Ne predstavlam si pa da bi bla u zensko zalublena - gre sam za nekaksno telesno prvlacnost. Sicer nimam nc proti lezbikam sam men so tipi se vendo no. 1
Lezbijke
Jst bi pa bla. Sam tko mal zarad firbca. Sam tko kokr jih je ze dost napisal nekak nimam "jajc" za to...Pa ce bi ze bla bi mogla bit zenska nujno neznanka!
Ne predstavlam si pa da bi bla u zensko zalublena - gre sam za nekaksno telesno prvlacnost. Sicer nimam nc proti lezbikam sam men so tipi se vendo no. 1
jaz sem tut mela mal experimentiranja, s kolegico ... cist tko mal, sva se kao ucile poljubljat
Mam pa prjatlco, k je lezbika ( zgleda cist k tip, soloh se ji ne vid, da je zenska drgac .. ) pa je ful faca in ma mojo kompletno podporo. Treba je dovolit zvet
Pa mimogrede, ravno prej. teden mi je taista prjatlca, k sva experimentirale rekla, da jo zadnje case tko vlece da bi z zensko probala...pa to z mano, glede na to da mava ze izkusnje od prej
who knows... 
Pa mimogrede, ravno prej. teden mi je taista prjatlca, k sva experimentirale rekla, da jo zadnje case tko vlece da bi z zensko probala...pa to z mano, glede na to da mava ze izkusnje od prej
who knows... Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Js še nism bla z žensko. V oš kar je že doollllgoooooooo nazaj je ena sicer neki hotla sam men ni blo. Zdej pa ja bi probala.
firbc pač
Vidt je pa lepo kterkol par sam d je srečn. :knuddel: Aja sam to more pridt spontano. ne zdej d bi se s ktero zmenla ampak tk. na kšni žorki morde. Alkohol da svoje 
firbc pač
Vidt je pa lepo kterkol par sam d je srečn. :knuddel: Aja sam to more pridt spontano. ne zdej d bi se s ktero zmenla ampak tk. na kšni žorki morde. Alkohol da svoje 
Re: lezbijke
1. Ženska + ženska me ne privlači, vsaj ne v tem smislu, da bi si želela bit z žensko. Niso pa slabe seksi scene v filmih...erotika pač, takrat mi je v bistvu vseeno a so v njej moški ali ženske...
2. Dve ženski, ki sta par, me ne motita.
3. Z drugo žensko nisem bila in niti nočem bit.
4. Ne bi poskusila niti ni moja želja, da bi bila z drugo žensko. Tega si namreč sploh ne morem predstavljat.

2. Dve ženski, ki sta par, me ne motita.
3. Z drugo žensko nisem bila in niti nočem bit.
4. Ne bi poskusila niti ni moja želja, da bi bila z drugo žensko. Tega si namreč sploh ne morem predstavljat.

Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Applebitecc
- Cosmopolitanka

- zvezdica83
- Komunikatorka

- Kraj: Ljubljana

tega pa ne morm 

).