Prvi korak-sms?

Pomoč iz čustvenih stisk.
ish
Sramežljivka
Sramežljivka

Prvi korak-sms?

Neprebrana objava Napisal/-a ish »

no upam da te teme še ni na forumu, sm pogledala u iskalnik pa je ni blo.
u glavnem..moji prijatlci je ful ušeč en tip, ki z njem nima nobenih stikov pa nč in se zdei poznata sam na videz. (oz. sta se pred kakšnimi 4 leti mal menla pa to, drgč pa nč kei tazga in sedaj se ne menta več pa nč) Zanima pa me, kaj menite da bi naredlila prvi korak in mu poslala kakšen sms. zanima me kaj bi si tip mislu če bi mu kr naravnost prek sms-a povdla da ji je ušeč, al pa prek kake prijatlce tut z sms-om zvedla če ma kei možnosti pr nemu. prosim če poveste svoje izkušnje, mnenja, bla bi vesela da tut fantje poveste kaj si mislte :D že vnaprei hvala za use nasvete :D
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tvoji prijatlci priporočam, da mu napiše kaki sms! sam ne kuj v prvem poveat da ji je všeč! ampak naj mu pove kdo je, pa kak je! pol pa se tak pogovor razvije sam od sebe! brezveze met neke posredike, če ma kake šanse al pa ne! naj mu lepo napiše kdo je, pa ga vpraša kako je, in pol če bo odpiso bo se pogovor razvil!

sama se nardila tak, in zaj se je končalo, ker je pač bla sam one night stand! to je moja izkušnja, in upam da se pri tvoji prijateljici nebo to zgodlo!sam naj se nea preveč hitro zaleti in zagreje,da ji ne bo hudo preveč potem! lepo počasi naj začne, pa če bo dečko pokazal interes ga bo, če ne pa pač naj gre naprej!:)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

tudi js sm začela z smsom in sma še zdj skupi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Prvi korak-sms?

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

ish napisal/-a:zanima me kaj bi si tip mislu če bi mu kr naravnost prek sms-a povdla da ji je ušeč, al pa prek kake prijatlce tut z sms-om zvedla če ma kei možnosti pr nemu.

Js tuki prijateljic ne bi nič mešala zraven. Naj sama naredi prvi korak in mu pošlje sms. :ja:
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

ona mu nej kr napiše sms...pa mu nej pač napiše, da kak je...pa od kot ga pozna...kr pol se bo pogovot tak razvil...pa mu pol v katerem izmed naslednih sms nej namigne o tem, da ji je pač všeč...v taprvem bolš, da ne pove, da ji je, kr bo čudn izpadl
pa itak če mu ga bo poslala ne bo nč zgubla...pa tak bo vidla, če hoče tut on met kej z njo...ne pač sam to, da jo bo mel sam za enkrat...
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

če je sms edina možna pot npr. da se res ne vidta vlkrat,pa da je preveč sramežljiva, pol ja...drgač pa bolš da gre do njega...pa v prvem sms se nej predstavi,pove od kod se poznata pol pa če bo bo tak odpisu
aja pa res ne napisat v prvem sms da mu je všeč...ku lunca je to napisala vrjetn tud zato,kr je najina sošolka to nrdila pa napisala res si mi fuuuuul cute,pa je čudn izpadl...
prek prjatlc pa sploh ne...ista koelgica je tud to nrdila sam jo je pač sošolka zajebala in tist listek dala v paralelko in je blo ful hudo :(
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objava Napisal/-a shaikica »

Hmm,jst se tudi odločam o podobnem koraku,samo ne veem..
po eni strani mi je bolje da se najprej v zivo seznaniš, izmenjaš par besed. in potem lahko napišeš kak sms zvecer,to mi je kul.
ne vem pa tudi sama ali je pametno kar tako pisat ali ne;vrjetni ni nič slabega, odvisno od samega fanta-ker kaki kar takoj popenijo al niti ne odpišejo in pol si sam slabe volje in ti je zal,ker izapdes idiot.
čene pa v tem ne vidim nič slabega,kvečjemu pogumen prvi korak, za katerega pravi vedno vec fantom,da njim je tako všeč:))...
je pa res da se v prvem sms sam predstavis in to,mal poves s kje ga poznas,ma da bi ga rada mal bolje spoznala če nima kej proti. in to je vsa umetnost:)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Če se kje videvata, je boljše, da mu mimogrede nameni kakšno besedo, recimo ga pozdravi, pa kako si itd., potem pa ima on možnost nadaljevati pogovor, ali se npr. naslednjič sam začne pogovarjati, če ni zainteresiran, bo pa tako ugotovila.
Preko sms-a naj poskusi samo, če nima možnosti osebno (moje mnenje). Preko prijateljice pa na noben način ne, ker bo izpadla samo otročja.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

