Mi mamo SUV-a ... In zdej se preseravamo, kr ga mamo za po asfaltu, ne pa za u blat?

Heh, kul.
Tacga mamo zato, kr moj fotr od nekdaj da velik na dobr auto ... prej smo mel že dva audija (pogrešam prejšnga dirkača

), z obema zadovolni (sploh tazadn je biu itak špica), ampak nekak ni najbl praktično, še mn pa je zgledal, furat 55 kilskiga psa na zadnih zicih, dlaka use pousod, slina po šipi, pa bogi tist, k je mogu zadi z njim sedet

. U tem autu se pelemo usi k carji, ps pa kraljuje zadi u "prtlažniku", lepo "izoliran". Auto ma use, kar se loh spomneš, pomembn je pa to, da niso zadeve zgolj za okras, ampak dejansko precej uporabne. In tacga auta js osebno ne bi šla gont po potkah med koruzo, da bi kamni frčal okol in se ukopavala u pou metrski blat

.
Moj dečko ma tut đipa, sam za razliko od ns, ga ma za furat uso svojo kramo (ups, športne zadeušne), zato da ga loh butne kamor hoče (pač je visok), pa tut uživa u adrenalinu off road vožne, tko da sm se že parkrat prekrasno lovila po autu, k sva dirkala po nekih kolovoznih poteh

. Juhu, blat all over.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...