Anelise napisal/-a:hmm...a vam je res tak problem,da vas nekdo zavrne?ok,sej se zgodi!enemu si vsec,enemu pač ne..tako je zivljenje![]()
jst mislim,da je treba riskirat (sej poznate rek-kdor ne riskira,ne profitira) - če se bo v redu izteče je itak superče pa ne,pa veš da je treba drgje iskat..a ni bojš vedet prej k prepozno?
ne vem,sej je vsak hepi če mu nekdo nasprotnega spola reče, da je simpatičen..nben te ne da na črno listo zarad tega..pa nben ni tak prasec (hope so),da se ti bo v faco režau
sam pravi trenutek je treba zbrat,odmislt sramežljivost in punce,just go for itk taki k so moški zadnje čase (brez samoiniciative) bomo vse večno samske,če ne gremo me v akcijo
**majcy** napisal/-a:Spoznala sem nekoga. 14 dni nazaj. Ne se smejat ... Na klepetalnici.
Izmenjala sva si msn naslov, si poslala slike in tooo... star je 18 , kot jaz.
Pisala sva si skos en teden, po 3urce na dan na msnju, sms-i letel skos, klicu me je skos. Vesela sem da sm spoznala simpatičnega tipa po dolgem času in da sva se ujela.
Čez en teden sva se dobila. V kafiču. Blo je lepo. Meniila sva se, smejala. Sramežljiv je. To me ful privlači
Mal me je osvaju, tko prikrito... mal otročje no, ampak vseen... kuštru me je, mi jemal stvari ki sem jih mela na mizi... nakoncu sem dobila poljubček. Kratek. Na ustnice.
Naslednji dan že dobim njegov sms.Povedu mi je da sem mu ušeč. In še neki kar me muči... (Help) vprašu me je je če bi hodila z njim čez neki časa... Kaj pomeni ta stavek ... tko , medvrstično??? zakaj "čez neki časa"?
Dead_kid napisal/-a:Če mi je fant všeč in če sumim, da sem tudi jst njemu naaredim 1. korak, zakaj pa ne? Po tem vsaj veš na čem si. Ko sva se s tem fantom videla, (je res, d je on predlagal, d greva vn) se pogovarjala, on mi je prov vneto nekaj pripovedoval sm ga sam poljubila. Nasledn dan mi je povedu, da hoče bit z mano and so it was.
Sicer pa res ni bav bav, če vprašaš a hoče it s tabo na kufe