Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja, tako je prav, optimizem!
treba je samo najti novo stvar v kateri bomo uživale - pa naj bo žuranje ali kakšen drug hobi. konec koncev je samsko življenje prav super :) dokler smo še mlade moramo uživat v njem, ko bomo stare 40 let in poročene, bo najverjetneje že prepozno za to :D
sam sprijaznit se je treba s situacijo, ki nam jo nameni življenje, pa naj se nam zdi še tako brezupna, in iz nje potegnit najboljše. tako kot pravijo: when life gives you lemons, ask for tequila and salt.

in Nu$k@, tudi jaz sem vesela zate :)
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tudi jaz sem vesela zate. Vem, koliko ti to pomeni, saj se je meni zgodilo isto.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Da se zopet javim malo v to temo ... ne vem, razmišljala sem pri sebi in ugotovila da mi samsko življenje trenutno najbolj paše in da se sploh nočem z nekom vezati. ko bo čas pravi, bo tudi to, ampak trenutno mi takle preveč paše in uživam, brez kakršnih koli obveznosti in vsega. :D :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Uh, a pol je končano s tem "tanovim"?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ veš kako je blo, on bi full vse na hitro se nekaj vezal, men pa ni do tega in rabim malo časa zase in da vse skupaj nekak prebolim...
mi je všeč, priznam, sam to še ni dost velik razlog, da bi kr z njim bla ... greva nekak počasi, kakšna kavica pa bo čas pokazal, če je pravi al ne
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Lepo, da si tako premišljena. Meni ne uspe kar ostati sama, sem pač bolj taka oseba. Zdaj mi je lepo z novim fantom, a še vedno ostaja v srčku neka bolečina, ki jo je zapustil bivši. Pa ne v tem smislu, da bi si ga želela nazaj. Mogoče so spomini še živi ...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

ženska, pa si prepričana, da si pripravljena na novo zvezo? Da ne boš pol čez čas spoznala da to ni to, ker še zmeri nisi prebolela bivšega. Ne bi blo pol fer, da tvoj novi fant trpi zarad tega.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

ravno zaradi tega dejstva se ŠE nočem vezati z njim in bom šla rajši bolj počasi, bo že čas pokazal svoje in kako naprej ... itaq se bova dobivala, vse nekako v prijateljskih krogih, mogoče kdaj se dol dala, ampak za resno zvezo se mi pa zdi še malo prehitro, ker se ne morem vezati in vem, da bo trpel ob meni, ker mu tistega kar bi si želel in zaslužil zaenkrat še ne morem dati.

Ampak za vsakim dežjem posije snček! :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

BIBI21 napisal/-a:ravno zaradi tega dejstva se ŠE nočem vezati z njim in bom šla rajši bolj počasi, bo že čas pokazal svoje in kako naprej ... itaq se bova dobivala, vse nekako v prijateljskih krogih, mogoče kdaj se dol dala, ampak za resno zvezo se mi pa zdi še malo prehitro, ker se ne morem vezati in vem, da bo trpel ob meni, ker mu tistega kar bi si želel in zaslužil zaenkrat še ne morem dati.

Ampak za vsakim dežjem posije snček! :wink:

sem v enaki situaciji, sam da je tvojo vlogo prevzel tip!:) ampak sem tud sama pri sebi ugotovila, da mi trenutno samsko žviljenje ful paše! on pa se bo tak zjasno, ko bo čas za to! trenutno ni pripravljen na zvezo! mogoče čez čas!:)
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

^^ verjemi mi za nekaj je že dobro, da je tako ... jst sem res razmišljala mal tarnala prijateljici, ki je prav tako istega mnenja kot sama in mi da čisto prav ... itaq je PREVEČ luštn bit samski in hodit naokoli brez da si komu kaj dolžan razlagati in pojasnjevati ... grem lahk s komerkol želim kamor želim in ni ovir ... ko bo čas pa bo drugače :wink:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

ja se vem ja za zdaj to vredi, zato pa ga ful z distanco jemlem, da se nebi ki zaljubla! pa pač dalje uživam samski life, se mi nič ne fali!:)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sem pripravljena na novo zvezo. Nisem se podala vanjo nepremišljeno, ampak sem res dobro premlela vse in se nato odločila.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

ženska to je super in vredu, da veš da si pripravljena in da si prejšnjo vezo dala na stran ( vsaj toliko da ne misliš več nanj vsako minutko ) ... sama tega še nisem zmožna, zato pa sem rajši samska in tak bolj uživam

vem, pa nikoli ne bi mojmu bivšemu odpustila vse kar mi je naredil, se lagal, manipuliral ... ne vem, ne bi ga mogla vzet in si ga niti ne želim vzeti nazaj kr bi se mi moralo sfuzlati ornk :wink:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

jst bi res rabla eno objektivno pomoč, ne upam si vse tle javno na forumu napisat, bi pa želela nekoga, ki bi bil pripravljen svetovat, da mi pošlje ZS.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

jaz se zopet malo javljam v to temo...
zdaj ko se je začel december in je vse tako lepo in oh in sploh... mi misli spet bezijo k njemu... :cry:
naj se ze neha to točenje solz za prazen nič... :(
Zaklenjeno