Kako pogosto jočete in zakaj?
Kako pogosto jočete in zakaj?
zanima me,kako pogosto jočete, če pa zelite se lahk zaupate se kaj so najpogostejši vzroki za to, da vas nekaj spravi v jok?!
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm
zadnje raziskave pravijo, da jočemo zaradi tega, ker se počutimo nemuočne in ne vemo kaj narediti, preprosto zaradi občutka nemoči-in ne zaradi situacij.. hmm
-
neznanka__
- Komunikatorka

jst se tut včasih nisem nikoli jokala, zadnje pol leta pa teče iz mene vsak dan. Najhujuše je zvečer. In ja, mislim da je to največ zaradi občutka nemoči, ampak tudi zaradi same žalosti, pogrešanja, lepih spominov...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- NotYourToy
- Komunikatorka

uh js sm prava jokica
jokam se skoraj vsak dan. ko se zjočem se znebim vse negativne energije in je potem kokr tok bolš. Nikol ne zadržujem tega v sebi. Je pa res da se jokam ko sem sama in me še ni kdo videl jokati razen mame..
jokam se skoraj vsak dan. ko se zjočem se znebim vse negativne energije in je potem kokr tok bolš. Nikol ne zadržujem tega v sebi. Je pa res da se jokam ko sem sama in me še ni kdo videl jokati razen mame..Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Zadnje čase ful mal jokam. Če se pa že, je to največkrat zaradi kakšnega prepira s kom v družini ali pa s fantom. Takrat me čist preplavijo emocije in si ne morem pomagat.
Sem pa tud ena takih oseb, ki se nikoli ne more zjokat zaradi sreče. Jst se takrat samo smejem, skačem (:D) in ni šans, da bi spustila kakšno solzo.
Sem pa tud ena takih oseb, ki se nikoli ne more zjokat zaradi sreče. Jst se takrat samo smejem, skačem (:D) in ni šans, da bi spustila kakšno solzo.