Kmetija
za tiste ki se sprašujete a je zmagovalec že znan, lahko povem da sigurno ni!
v Vikendu je pisalo:
da zmagovalec še ni znan,znan bo v zadnji oddaji, ki bo 15. decembra in bo potekala v živo!finalista se bosta pomerila v vseh treh disciplinah- moč, znanje, žaga, tisti ki bo zmagal v vsaj dveh dvobojih bo zmagovalce resničnostnega šova Kmetija.
v Vikendu je pisalo:
da zmagovalec še ni znan,znan bo v zadnji oddaji, ki bo 15. decembra in bo potekala v živo!finalista se bosta pomerila v vseh treh disciplinah- moč, znanje, žaga, tisti ki bo zmagal v vsaj dveh dvobojih bo zmagovalce resničnostnega šova Kmetija.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Picaboo napisal/-a:iz današnjega Vikenda:
Donald Rose, kreativni direktor produkcije Pro plus:
"Veliki finale bo 15. decembra v živo na Pop tv, kje se bosta finalista dvobojevala v vseh treh disciplinah (moč, znanje, spretnost) in eden od njiju bo postal veliki zmagovalec prvega resničnostnega šova v naravi."
Tko, da ~NIA~ ne nabijat neki

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Tiavanna napisal/-a:Kok so bedni na tem POPu.
Ko Klemen reče Egipt je kao kar prav, čeprav je pravilni odgovor Mezopotamija (Egipt = Mezopotamija od kdaj?), pol pa k reče 'kisline' namesto 'sadne kisline' je pa kar narobe. Bohpomagi.
Ja js tud nisem mogla verjet.

- satisfaction
- Sramežljivka
*pupika* napisal/-a:Amm... al se meni samo zdi, al je Miha mal nasilen ratu?
jst miheta tko na videz poznam, k smo u isto gostilno zahajal, sam nikol ni bil vidit kej preveč nasilen al pa de bi se s kom kej kregal..tko da me je ful razočaral s takšnim čudnim obnašanjem
sam je bil verjetno samo ljubosumen na klemna, pol mu je pa mal živc potegnu pa š alkohol zravn
- metuljčica*
- Cosmofrik
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
To bo še zanimivo, ko se bojo spet sam kregal
Na k**** mi grejoMiha, Simon in ta preklet Jurij, ker sam šimfajo čez Klemna. Itak jim gre v nos samo to, da je on edini od fantov not ostal in da je boljši od njih. Zdej bojo pa itak vse našuhtal. Poleg tega je pa sranje, kr je Miha glava družine. To ni fer, ker bojo dal tistim, ki jih ne marajo, ful težke naloge; tistim, ki so pa v rit lezli (Daša in Biljana), bodo pa dobil čist izi naloge

Na k**** mi grejoMiha, Simon in ta preklet Jurij, ker sam šimfajo čez Klemna. Itak jim gre v nos samo to, da je on edini od fantov not ostal in da je boljši od njih. Zdej bojo pa itak vse našuhtal. Poleg tega je pa sranje, kr je Miha glava družine. To ni fer, ker bojo dal tistim, ki jih ne marajo, ful težke naloge; tistim, ki so pa v rit lezli (Daša in Biljana), bodo pa dobil čist izi naloge

~NIA~ napisal/-a:wooo kul, zdej so usi člani na kmetiji
klemna bojo domu poslal!
a ti se še vedno oglašaš v tej temi?

tokrat mata klemen in ljubinka res največje možnosti za predčasen odhod domov.
- metuljčica*
- Cosmofrik