Rock-Nimaš bolšega
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
Sem vidla, da je debato naneslo vmes tudi na Niete, pa nej mal pokomentiram še ta svojevrsten bend
..Skupina je nastala leta 1983, vmes so posneli velik hit Depresija, njihova naj uspešnica pa je bla Lep dan za smrt(js osebno se je ne morm naveličat
) Kokr vem so nekje jeseni 88 razpadli. Čeprov niso delval nevem kok časa, so pa razred zase in nasploh v slo. punk sceni. Za legendo slo. punka je veljal tudi njihov pevec, Primož Habič če se ne motm, ki je pa umrl par let po razpadu skupine (okrog 91). Me pa zanima, če kdo pozna Racijo, nedavno je tud ta skupina žal razpadla..No, tok kar se tiče slo. punka, mejte se pa pridni bodte, grem js nekam vskočt vmes 

- sugar_Neza
- Komunikatorka
- Kraj: Grosuplje
-
- Komunikatorka
Stari rock je najboljši
...Queen, Deep purple, Pink floyd, Led Zeppelin, The Doors, Aerosmith, Rolling Stones, Bon Jovi, Gunsi, Nazareth...še bi lahko naštevala.
Kar se pa tiče zdejšnji skupin...nobeni mi niso ekstra dobri, se najdejo izjeme, ampak so res izjeme.

Kar se pa tiče zdejšnji skupin...nobeni mi niso ekstra dobri, se najdejo izjeme, ampak so res izjeme.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
freaky napisal/-a:Stari rock je najboljši...Queen, Deep purple, Pink floyd, Led Zeppelin, The Doors, Aerosmith, Rolling Stones, Bon Jovi, Gunsi, Nazareth...še bi lahko naštevala.
Ojaaaaaaaaa-stari rock je najboljši! Definitivno! Dodajam še Jefferson Airplane, pa Franka Zappa, Jimi Hendrix itd.