Trič trač. Jez sm brala, da je Bayonce ljubosumna nanjo sam zaradi tega, ker je zdej ona bolj slavna oziroma se njeni albumi bolje prodajajo. Rihanno pa nej bi ˝ustvaru˝ prav njen fant Jay Z ja. Sam če je pa kej od tega res, pa ne bomo nikdar vedli, časopisi itak pišejo kot jim paše...
Na njej mi je všeč samo njena vizualnost (obraz, postava)... glas mi ima pa čist preveč nadležen Pa vedno ima v komadih določene stvari, ki meni obupno delujejo... recimo v komadu "Umbrella" mi gre ful na jetra tisto "Ella Ella eh eh" V komadu "Don't stop the music" pa tisto: "Ma say ma sa, Mama coo sa ..."
Damyanchyka napisal/-a:Sta bla brat pa njegova punca na koncertu v Nemčiji Pa morm rečt, da k sm vidla posnetke, da da ženska res ful od sebe pa ful show nardi..ful dobr res..luškana je pa tut ja sicr sam bl k ne spremlam jst njene komade tko k se poslušajo po radiu
moja kolegica je bla tudi na koncertu pa vse dokumentirala. huda je mala pa dober show je nardila, svaka čast.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Men ma ona hud telo. Sam je pa tud men zoprna drgač. Kr neki se vn meče, pa kaže svoj telo, vedno bl naga kot oblečena. Tud tle kr neko usnje pa ne vem kaj še...kaj a hoče dokazat kok je lepa
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Pri njej mi je najlepša postava. ne suha ne debela.. polna stegna ima.super postavo.
Glas pa mi ni neki najbolj ušeč. ampak useeno ima komade ki si jih rada zavrtim..
poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*