tudi jst se strinjam, da mora prijateljica to opravit sama, brez posrednikov. Take fore smo mi imeli v osnovni šoli :lol:
če se že poznata, zakaj pa ne sms. Par let nazaj sem tudi jst tako poslala sms enemu iz šole in tip je takoj uganil, kdo sem. Sem sem mu samo opisala pa je že vedu. Hm.. :D
Sms- ja, ampak naj ne bo takoj v stilu "jst te obožujem "itd :lol:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst sm tud naredila to, poslala sm mu sms, ampak to je bilo en dan po tem, ko sva se slučajno zunaj srečala in samo pozdravila, se je pa čutila neka energija :) ,
jst sm cel dan še mislila nanj in potem napisala drug dn sms (številko mi je sam dal že pred leti), niti nisem vedela, če je cifra še prava,
napisala sm pač sam to, da ga je blo fajn videt pa blabla, kako se kaj ima in on me je takoj nazaj poklical, zmenila sva se za eno pijačko,
potem je pa zelo hitro postalo zelo vroče, hehe.
Aja, to je tip, s katerim sva zdaj že dobri dve leti skupi :razz:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

lej prijateljici (ali pa morda sama zase sprasujes:D ) reci, da kar naj poslje sporocilo. lej zgubiti nima nic - samo to, da pac ne odpise. in kaj pac ne odpise in pika. ce pa odpise pa ima veliko za pridobiti - morda bo konec ravno taksen kot pri Mimi_M. lepo je po dolgem casu prebrati taksen happy ending :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Meni pa se zdi noro gnjavit nekomu prek telefona...to je skoraj vdor v zasebnost.Naj se mu lepo normalno pribliza in povabi na kavo, saj pa nismo vec v osnovni soli..ali pa je?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Ma ti mu kr napiši. Samo za začetek neki tazga bolj nevtralnega. Jst sm mojga tud prek sms-a ulovila. Sem sicer prej full gnjavila njegovega frenda, da mi je dal številko in še cel kup informacij o njem, tako da po moje mu je ta frend itak povedu, da se ena zanima za njega. Potem je blo pa tako: istočasno je bil en tip všeč moji frendici in ona je nekako zbrala pogum in mu poslala sms. To je potem takoj meni sporočila (itak, frendice si vse povemo) in potem sem si rekla: klinc, če je ona poslala sms, ga bom tud jst. In sem mu napisala neki tazga: zadnjič sem te vidla na šolskem plesu in si prtegnu mojo pozornost... Ne vem več točno, je že dolgo nazaj :razz: In on me je takoj poklicu nazaj. Jst sm takrat otrdela, sploh se nism upala javit :D Ko sem se, pa je takoj stekla debata, drugi dan me je spet klicu, itd....
Pač napisi mu, kje si ga vidla, kdo si, če že ve, kdo si, mi lahko napišeš tudi, da bi se lahko kdaj kej dobila... Sej nimaš kej izgubit. Če maš srečo, bi odgovoru, lahko pa tudi sploh ne bo. Probi.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
ish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ish »

ja no če mu ne poveš naravnost u sms-u..kako pa potem nei zgleda prvi sms? kr tko: kako si kei.. mu pač nemore napisat, al pač? :D
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

jz bi ga pač takle napisala:
hy...kak si kej...am....mogoč se me spolneš al pa ne...pred 4 leti sma se mal menla...upam, da se me, kr jz se te...fsm...čaw

no neki v tem stilu najbi zgledu ta sms...vsaj v mojem :D
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
Odgovori