Tak, da mam čez 9 dni pregled (komaj sem sestro prepričala, da me ni za februar naročila..)
linkica napisal/-a:meni so KT spremenile ciklus... menstruacijo imam le 4 dni pa se to ni mocna in boleca.
lolika69 napisal/-a:linkica napisal/-a:meni so KT spremenile ciklus... menstruacijo imam le 4 dni pa se to ni mocna in boleca.
tud men se je use spremenil. Ubistvu mi je prou bolš, k vem kdaj jo bom dubla in še tok močna ni, da bi potoki iz mene lil (ponavad je dolga 5 dni).
metuljčica* napisal/-a:lolika69 napisal/-a:linkica napisal/-a:meni so KT spremenile ciklus... menstruacijo imam le 4 dni pa se to ni mocna in boleca.
tud men se je use spremenil. Ubistvu mi je prou bolš, k vem kdaj jo bom dubla in še tok močna ni, da bi potoki iz mene lil (ponavad je dolga 5 dni).
Se mi zdi, da je punca spraševala za morning pill in ne za KT...
Jaz ne znam odgovoriti, ker jih nisem nikoli vzela.
lil' me napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:lolika69 napisal/-a:linkica napisal/-a:meni so KT spremenile ciklus... menstruacijo imam le 4 dni pa se to ni mocna in boleca.
Res je tko da bom vesela če pove kšna če je mela izkušne s tem..
TaŠ napisal/-a:lil' me napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:lolika69 napisal/-a:linkica napisal/-a:meni so KT spremenile ciklus... menstruacijo imam le 4 dni pa se to ni mocna in boleca.
Res je tko da bom vesela če pove kšna če je mela izkušne s tem..
Men je skor cel teden zamudila...