narazen...ti pa že veselo lahko flirtaš. Ali je bila to sploh ljubezen?

A, zdaj ko z nekom zaključiš vezo in gresta narazen , tud nobenega pogledat ne smeš ? :roll:
a sm kje slučajno omenil, da imam koga, da se skom dol dajem, če pa rečem da nekoga pogledam in mu namenim lep pogled in rečem da mi je všeč, a je to kaznivo zdaj? no, tud prav ... nikjer nisem rekla, da mam namen koga imet, ne?

če te moje pisanje moti, maš gumbek ignore ... :wink:
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*_nincy_* napisal/-a:Zakaj imam jaz občutek, da vidva več kod 15 let res nista stara,ker kar ti govoriš je totalno ne sprejemljivo za odrasel par....
Sploh si pa že celotno zgodbo vajine zveze povedala na forumu. En drugega blatita ali ne moreta mirno zaključiti in iti vsak svojo pot, čemu si mečeta polena pod noge???Je to zej moderno ali sta resnično še zelo mlada??
Življenje je res kratko in da se bi sekiral in obremnejeval s takimi stvarmi kot se ti mi pa tut ni jasno niti malo.

glede tega bom jaz rekla, da smo si ljudje ful različni. nekateri stvari hitro premislimo in popredalčkamo in se zazremo v prihodnost namesto v preteklost. in posledično hitreje prebolimo. seveda je odvisno tudi od tega, kako močna je bila ljubezen, ampak predvsem je odvisno od značaja vsakega posameznika. nekateri pa recimo stvari, ki so se zgodile, nočejo izpustiti, ampak se jih raje oklepajo in jokajo še dolgo po tem, ko je jasno, da je konec. vprašanje je to, katera opcija je boljša.
jaz priznam, da je moja ljubezen do fanta v zadnjih mesecih pešala in se bolj spreminjala v navajenost, pa ni bilo tako samo na moji strani, ampak tudi na njegovi. tudi zveza ni bila dolgoletna, trajala je dobro leto in pol, in midva sva oba še mlada (19 in 20).
ampak vseeno mi je bilo hudo ko sva končala, predvsem zaradi spominov. veliko sem se jokala in analizirala, in prišla do sklepa, da nisva bila za skupaj. veliko je bilo stvari, ki jih v svoji zaljubljenosti nisem videla, kasneje po treznem premisleku pa sem jih. in tako sem se zavedela, da je bolje tako kot je in da bova oba - tako on kot jaz - srečnejša, če ne bova več nikoli skupaj.
in zato, ker sem razčistila stvari sama pri sebi, si upam trditi da sem ga prebolela, čeprav ni minilo še niti tri mesece, odkar sva končala.

poleg tega mi pa tudi ni jasno, kaj je narobe s spogledovanjem? eno je iti v zvezo kmalu po razpadu neke druge zveze, ko mogoče še nisi pripravljen na nekaj novega, spogledovanje pa ni nič drugega kot pumpanje ega, ki je za moje pojme dovoljeno tudi med zvezo. če ji paše, zakaj ne?
to infinity and beyond!
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

punchka napisal/-a:
poleg tega mi pa tudi ni jasno, kaj je narobe s spogledovanjem? eno je iti v zvezo kmalu po razpadu neke druge zveze, ko mogoče še nisi pripravljen na nekaj novega, spogledovanje pa ni nič drugega kot pumpanje ega, ki je za moje pojme dovoljeno tudi med zvezo. če ji paše, zakaj ne?

Evo, tole sm ji jst htela razložiti in očitno punca ni razumela ali sm se pa sama narobe izrazila ...
sej ni greh če enega pogledaš, se mu posmejčkaš, niti mi ne pride na kraj pameti, da bi karkoli imela s tem fantom ... še zdaleč ne
Zaklenjeno