Golota - (skupna tuširanja na treningih)
hm..js sm se pa najprej začela smejat, ko sm prebrala naslov teme
Meni je nekaj samoumevnega, da se po treningu stuširam (brez vsega, normalno)..pač navajena, ne zdi se mi nč čudnga pa tud kšne zadrege ni..no vsaj med ekipo-tm se pač tud dostkrat zgodi, da pridš izpod tuša z odtisom roke na riti
pomojm je to vse stvar vzgoje/navade

Meni je nekaj samoumevnega, da se po treningu stuširam (brez vsega, normalno)..pač navajena, ne zdi se mi nč čudnga pa tud kšne zadrege ni..no vsaj med ekipo-tm se pač tud dostkrat zgodi, da pridš izpod tuša z odtisom roke na riti

pomojm je to vse stvar vzgoje/navade
Don''t care what people say, just follow your own way...
Prvič sem se tuširala skupaj s fanti in dekleti po neki avdiciji v tujini....khm ja...blo je res nerodno in čudno pa gotov bi se še kej našlo.
Se pa potem navadiš, človek se namreč navadi vsega. Kolegica se recimo po treningu niti preobleč ne upa pred ostalimi, meni pa je tudi skupinsko tuširanje postalo nekaj normalnega.
Gotovo je odvisno kako gledaš na človeško telo,koliko si sramežljiv in kako vzgojen...

Se pa potem navadiš, človek se namreč navadi vsega. Kolegica se recimo po treningu niti preobleč ne upa pred ostalimi, meni pa je tudi skupinsko tuširanje postalo nekaj normalnega.

Nikoli se še nisem, če bi blo treba, bi pa se. Nisem zelo sramežljiva. Me pa vse mine, če vidim posvinjano kopalnico.
Hodim k aerobiki in tam se nobena od punc ne tušira. Za druge ne vem, jaz sem pa itak 100 metrov stran od telovadnice, tako da se lahko takoj po vadbi stuširam. Za na aerobiko pa oblečem cunje, ki jih imam samo za tja, ne oblečem si oblek, ki jih sicer nosim čez dan. Za samo aerobiko pa se itak spet preoblečem. Zdi se mi pa bedno, da se nekatere punce hodijo preoblačit v wc. Očitno jih je sram hlačke pokazat
Hodim k aerobiki in tam se nobena od punc ne tušira. Za druge ne vem, jaz sem pa itak 100 metrov stran od telovadnice, tako da se lahko takoj po vadbi stuširam. Za na aerobiko pa oblečem cunje, ki jih imam samo za tja, ne oblečem si oblek, ki jih sicer nosim čez dan. Za samo aerobiko pa se itak spet preoblečem. Zdi se mi pa bedno, da se nekatere punce hodijo preoblačit v wc. Očitno jih je sram hlačke pokazat

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
Nism šla še v savno...ampak kor vem, maš lahko ovito brisačo okol telesa..no pri tuširanju ni tko
..drgač če bi pa šla bi pa absolutno šla na termin, ki je rezerviran za ženko savnanje in ne za mešano. V družbi žensk bi si upala bit golo, da bi pa bili zravn še moški-->a-a

THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
Dosti hodim po savnah in še nisem slišala, da bi bil termin za moško in žensko savnanje... V določenih savnah ne smeš imeti brisače in nošenje kopalk je strogo prepovedano.
Tudi meni je bilo prvič malo nerodno, imaš občutek, da te vsi gledajo, ampak te sploh nihče ne vidi. Sama grem tja zato, da uživam in ne, da gledam povešene k****.
Tudi meni je bilo prvič malo nerodno, imaš občutek, da te vsi gledajo, ampak te sploh nihče ne vidi. Sama grem tja zato, da uživam in ne, da gledam povešene k****.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Dreamhorse se strinjam s tabo, da se ne greš savnat zato, da gledaš telesa ostalih ljudi. Nošnja kopalk je prepovedala v vsaki savni, ker se ti lahko kovinski deli kopalk tok segrejejo, da te opečejo. Za brisače pa nism sigurna kje se lahko uporabljajo in kej ne. Drugače pa sem 100% da imajo v enih savnah tudi samo ženski termin(v Tivolju-Zlati klub). Tko da je en termin sam za ženske. Vsaj men se to zdi uredu, če se slučajno ne počutš dobr v družbi drugih mođkih nagcev.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.